Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    To je kouzlo DX11 - méně dat, více dopočítávání, vyšší kvalita
  • michaliuz18
    ze 17 giga boze to zas bude na troch dvdčkach , co je na tom take zlozite ze to musi zaberat tak vela miesta? aj BF 3 ma 13 gb ...nech tam daju inu grafiku a bude to hned menej
  • Zatim co jsem cetl tak si hraci stezuji na mizernou optimalizaci a koncert preskakovani lodu co ma destruktivni vliv na plynulost i vnimani prostredi jako realne kulisy. Proste klasicky problemy her od Bohemky. Ani snizeni detailu tomu pry nepomaha. No budiz pokud hrajete za pesaka v Arme da se tech nestabilnich 30fps nejak vydejchat. Jenomze simulator letecky nebo automobilovy jiz potrebuje stabilnich 60 fps. Pockam na recenze.
  • Ale jiste ze hraval. A mel jsi novy monitor s rozlisenim 1920x1200, nabusenej kompl a plno jinych her, ktery byly graficky lepsi... *1*
  • smejki
    protože schematismus zabaví jen napoprvé. Prostě už jsi vyrostl z baykovin.
  • Ghost47
    Cokoliv normálního (Spektrum, Hitec, Futaba...) by připojit jít mělo, interface k PC se sehnat dá. Osobně bych radši pořídil joystick (ten Thrustmaster z příspěvku nade mnou je za ty prachy bezkonkurenční), u vysílačky je problém s tlačítkama (lezou z toho akorát analogové kanály).
  • jindra.veliky
    ja bych uz radsi videl ten carrier commander *12*
  • GuruSerpent
    Protože každý má jiný vkus a tobě se líbí zrovna tohle. Nic bych v tom nehledal.
  • zase ten magor to dabuje,čo aj v arme
  • Jasné, lebo lepšie je sa zaradiť do poslušného tupého stáda *7*
  • Lenze par ludi co ich bavia a dokazu nastudovat pilotovanie helikopter ma uz vyvoj za sebou.
    A "ist s prudom" je niekedy znamka tuposti a nedostatocneho rozhladu. *3*
  • Tým BIS ví moc dobře co dělá a dělá to skvěle. Prostě moje nejlepší vývojářská značka na trhu.
  • To budou vsechno zabery z google maps a na to naremplovane objekty. Ostatne takhle mi to pripada u vetsiny tehle simulatoru.
  • Tahle hra bude urcity okruh hracu neskutecne bavit. Kdybych mel HW a prachy na knypl (joystick), tak do toho hned jdu.
  • Tusim, ze "jit proti proudu" je dle vyvojove psychologie znacka nedospelosti. *2*
  • Nevypadá zas tak hrozně... ale za ty prachy, s těmi funkcemi se mi to zdá jako docela dobrá koupě, asi o něm hodně popřemýšlím :)
  • Nevravim, ze mi ide o grafiku. Sam som hraval a hram stare hry, ale tie textury ciest v meste mi pridu na dnesne pomery dost slabe. Bije mi to proste do oci a urcite by mi to kazilo celkovy zazitok. Mozno je ten zaber spraveny z nizsich detailov? Aj ked si nemyslim, ze by takto prezentovali na videu, co by bola trochu sebevrazda.

Inak konecne asi vyuzijem aj pedale ktore mam na simracing. Mam iba gamepad, ale spojka a plyn sa mi hodi na zadny rotor, nie? *4*
  • No ja som svojho času hrával hry v 320x240 a tiež to šlo... A napodiv to aj bavilo, možno viac, než súčasné hry *3*
  • pripomina mi to dost oldskool SimCopter :) a to uz bola paradna hra :)
  • No ale z blizka to vyzera velmi slabo v tom meste. Dufam, ze to nejako poladia, pretoze mi to dost bije do oci. Aspon ze bude aj demo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit