Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepsi grafika? to myslite vazne? Nic vobludnejsiho jsem snad jeste nevidel. Ze vam SD klient nabidne na ultra hranaty kour budiz je to SD, ale ze se ten humac nezlepsi ani moc po instalaci HD to je mazec.
  • LOL, rovne podminky. Kdo to zkousel musi byt hodne rozcarovan ze spottingu, ktery tam funguje hodne spatne. resp. nikdo nevi jak funguje. Kulomety vam ty tanky rozsekaji na maderu. Graficky je to stejne jako WoT. Mapy maji velikost max. 1x1km. Planuji se 1,4x1,4. Planuji ale jeste nejsou.
    Na evropskem serveru je registrovano 30 000 hracu. Pokud si to chcete zahrat tak se ted vykaslete na ten stres test, ale pockejte par dnu na Otevrenou Betu. Nebudete tahat tolik dat 2x.
  • Já to měl stažené včetně instalace za slabou hodinku (záleží samozřejmě jak máš rychlé připojení). Ono na začátku stahování se ukáže odhad cca těch 8 až 9 hodin, ale pak to jde rychle a za hodinku je vše nainstalované.
  • NUDA, asi jim došli lidi v betě.. hra o ničem
  • Musím udělit velký hate.
    24. 8:00 - 26. 8:00 .. to jako vážně ??
    přijdu 24. odpoledne domů a dám stahovat.. koukám 19 GB... doba stahování 8 hod... tak s tim ať jdou soudruzi do pryč.
    Tohle si vyzkouší maximálně děti nebo nolifeři, protože normální člověk na to bude mít čas tak cca hodinu a za to neozkoušíte vůbec nic. *11*
    Blil bych z těhlech vašich rádoby akcí pro lidi. *11*
  • AW ještě není hotový produkt a je stále ve fázi testování i když je již hodně blízko k vydání Otevřené Bety. Ale pokud ho srovnám s WoT, který jsem hrál víc jak 3 roky, tak je v něm mnoho nových příjemných věcí, které činí hru rozmanitější a pro hráče atraktivnější. Jen namátkou uvedu možnost odpalování dálkově naváděných protitankových raket, mnoho vozidel má možnost odpalovat dýmové granáty a vytvářet tak únikovou kouřovou clonu, mapy jsou mnohem větší a členitější a po grafické stránce jsou nádherně spracovány. Na všechny vozidla ve hře si můžete postupně vyzkoumávat spoustu přídavných modulů, které zvyšují výkon, odolnost či polebnou sílu vozidla a tyto moduly jsou ve hře na vozidlech jasně vidět (např. pokud na vozidlo osadím přídavné pancéřování, tak na ho ve hře na vozidle uvidím). Ve hře se nepoužívají žádné módy ani žádná goldová munice, takže všichni mají rovné podmínky. Samozřejmě, hra je teprve na začátku svého vývoje a je v ní ještě spousta bugů, které je nutno optimalizovat. Myslím si, ale že je to určitě dobrá alternativa pro toho, kdo je již znuděn stereotypy ve WoT a hledá něco záživnějšího a neokoukaného.
  • nj, mas pravdu, tanky jsou k smichu, rychle pohybujici se neviditelne kulomety vladnou.
    Artilerie strili co 12-15s, indikace sice zasviti ale do sekundy ji tam mas.
    Artilerie se sice po vystrelu navzajem vidi ale kazdy artilerista casem prijde na to, ze strilenim tanku si vydela mnohem vic nez se snazit trefit premistujici souperovou artilerii.
    Co se tyka behu hry tak na foru porad ctu jak to ma vysoky ping a mikrozaseky i kdyz ti to ukazuje 50fps
  • Hrával jsem WoT a Armore Warfare je jako druhý díl WoTka, jednoduše řečeno...

    Lepší grafika (alespoň na mém PC), různá vylepšení, PvE mise atd.

    Prostě když se teď kouknu zpětně na WoT, je to jak hra z dob dávno minulých a už se k němu asi nikdy vracet nebudu, Armored Warfare je pro mě dnes už jednička... Jinak WoT jsem hrál více jak rok...
  • V čem? Co třeba žádný instakill od arty, indikace palby arty, žádný tank nemá výhodu atd. Prostě jako veterán WoT a Wt mohu říci, že toto mně baví nejvíce.
  • Nevim nezkousel sem, ale treba to nepotrebuje 10GHZ jednojadro? A mozna tomu GTX780/970 bude stacit?
  • v cem je to lepsi?
  • Je ti sice podobné WoT, avšak v jádru pudla to je i lepší. Jen bych upozornil, že až bude open beta, tak bude wipe. Takže co máte nahráno se smaže.
  • Krescz
    ano....identické
  • Keyz
    To je jako wot jen v moderní podobě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit