Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to docela dobře na arkádu :) Jinak Pane Poláčku je to drum and bass a ten se do takovejch her hodí ;) Nevím co je na tom pitomého.
  • kennyB
    Sakryš, zase arkádovější řízení. Chtělo by to nějakou konkurenci ke Gran Turismu. Trať ale vypadala úžasně *3*
    • Project CARS? Asseto Corsa?
      • kennyB
        Pravda, Project Cars taky vypadá slušně *3*
  • Stromy jsem počítal a je jich přesně 1 297 352. To já jen pokud to někoho zajímá.
    • ucho
      Tak to ti jich 38 někde uteklo.
  • Mart9
    Doporučí mi zdejší odborníci kvalitní závody na PC z poslední doby, u kterých bych si mohl užívat napětí při závodech a zároveň pocit z jízdy díky povedenému jízdnímu modelu? Díky.
    • Dirt 1 je mazec, milion tratí, kvanta různých závodních mašin (dokonce i trucky), grafika cajk a jízdní model taky dobrej. Rozhodně lepší než u 2 nebo 3, míň arcade...
    • Rozhodně doporučuji Assetto Corsa *3*
    • mě teď docela příjemně překvapil Grid 2ka, jestli od toho nemáš nějak moc velký očekávání tak je to dobrý, chce to umět řídit a přitom se do toho dá dobře dostat. a ještě mám rád test drive unlimited 2ku, protože je tam supr ostrov :P
    • Podle mě jedině Assetto corsa což je nejlepší volba pokud máš volant nebo si lidi chválej to Next car game ;) ,já jsem si dokonce i oblíbil Dirt 3 po netu ikdyž je to arkáda :).
    • ucho
      S NFS Run jde užít spousta legrace.
    • Assetto Corsa, ze starších mohu doporučit TOCA 3 Race Driver., výborný a zábavný jízdní model má Colin McRae Rally 2.
      • Next Car Game
      • Nojo, to jsou ale závody z dob dávno minulých. Ty "autový hry" který jsou teďka se stěží daj nazývat závody...
        • Je to tak, naštěstí to vypadá, že se auta zase dostávají do kurzu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit