Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marecek se snazi monetizovat portfolijko?
    minerwars se mu nepodarilo dodelat ani po deseti letech vyvoje a ted uz ani neni zajem... ty penize od uzivatelu, kteri si predplatili nedodelek (misto chybejiciho kontentu bylo nutny prece delat DRM) se misto dodelani mw investovaly do minecraftu ve vesmiru (aka jak se rychle chytit drapkem na popularni vlne).
    uplne si predstavuji cestovni kancelar Rosa: "ano, sice jste si zaplatili cestu do egypta, ale nam se vlastne uz moc nechce a hlavne jediny ridic je celkem unaveny z neustaleho spravovani autobusu, tak se podivejte tady do Budejovic, kde by chtel zit kazdy, vzdyt je to tu taky pekny a neni tu takove vedro a muslimove. no a my za ty penize od vas udelame jiny a lepsi zajezd pro dalsi lidi, co si to taky zaplati.. co vy na to? to se mi zda jako fer nabidka! a kdo nesouhlasi neni konstruktivni a dame mu dame banana" :D

    takze co ze to bude ted? medieval engineers? wow! such idea! many money! so easy!
    uz ted zacinam byt zvedav co to asi bude priste?

    a ve zbylem case mezitim nastveme uzivatele editoru (cti plnohonotne hry space engineers) tim, ze pri oprave mensich chyb napachame daleko vetsi chyby ktere releasujeme zasadne bez vetsiho testovani ;)
    • Proč tak negativně, ta firma je docela sympatická a hlavně USPESNA, že by zrovna v tomhle byl ten problém?
  • wini
    Tak šup šup. Když už máte editor krajny, tak ho využijte do Space Engineers ať mohu uplatnit svá pozemní vozítka, stavět podzemní základny atd. *1* V SE bych bral navštěvování planet i za cenu loadovací obrazovky při průchodu atmosférou. *1*
  • Firingo
    Vesmírné budování mě nijak nelákalo ale tohle vypadá bombově když to půjde tak rozhodně kupuju *2*
  • Další udělejte pod vodou, to půjde na dračku!
  • Alex81
    Fandim jim, doufám, že jsou a budou profitabilní. Ale nelíbí se mi, jak se postavili k Miner Wars.
    • Chim
      Co se stalo Miner wars?
      • Chces skratenu verziu? V podstate sa na MW vysr*li. Pred vydanim boli reci o velkom svete, podpore a rozsirovani.V momente ako to vydali, fixli par zjavnych bugov a naskocili do early acessu so Space Engineers, co bol v podstate editor z MW. No a z tohto je podobny pocit. Aj ked napad je to fajn, az moc okato doja svojich hracov a zacina to byt az nechutne. Som docela zvedavy do kedy im to vydrzi.
        • Chim
          Takhle zkráceně mi to stačí, díky. *3*
        • Pilgrim66
          Neni Space Engineers porad v alphe? Nechapu jak muzou mit dve nedodelany hry a vesele se poustet do dalsi early acess.
          • Sice jsem ještě neviděl celý rozhovor, ale zatím jsem to chápal tak, že ME nepůjde do ea zase tak brzo. Pokud se pletu opravte mě.

            +Miner wars už není v ea, chápu že je třeba rozbitá, ale nedodělaná hra je tu zatím jen jedna.
            Takže celkově je jedna hra vydaná, jedna do ea teprve přijde a jediná hra v něm opravdu je....
          • morokura
            No ale to, že je pořád v alphě neznamená, že je ta hra rozbitá nebo plná bugů. Spíš to v případě SE znamená, že se do ní pořád přidává poměrně velký množství obsahu a pořád se trochu mění. Běží to dobře, bugy tam jsou, ale nic zásadního. Rozhodně je v lepším stavu než spousta her co vydal Ubisoft minulej rok.
      • Alex81
        Najdi si inforamce před vydáním a porovnej to s tím, co je teď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit