Přejít na výpis diskuzí
Takový normální závod na videu z Driveclub
20.5.2014 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Stromů tam maj sice milión, ale na fyziku aut jaksi zapomněli. Na PC si dám radši Assetto Corsa nebo Project cars. I Forza 4 vypadá v ohledu jízdního modelu líp. Ach jo...
-
Zakladni linka urcite. Ta je uplne klasicka a krasna ale ty mzouravy malinkaty svetylka, nevzhledne nasavani a nesedi mi moc ani ty zadni svetla. Chybi mi tam takova ta elegance a jednoduchost. Na me to pusobi proste divne. Interier ma pak nadcasovost a eleganci obrovskych svitive zelenych gumovych digitalnich hodinek ze zacatku devadesatych let.
-
ale Huayra má skôr blizko k legendárnemu Fordu GT40 ako k autám s moderným dizajnom. Tie oblé sexi tvary sú skôr návratom do éry klasických šporťákov 70-tych rokov, preto sa pýtam.
-
Klasictejsimi tvary myslim to ze se mi celkove novy auta moc nelibi.
-
čo myslíš klasickými tvarmi ?
-
Mas pravdu...
Ja jen mam rad klasictejsi tvary a tohle auto se mi nelibi :D -
Ještě že mají konzole svoje exkluzivky. To by zase bylo komentářů, jak posr.li port, jak je ta grafika konzolová a v neposlední řadě by jste tu pak neměli koho urážet *1*
-
napísať, že je to auto ošklivé alebo nevzhledné môže skutočne len človek ako pán Poláček s estetickým vkusom vycibreným futbalovými simulátormi.
-
Protože tohle může napadnou pouze někoho kdo je schopnej napsat granD Turismo.
-
ne, stejně jako s tou hudbou je to relativní. že se to někomu nelíbí neznamená, že se to nelíbí nikomu...
-
Jn, asi tak. Kdyby vsechny konzolovky byly i na PC, tak druhy hw a jeste s mizernym pomerem cena/vykon nikdo nekupuje. *15*
-
protože bys měl ještě o důvod míň kupovat novou konzoli (a ty důvody bys už teď spočítal na prstech jedné ruky)
-
proc neudelaji Forzu 4 nebo Grand Turismo na PC?
-
No ale ono to auto je opravdu stresne osklivy... technologiema je sice nabouchany pod strechu ale hezci auto to z nej neudela. Je to asi podobnej problem jako s Veyronem a nenadelas nic.
-
tech 30 fps je fakt strasnych...
-
Článek s videem je vždy o tom videu. Ostatní je omáčka, kterou číst nemáš, protože to video jen popisuje. Říká zkušený uživatel internetu.
-
Video jde pustit i na téhle stránce, je to přímo z PlayStation webu, karta hry Driveclub. Řekl bych že kvalita je lepší než na youtube, rozlišení fullHD.
http://e1.dl.playstation.net/e1/campaignsite/driveclub/Driveclub_Cayoosh_Evening_PreOrder8OCT.mp4 -
Můžete mi někdo říct kdo může napsat tak debilní novinku ? Na hru jsem zvědavej sám nevím co od ní čekat ale tak blbě napsaný článek jsem ještě nečetl. *7*
-
Ach jo, zase ty auta kloužou jako mejdlo ve vaně, takže nic.
-
Dirt 1 je mazec, milion tratí, kvanta různých závodních mašin (dokonce i trucky), grafika cajk a jízdní model taky dobrej. Rozhodně lepší než u 2 nebo 3, míň arcade...