Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedu na Ryzen 5800X3D a Radeon 7800XT. Valve Index to dává velmi dobře. Hodí se poladit nastavení grafiky, některé věci nejsou ve VR potřeba a zbytečně může docházet k poklesu FPS.

    Jinak lítám na Warthog Hotas s 10cm prodloužením. Základnu joysticku mám připevněnou na upraveném Wheel Stand Pro a pro směrovku mám klasické pedály od volantu Logitech G25 s jednoduchým adaptérem, který umí plyn a spojku sloučit do jedné osy včetně brzd. Adaptér je na bázi Pi Pico 2040 konkrétně Seeed XIAO RP2040.

  • Jo už jsem slyšel. Kámoš VR má tak to testnu. Lítání s tím může být super. Ještě to sem tam zapnu jako relax s lahví vína po náročném týdnu, tak uvidím.

  • Kallessin183

    Jak je VR režim náročný na HW oproti klasickému War Thunderu?

  • Njn, donutilo mě to si zaplatit premium, nějaké vybavení v akci, pak to jde samo i průměrnému hráči.

    Odměnou je i docela dobrý VR režim, který jsem měl možnost vyzkoušet v letadlech i tancích. Kupodivu se v něm dají plnit i denní úkoly pro battle pass.

    Všechno to má jednu nevýhodu, není pak čas na nic jiného.

  • Ta hra je fakt skvělá, ale monetizační systém je tak nesmyslně přepálený že tu hru pro mě zabil. A od určitě úrovně je grind tak brutální, že by na to člověk potřeboval ještě jeden paralelní život. 

  • Jsem se chtěl ohradit proti "desítkám" vozidel, ale fakt je jich v tom patchi skoro čtyřicet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit