Přejít na výpis diskuzí
Takový byl BioCon 2011, sraz fanoušků her od BioWare
22.2.2011 | Redakce Games.cz
42 příspěvků
-
Co se těch bab týče tak tam byl jeden snaživec co se ... snažil ... a překvapivě ho nedoradil první fail kdy to zkoušel na jednu ... teda do doby než přišel její přitel :-). Sem ho pak zbytek večera odborným okem pozoroval a nakonec po mnohá úzkalých těžkého to questu se mu podařilo zbalit jednu slečnu oblečenou výhradně do latexu. Trpělivost růže přináší :-)
-
-
Nebyl to spíš jen latex určený k nafouknutí? :D ... ne jen joke :D
-
-
k jakýmu nafouknutí, ty... náfuko? :D Ani to nebyl latex, ale Lack a bylo mi v tom vedro :D
-
-
-
Já tam byl s přítelkyní, která je do Dragon Age zapálená a panic rozhodně nejsem :D
-
vsadim se to jsou do jednoho panicove
-
-
Tak ty jseš nemálo marnej. Na sraz o hrách asi nepůjdeš nabalovat baby ne? To je jako kdybys prohlásil že v hospodě při fotbalu je málo bab a moc pupkatých strýců :D . A chtěl bych mít tvoje dedukční schopnosti, z fotky poznat celou osobnost člověka a jeho dosavadní život to jseš fakt kádr, nebo troll ;)
Na bioconu jsem nebyl i když bych se tam rád podíval, ale bohužel mi to nevyšlo ve škole a s časem, tak snad příští rok. -
Ty jo co ty všechno nepoznáš a pouze s fotek si fakt borec :-D
-
na to se hodi jedno stare rceni: "podle sebe soudim tebe" *5*
-
-
Dnes se tomu říká projekce *2*
-
-
Já tam byl... Tak o co se vsadíme? *1*
-
Měl si zajít a všem jim tam ukázat.
-
-
vzdyt se podivejte co je to za ksichty, copak by to nejaka holka chtela? Kdybych tam zasel ja, tak tam jsem zdaleka nejhezci.
-
-
U chapa nezáleží tolik na vzhledu pokud splňuje určitá minima, spíš na chování hlasu etc. Kromě toho chlap nemůže hodnotit vzhled jeného či jeho atraktivitu ... ledaže by to byl homosexuální . . . . Ne že bych tě chtěl tímto odsuzovat nebo něco, každý má nárok na vlastní orientaci :-)
-
A i tak o zadnou nezakopnes, co? : )
Mozna proto, ze (bohuzel? nastesti?) zrovna nejaka fyzicka krasa zensky az tak netankuje.
Cimz nerikam, ze by zrovna nad Bioconem damy hromadne vlhly : ) -
no jo, uplna modelka Bioconu. EA ti posle korunku a serpu
-
-
-
-
Hezký ten dlouhovlasý chlapec na té první fotce, nebo ošklivá dívka, jak to u hráček bývá?:D
-
-
Každopádně nad něčím usilovně přemejšlí :)
-
-
Podle výrazu nejspíš přemejšlí, kolik už měl piv.
-
-
No pár sem jich už měl :-)
-
-
-
-
samý kkti tam :D
-
Nechapu proc seci pindate ze ....Malo zenskych......SAK TO JE SRAZ HRACU ...xDD a zeny a hry to nejde do kopy
-
-
radši nechtějte vědět hoši, co se stane když žena dostane hru do ruky >:D
-
http://img580.imageshack.us/img580/4980/253ragmvusaco0q.jpg
-
-
Málo bab! A samá mánička!
-
-
Tam by se mi líbilo!
-
Středověk ne? *1*
-
-
Ve středověku bylo spíš víc bab a míň mániček, ty totiž padali po stovkách na bitevních polích *3*
-
-
-
Haha, hned jsem poznal na té foto Dreba. *1* I když celkem zhubnul od té doby, co psal do Score...
-
kua slusny nerd gathering ;)
-
Málo bab!