Přejít na výpis diskuzí
Takový normální závod na videu z Driveclub
20.5.2014 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Stromů tam maj sice milión, ale na fyziku aut jaksi zapomněli. Na PC si dám radši Assetto Corsa nebo Project cars. I Forza 4 vypadá v ohledu jízdního modelu líp. Ach jo...
-
Vy si opravdu potrpíte na netoleranci v muzice.
-
-
tak on je celý článek nesen v takovém duchu, ohrnuje se nos i nad "ošklivostí" auta :)
-
-
No ale ono to auto je opravdu stresne osklivy... technologiema je sice nabouchany pod strechu ale hezci auto to z nej neudela. Je to asi podobnej problem jako s Veyronem a nenadelas nic.
-
-
napísať, že je to auto ošklivé alebo nevzhledné môže skutočne len človek ako pán Poláček s estetickým vkusom vycibreným futbalovými simulátormi.
-
ne, stejně jako s tou hudbou je to relativní. že se to někomu nelíbí neznamená, že se to nelíbí nikomu...
-
-
Mas pravdu...
Ja jen mam rad klasictejsi tvary a tohle auto se mi nelibi :D -
-
Zakladni linka urcite. Ta je uplne klasicka a krasna ale ty mzouravy malinkaty svetylka, nevzhledne nasavani a nesedi mi moc ani ty zadni svetla. Chybi mi tam takova ta elegance a jednoduchost. Na me to pusobi proste divne. Interier ma pak nadcasovost a eleganci obrovskych svitive zelenych gumovych digitalnich hodinek ze zacatku devadesatych let.
-
ale Huayra má skôr blizko k legendárnemu Fordu GT40 ako k autám s moderným dizajnom. Tie oblé sexi tvary sú skôr návratom do éry klasických šporťákov 70-tych rokov, preto sa pýtam.
-
Klasictejsimi tvary myslim to ze se mi celkove novy auta moc nelibi.
-
čo myslíš klasickými tvarmi ?
-
-
-
-
-
-
Sakryš, zase arkádovější řízení. Chtělo by to nějakou konkurenci ke Gran Turismu. Trať ale vypadala úžasně *3*
-
-
Project CARS? Asseto Corsa?
-
-
Pravda, Project Cars taky vypadá slušně *3*
-
-
-
pekny, az na tu tragickou muziku *4*