Přejít na výpis diskuzí
Takhle vypadá unboxing speciální edice konzole Xbox One
9.8.2013 | Adam Homola
48 příspěvků
-
ježiš tak je to velky no a co ??? bydlíte snad v kurníku že nemáte místo pod TV ??? *1*
-
-
Ne, ale někdo má pod televizí i setop box nebo jiný konzole. Obzvlášť když ty nový nemaj zpětnou kompatibilitu a příští rok vyjde i několik old gen pecek.
-
-
me se dizajn libi a vy jen nemate vkus
-
nic proti x-ku ale proč má sakra napájecí kabel zase nějakej adaptér či co, headset-kdo chce tahat kabel?
-
-
Žádný kabel nikam netáhneš, headset se zapojuje do gamepadu...
-
-
Na soucasne generaci je pro me (hlavne ted ve slim verzich) xbox bezkonkurencni kral a nej konzole, a hodne kvuli gamepadu ale po tom co MS predvadi nextgen asi budu muset prekousnout ten dualshock, doufam ze bude hratelnej, ne jak nepouzitelnej u ps3...pokud neprekvapi gamepadem ani sony nwm na com bych hral...chce to nakeho 3tiho kone
-
-
ja mam z ovladaču pre xbox krče a absolutne mi ten kolos nevyhovuje... rozhodne sa neda všeobecne s istotou povedat ze xbox ovladač je lepši to rozhodne nie.... a čo sa týka DS4 aspon priniesol nejaké novinky oproti XO ovladači ktorý do neho iba narval hromadu brnítek.
-
-
ja jsem hral hodne na obou ovladacich, a u me jasne vede dualshock, xbox ovladac ma horni triggery moc nahore a od pacek me bolely palce.
-
-
Ono to bude dost o zvyku. Vetsine playstatationarum zase spis vyhovuje ten dualshock a nedokazou si predstavit hrat na necem tak divnem jako je ten xbox gamepad.
-