Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Llour
    Perfektní díl, palec nahoru *4* *4*
  • Chim
    V tom případě se budu těšit na výsledek a budu doufat, že jsem se včera mýlil. *3*
  • janzeleny
    Challenge accepted *4*
  • velice se mi to libi,
    podle ukazek vypada jako vlacky, ktere jsem si vzdy pral mit v PC.
    uz se tesim az bude dokoncena a jestli to bude letos, nebo pristi rok na tom nic nezmeni.
  • Takto by to mělo být! Žádný kickstarter, žádné slibování, ale jeden týpek si prostě po večerech plácá svojí hru a uvidí se jak to dopadne. Vše to pramení z přístupu a tento borec to zjevně kvůli prachum nedělá, ale spíš proto že ho to baví. Pokud se nepletu, tak přesně takhle začínal Chris Sawyer - vedle práce na svých hrách programoval pro jiné aby zaplatil nájem, no a dále to je historie :). Každopádně držim palce!
  • Super, moc těším!
  • ChyrenCZ
    Tak to se moc těším. *5* Na podobných hrách i dnes trávím moře času.
  • tomekbobek
    V článku klikni na vyžlutělý Logistics. Vyjede ti karta hry, kde je homepage.
  • vyborne ze si sam musim googlit facebook tej hry, blog a twitter lebo je asi problem to pridat do clanku
  • Týjo, to je sympaťák *14* *15*
  • Na tohle se tesim od prvnich ukazek ...moc hezky udelany a je videt, ze to opravdu dela jako konicek
  • Chim
    Tak tohle bude bohužel moc špatné. Dejte na má slova.

EDIT: A žádné vaše mínuska tento fakt nedokážou změnit.
  • Johnny, fakt moc stesti preju ... byl jsi king v 2K, jsi king porad. Jerry
  • MikeR
    Výbornej díl, vláčkový hry já rád, na tohle se šíleně těším.

Jenom kverulantská poznámka k článku (a k popisku na youtube): Open Transport Tycoon Deluxe je nesmysl, ta hra se z pochopitelných důvodů jmenuje jednoduše OpenTTD. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit