Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Souhlasím s Patrikem :)


    Kdyby měl kdokoliv dotaz ohledně hry, tak ať tady zanechá vzkaz. jako becker pomáhám vyvojářům psát postřehy jako vášnivý hokejový fanda i hráč her.  Jsem na jejich Discordu. Jinak Alešovi jsem dal klíč na recenzi cca půl roku zpět (měl jsem čtyři).

    Na takovou hru jsem čekal desetiletí. Prostě NHL/Hades :) ♥

    • MickTheMage

      Ehm, moznost vytvorit a pomenovat si uplne vlastneho hraca by bolo to najgenialnejsie co by spravili, ale... je mi jasne, ze to nikdy asi nebol ciel (co je skoda :( ).

      Inak ano, hra sa to vyborne a fakt mi to pripomina strasne casy z NHL 94 - 96 :). Som zvedavy kam sa vyvoj este posunie. Snad este pridaju nejake vtipne teams a skilly.

      • Stephano

        Ano první NHLka byly velkou inspirací. ♥ Co se týče vlastní postavy, to bylo dáno jako odměna, kde sis mohl podle dotazníku hráče nadesignovat, respektive poslat fotku a vybrat si barvy a pár drobností. Já jsem si dal brankáře, protože mám k nim větší vztah, ale v paraflorbalu hraji vpravo jako levák. :) Tohle a Vivat Slovakia jsem podpořil velkou částkou, ale vidím, že se to nese své ovoce. :)

        Těch skillů už přidali vela. :D Ale můžu se ještě poptat. Opravdu se snaží a jsou velmi milí. Myslím si, že to budou updatovat hodně dlouho. Už vydali asi 35 patchů od spuštění alfy a bety.

        https://discord.gg/tapetotape

    • Bublavak

      Včera jsem si jí koupil a zítra se do ní chystám pustit. Třeba se někdy zase dočkáme klasického hokeje na PC.

      • Stephano

        Opravdu to stojí za to. Autoři se snaží patchovat hru skoro kažý den. Komunita je velmi milá. Já jako mega becker mám právo mít svou podobiznu ve hře + komiks, kartičky atd. Vybrali během kampaně super částku. Ve dvou to v pohodě konkuruje klasickému NHL. I z toho faktu, že hokejové hry nebo poslední pokusy byly fakt o ničem.

        Mám Switch, PS nebo Xbox nepotřebuji, takže kdyby ji vydaly i tam, koupím znovu. Bezvadný coop, i vs. mód. Původně tam byly jen dva týmy a méně abilit. Povedlo se mi třeba dát gól přes celé hřiště s brankářem nebo krásným obloučkem od modré díky odrazu od ramena. Takže góly nejsou jednotvárné a chce to opravdu skill i štěstí. Dal jsem třeba nápad na bullet time, jako v jednom starším NHL, když jste jeli sami na branku nebo dali velký hit. Grafické zpracování je fajn. A hlavně je to přehledné. s bonusy v podstatě takový Re-Volt :D - fakt mela.


        Co se týče NHL na PC, asi to bude nějakou dobu trvat. Kromě nás, je hokej populárni v Rusku, Švédsku, Finku a Kanadě. I když hokej milují Švýcaři nebo Němci, analytici mají pravdu v tom, že se jim to nevyplatí. I když existuje přes 70 hokejových svazů a třeba Británie nebo Belgie měly na počátku skvělé výsledky, když ještě bylo MS Evropy. Náš svaz vznikl už v roce 1905 - víc ve knize Mušketýři s hokejkou. My se učili hokej od Kanady a zbytek od nás. .) Na druhou stranu, jeden díl na PC za 4/5 by je taky nezabil. :) V USA je hokej až šestý sport. Určitě by NHL prospělo kdyby momentálně se Arizona přestěhovala do Quebecu nebo Hamiltonu, prostě do další kanadské destinace, i když to asi bude Salt Lake City, San Francisko a ideální pro hokej je i Portland v Oregunu. Uvidíme. Naštěstí tady je NHL 2004 Rebuilt, ale sám to nehraji, ta instalace je maras. Jinak mám i Franchise Hockey Manager, ale sympatičnější je mi Eastside Hockey Manager, ke kterému je web The Blue Line např. s retro soupiskou 98/99 a s reálnými hráči do roku 2022. Takže je fajn sledovat vývoj Hemského, Kopitara, Lundqvista atd. Mám v něm skoro 4000 hodin od roku 2015. :) V Tape to Tape zatím asi 20 hodin. Hraju ho už rok a něco.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit