Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    Dělaj machry a hajzly maj na chodbě
    • Muhehe

Byly tam taky nejaky ty zensky? : ))
      • Drom
        Par jich tam bylo, ale co cekat od akce zamerene na pc hru? :D Jinak ten kviz byl dost silenej, pulku otazek jsme vubec nevedel a druhou jsme horkotezko slozili u stolu. Kazdopadne jsme mel stesti a odnesl si 1600 bioware bodu.
        • xMort
          Kvíz nikdo nefotil? Docela by mě zajímal.
    • Cosi
      *8*
      • O co tam šlo s tím Fukou? Přibližte pro ne-účástníky...
        • Drom
          ja na to poslal dotaz do fightclubu, tak to snad panove dnes probrali a zitra si to muzou lidi poslechnout
    • bylo to takový rozptýlení a docela zábavný :-D
    • sleepless
      So true... :)
  • kua slusny nerd gathering ;)
  • Amylee.Anderson
    Hezký ten dlouhovlasý chlapec na té první fotce, nebo ošklivá dívka, jak to u hráček bývá?:D
    • Každopádně nad něčím usilovně přemejšlí :)
      • Podle výrazu nejspíš přemejšlí, kolik už měl piv.
        • No pár sem jich už měl :-)
  • Málo bab!
  • Haha, hned jsem poznal na té foto Dreba. *1* I když celkem zhubnul od té doby, co psal do Score...
  • Málo bab! A samá mánička!
    • Amylee.Anderson
      Tam by se mi líbilo!
    • Středověk ne? *1*
      • Ve středověku bylo spíš víc bab a míň mániček, ty totiž padali po stovkách na bitevních polích *3*
  • samý kkti tam :D
  • Co se těch bab týče tak tam byl jeden snaživec co se ... snažil ... a překvapivě ho nedoradil první fail kdy to zkoušel na jednu ... teda do doby než přišel její přitel :-). Sem ho pak zbytek večera odborným okem pozoroval a nakonec po mnohá úzkalých těžkého to questu se mu podařilo zbalit jednu slečnu oblečenou výhradně do latexu. Trpělivost růže přináší :-)
    • Nebyl to spíš jen latex určený k nafouknutí? :D ... ne jen joke :D
      • k jakýmu nafouknutí, ty... náfuko? :D Ani to nebyl latex, ale Lack a bylo mi v tom vedro :D
  • Nechapu proc seci pindate ze ....Malo zenskych......SAK TO JE SRAZ HRACU ...xDD a zeny a hry to nejde do kopy
    • radši nechtějte vědět hoši, co se stane když žena dostane hru do ruky >:D
    • http://img580.imageshack.us/img580/4980/253ragmvusaco0q.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit