-
Já bych se skoro i vsadil, že konec bude otevřený a nebude definitivní. Ve stylu amerických filmů, kde po první části titulků ještě zlo ve dvouvteřinové scéně ožívá. Přece by si nepodřízli tuhle dojnou krávu.
-
-
i bez reaperu muze mass effect bez problemu fungovat, osobne si myslim, ze cekaji na to, jak dopadne SWTOR a pokud dobre, tak zacnou pracovat na Mass Effect MMO
-
-
Vždyt jsem řekl, můžete ovlivnit dialogy, závěrečnou animaci (třebas questu) ale to je tak vše. žádné ovlivnování světa, jak se tu tim všichni chvástáte možné není
těžko budu černochovi vykládat že ta jeho barva je ta špatná -
-
Nevim kdo se tu chvastal jakym ovlivnovanim sveta, ale do znacny miry to mozny je.
Nebo jak jsi mohl ovlivnovat samotnej svet treba v tom Falloutu? Prvni dily uz moc nepamatuju, ale minimalne hlavni quest byl naprosto linearni.
V ME samozrejme (stejne jako snad v kazdy hre) nemuzes zmenit jak ten svet vypada, ale co se v nem deje a dit bude ovlivnujes prubezne furt.
To mam potreti opakovat genophage, rachni, a podobne?
Ty jsi tu hru asi nehral, vid? Genophage je virus kterym jedna rasa z druhy udelala v podstate impotenty, a ta ted tudiz pomalu vymira. Nic ale neni cernobily, tudiz neni tak jednoduchy se rozhodnout, jestli protilatku znicit, nebo nechat. S rasou Rachni to je podobny.
Pokud ti nestaci, ze se menej rozhovory a animace, tak teda nevim co bys jeste chtel. Videohry jsou pro tebe pak asi teda malo : D
Nehlede na to, ze v plny mire se maj tyhle veci projevit az ve trojce (celkem logicky)
Uz po importu sejvu z jednicky do dvojky jsem ziral jak mysleli na kazdej detail. I kdyz obcas jen treba ve forme dekovnyho mailu, projevilo se opravdu snad kazdy vetsi i mensi rozhodnuti z jednicky.
Jestli si myslis, ze ve starejch falloutech meli rozhodnuti nejak vyrazne vetsi dopad, tak lzes sam sobe. Mozna tak FNV, kde se da dostat k uplne jinejm misim, v zavislosti na frakci, ke ktery se pridas (ale i to je jen cast hry)
Pripomen kdyztak nejakou pecku z tech starejch falloutu - verim, ze minimalne srovnatelnou zalezitost najdu i v ME. I kdyz to evidentne nechces slyset... -
-
tak počtvrté, proč ne. nejsem tu abych ukazoval hru, ve které může člověk měnit herní prostředí.
reagoval jsem na to, jak jsou všichni fanaticky unešení PR řečmi, které jsou pouštěni na veřejnost, i když to není pravda.
Tebe asi uspokojí, když vidíš rachni pajdat chodbou někam ven do přírody a v duchu si říkáš, tak oni se tam budou množit a ve třetím díle přilítnout pobít flotilu reaperu
a já říkám, že je to jen animace, nic se nezmění, jen pár dialogů. Ano, už asi po páté ... co mě vysvětluješ? Já to vidím jinak a střízlivě.
ME neni špatná hra, ale prostředí ovlivonovat nejde.
Pokud zachráníš radu, najdeš snad citadelu ve skvétajícím zeleném městě? Pokud je obětujš, nalezneš rasy na pokraji zoufalství a citadelu v troskách? Ne, protože nic ovlivnit nemůžeš, jen to, jak se ti budou generovat dialogy, maily... já už bych to asi uzavřel. -
-
Uvědom si že pořád se bavíme o pc hře, ne o Dračím doupěti... a co se týče nějaké ovlivnitelnosti, je Mass Effect, stejně jako všechny ostatní hry od mistrů z BioWare, asi to nejlepší co dnes můžeme hrát.
-
Ja to pochopil uz poprvy, diky. Jenze ty proste prehanis.
Jaky PR kecy myslis? Nevim o tom, ze bysme se od zacatku bavili o naplnovani PR slibu. Od zacatku se bavime o tom, ze ty tvrdis, ze je ovlivnovani sveta prakticky nulovy, coz jednoduse neni pravda.
Jestli tu nejsi od toho, abys ukazal lepsi hru, tak proc teda? Jestli ti prijde, ze je tady nekdo fanaticky unesenej PR recma, tak to teda nevim - to myslis me? Ja obe hry dvakrat dohral, takze jsem mel opravdu dost sanci, udelat si vlastni nazor.
Pokud jde o Rachni (to "pajdani chodbou" opet ukazuje zes ty hry asi vubec nehral), tak jen co si pamatuju (uz je to skoro rok, co jsem hral podruhy), tak uz i v jednicce nebo dvojce se s nima v pripade jejich osvobozeni dalo setkat ve vedlejsi misi. Samozrejmosti je zprcung od Aliance a vycitky/pochvaly od mnoha postav. Kam az dal a do jakejch mensich detailu to saha nemuzu posoudit ani ja, ani ty. A ano - opravdu verim, ze se Rachni ve trojce objevi (urcite ale ne na pobiti Reaperu, coz je asi nejhloupejsi moznost jakou by mohli zvolit)
Nejaky vzkvetajici zeleny mesto v pripade zachrany rady opravdu nevidim jako nutnost pro to, aby mohli vyvojari rict, ze v jejich hre muzes hrac rozhodovat : D
Snad uz v uplne prvnim prispevku jsem psal (a nekomu kdo vidi veci "střízlivě", jak ty rikas o sobe, by to urcite doslo), ze je snad samozrejmy, ze nemuzou na kazdy rozhodnuti delat kdovijaky odlisnosti. Pro to, co ty rikas, by museli prakticky udelat dvakrat celej Mass Effect 2 *7* (mimochodem ja treba radu nechal zhebnout, a v prubehu cely dvojky jsem to mel "na taliri" - kazdej druhej si musel rejpnout...)
V ramci soucasnejch moznosti je to proste vyvedeny skvele, ale jestli ty si proste budes porad pripadat jako ten jedinej, kdo vidi skrze tu straslivou pavucinu lzi, tak uz te o to asi dal pripravovat nebudu : D Stejne se tu jako obvykle tocime v kruzich.
Pokud to teda uzavirame s tim, ze ani ty neznas hru, kde by to bylo vyvedeny lip, tak teda fakt nevim o cem se bavime. O tom, ze jsi tu jako brojic proti bezpravi z hub PR manazeru? Nejdriv si tvrdil, ze ma ME prakticky nulovy moznosti rozhodovani. Holej nesmysl. Pak zacnes tvrdit, ze tu jsou tady fanatici co mluvej o nejakejch bezprecedentnich moznostech ovlivnovani sveta. Nejsou. Ted to teda uz stacis uplne na PR sliby, ale tady nevim o cem to mluvis, coz ale klidne muze byt tim, ze PR kecy neposloucham, nebo max.poustim druhym uchem/okem ven. A od rozumbrady tvyho formatu bych cekal to samy : D
Jestli tohle cely teda vychazi z toho, ze sis nekde precetl neco vy smyslu "Bioware: Mass Effect 2 vam umozni rozhodovat o osudu cele galaxie", tak jsi opet za blbouna jen a jen ty - to se na me nezlob.
Kdyby sis ty hry poctive zahral (pokud mozno se zapnutym mozkem), tak bys snad sam videl, ze moznosti je tam prehrsel. Kdyz rikas, ze jsou to "jen" animace a dialogy, tak mas sice pravdu, ale to ma byt jako spatne? Co dalsiho jeste tvori pribehovou slozku hry? Nic. VSECHNO je vypraveno skrze animace a dialogy. Ty to ale ocividne myslis tak, ze se vsechny nasledky minutu po ucineni rozhodnuti smetou ze stolu. A to v zadnym pripade neni pravda. Prikladu bych i ja se svoji deravou palici vzpomel spoustu, ale je jasny, ze ty sis proste z tech videi, a cizich nazoru (pokud jsi ty hry fakt hral, tak jsi byl asi duchem nekde hoooodne jinde) udelal zavery, ktery jsou sice uplne pomyleny, ale ocividne zakoreneny hoooodne hluboko. Ja uz je dal vytrhavat nebudu.
-
-
-
-
Takže Shepard nakonec umře na krvácení tlustého střeva, komplikovaným infekcí, způsobeným nechráněným stykem s nějakým Kroganem... *2* Ale hlavně že budou mít díky gayům ve hře o čem mluvit na TV Fox.
-
Už teď mě mrzí, že to nebude vypadat jako The Witcher 2, ale i tak to bude fajn :)
-
-
proc by to melo vypadat jako witcher 2? *7*
-
-
No, zrovna ho hraju, a vznikla mi v hlavě taková myšlenka, že jsem ještě krásnější hru neviděl a že bych byl moc rád, kdyby zrovna takhle vypadal ME3, ale jen těžko bude. A s pobavením kvituji výrok kosace - buď jsi dvojku nehrál, nebo potřebuješ párek silných dioptrií, protože to, co předvádí nový Zaklínač, je IMO opravdu to nejhezčí, co je na PC k vidění.
-
taky to nechapu.. uz prvni dil vypadal lip nez dvojka ty pšonsky hry :)
-
-
-
K tomu špatnému konci: Sheppard se vydá (sám - protože všichni jsou mrtví z jeho posádky) a napálí to do Supra Novy naloženej Proethoanskou bombou a zničí 3/4 galaxie, včetně Reapperů... (takhle bych to viděl já)
K dobrému konci: Na nějaké orbitě bude závěrečný boj.. Kde bude složená Alliance (na poslední chvíly se s vámi spojí jen pro tuto bitvu i Cerberrus) A vy jako poslední spectra (doufám že mu vrátí ten titul) Uděláte výsadek skrze Reapperskou flotilu do jejich galaxie, kde zmáčknete nějaký TURN OFF a reappeři umřou :-D -
-
Název "SPECTRA" vidím čím dál častěji. Trochu se bojím zeptat, ale je tohle "oficiální"...jak to nazvat? Překlad? To snad ani ne. Název?
Protože jestli jo, tak OMFG a LMFAOROFL. Všichni překladatelé jsou kreténi, český překlady jsou ZLÝ a OŠKLIVÝ a kazí hry. *1* *1* *1*
A jestli ne, tak proč proboha používáte takovou sračku? Snad SPECTRE, ne? *7* -
-
nabízí se možnost spojit to se slovem "spectator", jen mi uniká souvislost :D
-
protože hrajou za holku a neumí anglicky *1*
-
-
Taky to vidím tak, že aliance+spojenci odlákají pozornost reaperů, aby mohl Shepard se svým týmem zničit smrťáky pomocí zničení jejich centrálního mozku. Klidně vsadím bůra, že to tak bude. *3*
-
-
Centralni mozek Reaperu? To ja se zase klidne vsadim, ze nic takoveho neexistuje.
Sovereign (neboli Vladce) to v ME1 rekl celkem jasne:
"We are each a nation. Independent. Free of all weaknesses." *3*
Z toho co pak rikal v ME2 Legion vyplyva, ze vedomi Reapera je v podstate dost podobne vedomi Ghethu. -
-
Tím myslím prostě něco, co vyřídí všechny na jednou. Jako když SPOILER nasadíš ve dvojce virus domyslí heretiků, tak je můžeš taky zničit všechny. *3*
-
-
Tak ted uz vim, jak to myslis, ale porad v tom vidim problem.
Ten virus prece neudelal nikdo jiny, nez Gethove samotni, konretne tzv. heretici.
Nikdo jiny to nedokazal. Kdyby jo, Kvariane by uz meli zpatky svuj domov...
Neumim si predstavit, kdo by byl schopen udelat virus pro Reapery. Bylo by to jako delat virus pro operacni system, o kterem vubec netusime, jak vlastne pracuje. Nemozne... -
-
haha no jo ale to tu nebyli lidi přece *1* Lidi jsou přece speciální v celém vesmíru (aspon v očích lidí haha), i reapeři si je zvolili na pokusy a rozmnožení ..... před nima to byli protheani atd atd ... a ale neboj nebude to příliš jednoduché a třeba to nebude ani virus, třeba bude i víc možností ,, virus nebo je prostě sundat specialním dělem , nebo něco úplně jiného... každopádně do bude určitě promyšlený, tak aby to působilo husí kuži ke konci ... prostě tak *1* *5*
takže taky čekám co z těch kluků od Biozboží vyleze ke konci hehe *2* -
O.K. Mas pravdu. Slovo "nemozne" je v tomhle pripade asi opravdu prilis odvazne *1*
Na tom viru mozna neco bude, ale porad mi to, i kdyz vezmu do uvahy problemy s pripravou viru samotneho, prijde jako prilis jednoduche reseni, se kterym uz nekdo za ty miliony let prijit mohl. To bude chtit neco opravdu prekvapive.
Kazdopadne se uz nemuzu dockat, jak si s tim kluci od Bioware poradi... -
ale tu a tam se někde u červeného trpaslíka najde napul sešrotovanej reaper, tam přiletí gheti a napumpujou do něj ten virus
a ti qariané jak říkáš nikdy gheta ani nezapli a když to naposledy jendou udělali, tak tak dosli k výsledkum .. ale mezitim je gehti sundali a pak prišel shepy a data vymazal a řekl, že tali je superhero pro galaxii (paragon zpusob) a bylo to v poho, pakmu přišel email, že data zbyly a že na lidi kašlou a pujdou na ghety samy a zkuseji je ovladnout *1*
Takže to třeba uplně tak nemožný neni.. nicméně podle mě možné/nemožné zde neplatí... bude o tom vytvořit dobrý příběh, ne o realismu... ostatně .. už to že všichni emzáci mají lidské tělo je nesmysl.. takže logiku bych tu nehledal tak podrobně *2*
-
-
To mi zavádí poslednim matrixem, kde práve Agent Smith se stal virem a Neo jako pomoc "strojům" nabídl že chce mír za vymazání tohoto viru (nějak tak to bylo, myslím)
Takže nakonec by se mohlo i eventuelně v Mass Effect 3 stát, že Reappeři a Collectoři jsou jedno a to samé = Proteaňané (nebo jak se jmenuje ta starodávno rasa), stím rozdílem že Reappeři jsou takový VIR, který si podrobil slabší Collectory a někde v Alfa XX Galaxy je utiskován / zotročen jejich tvůrce -> Protean(myslím celou populaci).. který je řekněme jejich stavitel a živitel a aby se to všechno vyřešilo tak zamaskování v Sovereignu se k nim dostanete a buďto je povraždíte a tím i oslabíte Reappery, nebo pomůžete osvobodit jejich poslední naději (například poslední vesmírný bitevník) a oni vám zato pomůžou hnát Reappery do zad, nebo když se to nepovede jak má tak dostanete tu zmiňovanou bombu jak jsem psal a vletíte do Supra Novy a zničíte všechno a konec bude končit se stylovou hudbou mass effect a scénou ala Terminator 3(závěr jak lítají atomovky po zeměkouli), kdy Reappeři ničící naši planetu najednou dostanou zážeh skrze neznámou anomálii ze Supra Novy a vše bude spáleno na popel + slunce vyhasne -
-
Mas tam par nepresnosti.
Collectori a Protheani jsou jedno a to same. To uz ale neplati o Reaperech.
Ze vsech dostupnych faktu se da pomerne spolehlive usuzovat, ze kazdy Reaper resp. druh Reapera, predstavuje znicenou civilizaci.
Tak jak se pokusili postavit Reapera z lidi, urcite je staveli i z jinych ras. Kdyz se podivas na zaverecnou animacku v ME2, tak si vsimnes, ze Reaperu je nekolik druhu. Kdyz nic jineho, Sovereign (ME1) a Harbringer (ME2) vypadaji trochu jinak. Jsou podle vseho jinym typem Reaperu.
I sam Sovereign to rekl:
"The pattern has repeated itself more times than you can fathom." a "Protheans were not the first."
Protheany bych tedy nejak neprecenoval. Byli podle vseho jenom dalsi epizodkou v cyklu, ktery se opakuje kazdych 50 tisic let...
Ale nastinil jsi jinou zajimavou vec. Mam na mysli "poslední vesmírný bitevník".
Pamatujete na velkou trhlinu na planete Klendagon vytvorenou urychlovacem hmoty nepredstavitelne nicive sily? V ME2 uz Cerberus objevil cil. Mrtveho Reapera. Otazkou zustava, kde je zbran. S necim, co udela brazdu pres pul planety, uz by se neco proti Reaperum podniknout dalo...
-
-
-
-
-
člověče, ty bys mohl psát romány, tebe je tu škoda
Já bych spíš zvolil konec, kde by si vybral tak padesát ženských, hromadu jídla atd. schoval se na nějaké odlehlé planetce a užíval penze. A budoval novou civilazic :-)
-
-
Homosexuální vztahy ? Paráda, konečně hra pro mě ! *2*
-
Muhehe
Aspon vidis, jak tenka je hranice mezi pratelstvim, a homosexualitou... ...teplomile ; ) -
-
To nebylo na tebe, strejdo!
-
-
Co si tak pamatuju, tak řekli že bude vše, od absolutního happyendu, po totální vítězství Reaperů..! (+ samozdřejmě spousta zakončení někde mezi)
Nemůžu se dočkat! -
-
Třeba takové příměří mezi Reapery a lidmi :D
-
-
Není to tak dávno, co jsi se chvástala, že v této hře můžeš změnit univerzum. Až na to, že si člověk může vybrat, jak může vypadat závěrečná animace však žádný výběr nevidím a ted se směji podruhé.
-
-
Jen sa klidne rehotej - hykej, hykej : D
Jinou reakci od tupce ani cekat nelze...
Pokud by ses chtel ale vytahnout, tak muzes dat konecne priklad her, ktery umoznujou vyraznejsi ovlivneni nez Mass Effect
(A mozna i zkus pochopit, ze ty moznosti samozrejme vzdycky budou ve videohrach omezeny.)
(A zrovna v ME muzes - byt casto jen minimalne - ovlivnit KAZDEJ rozhovor, coz ale asi videj jen lidi s IQ vyssim nez 82) -
-
Máte zajímavé inteligenční projevy, no budiž. Já netvrdil že je ME dobrá nebo špatná hra. Jen mě baví, jak jsou "fandové" unešeni a vanatizování PR chvástáním. Skutečnost je taková, že mimo pár dialogů, sem tam vypadnutí postavy z týmu (což není nijak převratné) a závěrečných animací nic nezměníte. Tak tu dál papouškujte PR management. Srážíte sami sebe, normální lidé se nad tím pozastaví a zamyslí.
Tot vše od tupce :-) -
-
Nojo, no. Tak asi nema cenu ti to znova opakovat, co?
Ja hral oba dily dvakrat, a muzu ti s klidnym srdcem jeste jednou zopakovat, ze ovlivnit muzes uplne kazdej rozhovor, umirat ti muzou samozrejme nejen clenove tymu, ale kazdou chvili mas moznost zabit nejakou questovou postavu, nebo podobne - takovejch rozhodnuti jsou desitky.
A pak tu mame veci jako osud Rachni, Genophage, virus Gethu, atd. atd. A T D.
Ty se teda smej PR oveckam. Ja se s dovolenim budu smat breptoj, kterej si ocividne nevidi na spicku nosu.
Nojo - "byt imunni" vuci PR, a kladny prijeti her PR pripisovat, to je dneska hrozne popularni. Jedna z mala cest, jak si trouba muze pripadat chytrejsi nez vsichni ostatni.
Ja treba hype okolo ME kvuli spoilerum vubec nesleduju (jen ted ty prvni informace o ME3), tak nevim nakolik prehanej, ale ze v prubehu cely hry ceka spousta opravdu velkejch, tezkejch rozhodovani je proste neoddiskutovatelny.
Ale kokotI tomu jedinej rozumi - fanousci jsou hloupi, recenzenti asi podplaceny : D
-
-
Fallout I II
-
-
Taky F3 i FNV. Nejsou to ale az o tolik zasadnejsi zmeny, a hlavne nemuzes prece srovnavat jablka s hruskama... Bioware styl RPG se soustredi na filmovejsi pocit, tudiz kazda pribehova kudrlinka stoji spoustu produkcni namahy.
V tomhle ohledu bych spis uvedl Heavy Rain, nebo jeste lip Alpha Protocol. U tech je ale rozhodovani vlastne primarni slozkou. Mass Effect zaklada i na jinejch vecech.
Hlavni linka nejak vyrazne ovlivnit nejde, ale o spouste veci rozhodujes v prubehu cely hry. Od (i kdyz nekdy ciste pocitovyho) postoje v kazdym rozhovoru, pres zivot a smrt spouuuuusty postav, az po osudy celejch ras.
-
-
-
Cože? :D Můžeš udělat z lidstva fašistickou vládu vesmíru, to je fajn, ne. :D
-
-
Reapeři nastínili svoje uvažování v jedničce ME...žádná spolupráce, nic...akorát vyhlazení a indoktrinace...(spoiler)myslím to, že lidská flotila a Shepard byl klíčový při zničení Reapera z jedničky a dvojky tak je pro lidstvo zvolena první varianta *1*
-
-
Byl by fajn konec dopadnout jak Saren..jako agent Reaperů, uplně badass ending! Plivnul bych Udinovi do tváře. :D
-
-
Já hlavně doufám že když už budu oblítávat ty planety ukážou nám jak vypadají Kroganské Turianské batarianské a salarianské ženy zajímalo by mě jak si poradí z jejich vzhledem.
No a doufám že když přibudou ty gayové nebudu si muset pořád dávat pozor jakou odpověď vybírám v dragon age to upně stačilo -
-
jj občas mi dokonce přišlo že "renegade" odpovědi měli být paragon a naopak.. refrazování toho co chce říct je naprd. já jsem byl radši když to bylo jako v KoTOR a nudne mi to nepřišlo.. (tam ale asi nemluvil hlavni hrdina to je mozna ten duvod) každopádně je to často dost nejasné co tim chtěl básník sheppy vlavtně sdělit *2*
-
copak ty odklikavas dialogy bez precteni? to asi dragon age/mass effect neni hra pro tebe
-
-
Hmm moch sem čekat že se tu najdou tací co to nepochopí jistě čtu dialogi a ano je mi jasné že jedna nebo dvě věty které jsem myslel tak a postava je řekla onak nemají takový vliv a dialogi jsou téměř vždy jasné. jen si vzpomínám že jsem v DA řekl něco povzbudívého Zevrenovi (hrál jsem za mužskou postavu) a on to vzal trochu jinak než jsem myslel A taky neříkám že mám problém ze stylem odpovědí v mass effectu jenom se s přidáním homosexuálního vztahu člověk občas dostane do komických situací ale je to jen hra a ta má pobavit takže klid
-
To zas prr, většinu dialogů čtu, ale v DA2 jsem taky nějak hloupě četl(možná jen hloupě klikl) a začal jsem hladit Anderse po zbroji a naše rty se začaly nebezpečně přibližovat ... LOAD!!!
-
-
Ty nastrely v dialogovym kole muzou bejt kolikrat zavadejici (pro me jeden z mala problemu ME), ale v tomhle pripade jsi musel mit stopro ikonku srdicka ; D
-
-
dialogove kolo je tam proto, ze hl. postava mluvi, bylo by prilis zdlouhave, kdyby postava odrikavala presne to co si hrac vybere a precte uz predem. Proto ma treba DA2 kolo a DA1 ne.
-
-
problem nastava tehdy, kdyz v kole je treba: Prestante se hadat bez vykricniku a sheppard je uplne server jak male psy a nakonec renegade...
-
Jasne (spis teda rikali, ze by podle nich byla nuda zvolit odpoved, a pak poslouchat tupy prerikani..)
Ale stejne se tem obcasnejm nejasnostem ve vyberu dalo urcite snadno vyhnout proste lepsi formulaci...
-
-
To bylo právě ono, na ty obrázky jsem moc nekoukal (pročetl jsem odpovědi a pak kliknul) a bylo tam napsáno něco ve smyslu, že na něj dám pozor, tak prostě ze zvyku jooo jsme kámoši, budu ti krejt záda a ty mně...no, nakonec to vypadalo tak, že záda si budu krýt před ním
-
-
No čo, aspoň bola prd3l... *1*
-
Muhehe..
Aspon vidis, jak tenka je hranice mezi pratelstvim a homosexualitou... ...teplomile ; )
-
-
-
-
-
-
Jestli budou v ME3 homosexualni vztahy-to je opravdu nejdulezitejsi z cele hry. Vztahy mezi postavami v ME jsou tragicke,vetsinou jsou vedeny stylem-udelej pro me nejakou sluzbu a mozna te budu mit rad/rada. Jinak mas smulu. Kde jsou casy treba Aerie z BG2,kterou jste jen pro sve naivni tlachani bud milovali,nebo nenavideli?
-
-
je fakt že ve 2ce to bylo jen o loayality missions , taky jsem mel radsi quanta rozhovoru treaba v kotoru kde jsem uplne necekane nekoho udelal jedim a s nekym mel vztah i kyz to jedi nesmi muhahahaha
-