Tažení Ruska proti Last Train Home pokračuje. Hru chtějí zakázat
-
Šašci ruští.
-
Země bez budoucnosti 🥲 je mi líto těch kteří by odtamtud nejraději utekli a nemohou a těch kteří mohou utéct , ale zůstávají tam.
-
-
Nech tam radsej zostanu. Rusa z Ruska vyhnat dokazes, Rusko z Rusa nikdy.
-
-
Přesně! Ať ty primitivové nelezou do Evropy.
-
-
-
No proste Rus.
-
Já si u těchto velkohubých prohlášení vždycky říkám zda nemluví samy k sobě, až příliš často se to dá totiž aplikovat i obráceně. :)
-
no dost se divim tem malym prodejum na slovensku
-
-
Relatívne malé - Slovensko má polovicu obyvateľov oproti Česku a ak sú príjmy podobné ako v Rusku, tak to stále znamená, že je kdesi v dvadsiatke najziskovejších zemí. A ak si chceme zakonšpirovať, tak je tu zároveň početná národnostná skupina "samson slavienov", ktorým v hre chýba možnosť ovládať tú druhú stranu... ;)
-
-
Zato ti pravi "vlastenci" si kazdy mesiac chodia vyvetrat vajcia a ine casti tela na namestia... a uplne zbytocne.
-
-
Myslíš ficoidní teroristický nácíčky ? Ty by radši měli bejt zalezlý a šoupat nohama.
-
-
-
-
U nich stejně hry skoro nikdo nekupuje a pokud ano, tak mají na Steamu stejně regional pricing, takže výnosy tam jsou i bez akce ani ne poloviční a v akci ještě méně. Naopak tato medializace může pomoct hru prodat na Západě za větší peníze.
Jinak teď jsem koukal na Steamdb a překvapilo mne, že Poláci se svým regional pricingem jsou na 2. nejdražší pozici mezi Brity a Švýcary, ale třeba bohatí Norové to mají cca o 5% levnější vůči euru. Moc mi to nedává smysl.
-
-
Marketing určuje ceny na základě toho, kolik lidi jsou ochotni zaplatit.
Když to konzumenti jsou ochotni kupovat i za hodně peněz, tak hry budou drahé. Když lidé jsou ochotni dát jenom pár drobných, tak se ceny nastaví nízko.
Podobná situace je třeba s naším českým pivem "Plzeň" (Pilsner Urquell). Ze střední Evropy je láhvová Plzeň u nás nejdražší. I němci, rakušáci, slováci či maďaři to mají levnější. Problém je v tom, že hloupí čeští lidé jsou to ochotní kupovat i za dvojnásobnou cenu. Němci by prostě koupili jiné pivo, kdyby to bylo tak drahé jako u nás.
A to neplatí jenom u piva, ale i u spoustu jiných druhů zboží. Třeba nábytek z Ikei máme skoro nejdražší ve střední Evropě. Důvod? Češi jsou vohnouti a jsou ochotni vysypat víc peněz než jiné národy. Prostě mlčet a kupovat, většinu českých vohnoutů nenapadne se podívat ke konkurenci.
-
-
Pokud myslíš konkurenci v zahraničí, tak dost často narazíš na nesmyslné poštovné. Vždy mne dokáže naštvat, když něco z Německa kousek od hranic jsou schopni poslat i do Rakouska nebo Švýcarska nebo na druhý konec Německa za pár e nebo i zdarma od určité částky, ale do Česka, které je blíž jak 80% jejich regionů to je problém poslat a účtují ti nesmysl za každý gram. A nedej bože, když budeš potřebovat něco reklamovat a posílat to zpátky.
-
-
-
Jen ať tomu udělají reklamu.
-
Ta hra je historicky nepresna! Zensky nebyly legionarky. Proste nebyly.