Přejít na výpis diskuzí
Takoví normální zabijáci na videu z Far Cry 3
26.9.2012 | Petr Poláček
26 příspěvků
-
Osobně se těším na vydání ale vůbec nevím co se komu líbí na technickým zpracování videa a doufám že takhle nebude vypadat hra připadá mě to trochu krok vzad. prostředí výborný ale ty pohyby a podobně no hrůza...
-
Soundtrack fajn, zostrihané je to tiež dobre, uvidíme aká bude skutočná hra :)
-
Hlavně, že americký puboš vilidní ostrov od šílenců. TO víte český pubos ten by to nedal, ale ten made in USA to dá. Už mě to fakt nebere a je mi z toho zle.
-
-
českej pubos by jim tam tak akorat všechny ty drogy sjel *1*
-
-
No to by mohla byť celkom zaujímavá variácia na maláriu z dvojky -- hneď v prvom tábore by sa hráčova postava oľabala pančovaného alkoholu a celú hru by sa následne obraz postupne rozostroval a rozostroval až...
-
-
vsak ho nech behat, kdyz je blbej. cesky pubos by urychlene nasel alespon nejakou treti cenovou a tam cele toto martyrium preckal v poklidu u pivka *3*
-
Tak už to nekuř. *4*
-
-
Ten týpek mě iritoval už v oznamovacím traileru a celkem spolehlivě mě od FC3 odradil. Od tý doby se moc nezměnilo. Je to takovej "záporák na efekt". Hlavním cílem je vyprovokovat.
-
-
JJ, taky to na me pusobilo dojmem "samoucelnosti" a zaporakem na efekt. Ale cim vic upoutavek vidim, tim vic si na to zvykam a tim vic se mi to zacina libit. Dostavam cim dal tim vetsi pocit, ze tahle hra bude velkej hit a uspech. Minimalne ty upoutavky jsou dobre udelany a pusobi to na me zabavne a navic i graficky vyspele. Uvidime, rozhodne bych to nezatracoval. Pripada mi to zatim jako jedna z tech lepsich her, co ma vyjit *4*
-
Souhlas, na mě působí taky hrozně samoúčelně.
-
-
neni to made by crytek... ale nechápu jak mě mohl bavit tolik první far cry. ani crysis s většíma možnostma mě tolik nepohltil
-
-
Taky me prvni far cry naprosto pohltil a obecne daleko propracovanejsi crysis uz nemelo takovej wow efekt. Je to myslim tim, ze to v dobe vydani (2004) bylo pro me neco novyho, technicky docela revolucniho. Vim celkem jiste, ze dneska bych prvni far cry zrejme ani nedohral. To mas jako treba s prvnim doomem. Ve svy dobe to byla bomba technicky i hratelnosti a stal se z toho fenomen. Dneska by to uz nikdo nevzal ani jako recesi. To je proste vyvoj *3*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=FbEqTRX-DyI&feature=fvwrel
tohle nemá chybu *1* -
Video moc hezky udělané. Ale ten wow efekt, který se dostavil v jedničce po opuštění prvního bunkru, tady asi nebude. *4*
-
-
to byl parádní efekt.. a ten už neuvidíme asi nikdy :( *4*
-
-
Welcome to the jungle
We've got fun n' games -
Bude tu automaticke leceni?
-
-
No ja prave doufam ze to nebude CoD styl ale normalni lekarnicky nebo neco jako ve dvojce aspon.
-
A to já bych uvítal styl léčení ala Far Cry 2 nebo Riddick. Je to taková kombinace lékáren a automatického léčení.
-
V jednom videu jsem viděl, jak si rovná zlomený prst, tak možná to bude podobné léčení jako ve FC2
-
-
Operace v polních podmínkách by mohla být zajímavá minihra. *4*
-
-
Podle mně to bude léčení styl call of duty ale radši bych přivítal lékárničky. *4*
-
Nwm *9*
-
-
Trailer skvělej. Vaas je fatk sympaťák a buck taky vypadá na pořádnýho maséra :)
Jen by mě zajímalo, jestli někdo zná jméno toho songu z Traileru ?? -
-
The Jezabels - Prisoner ;)
-