Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám PS5 a normálně bych do toho handheldu šel.. Ale mezitím jsem si pořídil SwitchLite z druhé ruky za 3tis. Hraju na něm cca 1-2měsíce v roce. Pochybuju, že PS-handeld u mě porazí SwitcheLite. Ten je prostě lehoučký a levný. Cena Lite+her asi nikdy nepřesáhne cenu PS-handehldu nebo SteamDecku.

  • FarkyJTV

    podla YT recenzii ANC sony a apple je velmi podobne...apple mozno trosicka lepsie...

  • FarkyJTV

    riesil som to minuly rok takze priecky sa mohli zmenit...sony su stale v top 3 picku na ANC...a plati cim vacsie sluchadla jasne ze lepsie ANC ale nespominal som klasicke drivre ale spunty...apple ma ANC dost vysoko....ludia co maju apple zvacsa kupuju fakt len airpody lebo maju skvele allaround staty...hlavne mikrofon na telefonaty je top.

  • Derp_1337

    Hele, ty kecy o tom, že 1000xm4 má nejlepší noise cancelling v klidu ignoruj. To si ten člověk vycucal z prstu.

    V roce 2023 většina technologických webů označuje za špunty s nejlepším ANC tenhle model: Bose QuietComfort Earbuds II


    Model od Applu (Apple AirPods Pro 2) se pohybuje někde okolo 3. až 7. místa. (Ale taky je asi o 1000kč levnější než model od Bose.)

    Model od Sony 1000XM4 se v žebříčcích pohybuje okolo 2. až 5. místa.


    PS: A lidi, pro které je ANC nejdůležitější požadavek, si kupujou klasická velká sluchátka. Tam bude vždycky ANC o něco lepší, protože ve velkých sluchátkách je více prostoru pro techniku.

  • Derp_1337

    Hele, nepiš o něčem, že to má nejlepší earbuds Noise Cancelling, když to není pravda.

    Rychlá kontrola na netu mi ukázala, že v roce 2023 většina technických webů označuje za špunty s nejlepším ANC tenhle model: Bose QuietComfort Earbuds II.

    Model od Sony 1000XM4 se pohybuje někde okolo 2. až 5. místa v různých žebříčcích.

  • 1000xm4 maji nejlepsi noise cancelling? Jako jsou to me prvni bezdratove spunty, zvuk skvely a ne ze by ten noise cancelling byl nejaky spatny, ale jestli je to spicka, tak to teda docela zklamani a chtel bych tedy porovnat, jestli to Apple nedotahl trosku dal.

  • FarkyJTV

    uprimne ako clovek co presedlal na soundcore liberty 3 pro earbuds a celkovo dlho si robil nauku o earbudoch, dost ma zaujali tie playstation a co budu zac...sony link bud S su velmi dobre cenovo. 1000xm4 ak cestujete lietoadlom casto su skvele kedze maju najlepsie ANC.

  • No a nebo když teda chce zařízení s ovladačem na zahradu, tak koupíš Switch místo tohodle a budeš mít zařízení, které si můžeš vzít i na cesty a ještě se ti rozšříří k jakým hrám budeš mít přístup.

  • Já teda používám remote play na SteamDecku (via Chiaki) a funguje to krásně :)

  • Pokec

    To ano, v případě, že si dám tablet na stůl a sedím u stolu. Ale pak se budu chtít jít natáhnout na sedačku a user comfort tabletu s ovladačem jde do úplné zadele. 

    Na telefonu jsem zkoušel jak remote play tak xCloud od MS a prostě ne. To už bych radši koukal na hodiny😀😉

  • Přesně tak, mám to podobně a tohle zařízení mít už dříve by bylo fajn. Ano, mohl bych si koupit nějaký držák (a zloušel jsem, nebylo to ono) na mobil. Tady asi sází Sony na to, že lidi radši vezmou all-in-one než něco nasazovat na mobil, instalovat aplikaci atp....

    A hodně bude záležet na ceně.  Je fakt, že mít v tom i cloud streaming by bylo perfektní. Takhle je to "jen" doplněk ke konzoli, i když šikovný. 


    P.S.: Třeba má Sony nějakou studii, kolik tátů od rodin hraje na PSku a kolik z nich má problém se sdílením televize :-)

  • Verxes

    No vzhledem k tomu, že cena nebude menší, než investice do nějakého tabletu.. tak i ten, kdo nemá tablet, tak si rozmyslí, jestli koupí tohle a bude hrát doma na zahradě pod pergolou, kde má slušnou wifi.. nebo si raději rovnou pořídí ten tablet, který využije na cokoliv jiného.. Když použiju svůj dualsense ovladač a tablet si dám na stojánek na stůl, tak mám parádní obraz a prakticky za polovinu ceny tohoto zařízení.

  • ravux

    Vsak si to nemusis kupovat, kdyz nechces. Ja treba tablet nemam a na mobilu fakt hrat nechci a ani jej nepovazuji za srovnatelny s Q-Lite ani stran uhlopricky, ani ovladani, ani celkove ergonomie a user experience.  

  • RodneYCZ

    Jasný, jenže já zase nechápu, proč bych si měl kupovat další krám do baráku, když tohle všechno už můžeš dělat teď na mobilu nebo tabletu. 

  • ravux

    Fakt nechapu, co na tom kdo nechape nebo proc je z toho takovy pripad. To uz nemate o cem psat? Mam PS5 v loznici. Mam deti, zenu. Nemuzu tam fyzicky stale sedet. Rad si "vezmu" konzoli jinam do domu, do obyvaku, do kuchyne, na zahradu, kdekoliv mam wifi. Co na tom kdo nechape? Je to jednoduchy a jasny use case. 

  • Bude to nejspíš v cenové relaci základní verze Steam Decku. Na tom by remote play z PS měl jít rozchodit taky. Jo, má o trochu horší displej a nemá haptické triggery, ale přece jen má "pár" docela užitečných funkcí navíc.

  • Na doma na prd (zahraju si na velké TV), na cesty na prd (fakt když cestujete tak máte data/wifi stabilně na takové úrovni, že můžete streamovat hry?). To už bych dával větší naděje Vitě2 - pokud by udělali cestovní PS4 (base verze je dost stará a mohla by jít srazit do malého zařízení ne?) a na cesty by si člověk mohl brát celý svůj katalog her, tak věřím, že by to zákazníky mělo

  • TheRKD

    Jak píše Adam, s cloud gaming — you got my attention. Ale bez? — zvláštní až divná niche hračka. 

  • S cenovkou do 2 000 Kč bych to asi ještě pochopil jako příjemný doplněk, ale to asi nebude že. 🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit