Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • %Trochu horší zpráva je, že by mapy měly být bez vozidel.% Sry, ale to je skvela zprava. V BC2 TDM vzdy nejak NOOB vleze do APC a dojede na konec mapy aby sa nedal sundat C4 a honi score. Kdo hra TDM tak vi. Takze ja souboj pouze pechot v TDM velice privitam. *1*
    • Přesně tak taky je to pro mě dobrá zpráva. *2*
    • Taky mě to potěšilo. V BC2 si chci občas odreagovat jen tak v TDM, tam řádí nějakej blbeček s tančíkem a odreagování se rázem mění v totální na*****.
    • Tak tak *1* Osobne tyhle typky rad eliminuju...ona i takova mina na spawnu u APC udela svoje *1*
      • *1* Ale az takovy zaporak *1*
        • JJ 2x to nekdo zkusi a pak uz je celou hru pokoj od APC *3* Nikdo se uz radsi nepriblizuje...no a kdyz nahodou jo, tak je ze me hnedka Ing a za chvili je zase klidek
  • ja nechapu proc to rusi protoze pro nekoho + pro nekoho - a pritom se da vyhovet vsem staci v options pridat funkci vozidla ANO - NE kdyz ano tak ano kdyz ne tak se proste na spawnech neobjevi pocitam ze to bude jako v C2 nebo R2 kde muze i na konzoli hru hostovat kdokoliv a to vcetne nastaveni kdyz budu chtit hrat TD s vozidlama tak se pripojim tam kde bude napsano VOZIDLA ANO a hotovo kdyz ne tak VOZIDLA NE podle me uplne jednoduchy a efektivni reseni nechapu proc to hned rusi zbytecne nase... cast hracu a pritom mohly vyhovet vsem a vsichni by tleskali
    • Přesně. Já osobně bych si rád zahrál Deathmatch s vozidlama v 64 hráčích( masakr:D). Volbu nastavení tam asi nedávají z toho důvodu, že asi spusta lidí nainstaluje hru, pustí a chnedka jde hrát a ani do options neleze (nastavovat detaili apod.). Taky z toho duvodu, že nevím vůbec co jaký nastavení co znamená (např.: shader). To je další důvod pro zjednodušení nastavení grafiky (Metro 2033, Crysis 2) apod. Co mám některý kamoše tak z toho rostu jaký jsou lamy. Z čehoš vede spousta důsledků. Lamy jsou nespokojené že se to blbě ovládá (jistě když si to nenastaví)...a tak se na to vykašlou a hru nehrají. Potom se nedívím vývojářskému chování. Je to pro ně zbytečná práce navíc se kterou si můžou pohoršit. Takový lamě řeknu aby hrál jen radši na PC flash hry a koupil si jinak konzoli.
    • To by sice šlo, ale je problém navrhnout mapu, na které by bylo dost místa pro válčení s tankama a APC, ale přitom by se lidi nenaháněli po zbytečně velkém prostoru, když někdo ty tanky zakáže.
      • je fakt ze jsem dlouho Battlefi​eld nehral ale posledni co jsem hral tak jsem si mohl vybrat kde se objevit takze jsem si vzdy vybral SPAWN pobliz mista kde me sejmuli nebo kde jsem vedel ze se to nejvic reze takze zas takovej problem pokud to tak zustalo bych v tom nevidel
  • Tak serie Battlefield byla vždycky o vozidlech a týmové spolupráci, a mod TDM neobsahuje ani jedno. Podle mě ho tvůrci neměli do hry vůbec dávat. Až budu chtít TDM bitvu 12vs.12, tak si zahraju CoD4, kde je to asi nejzábavnější. Až si budu chtít zahrát se hru se skvělou grafikou, velkými mapami, vozidly a týmovou spoluprácí, tak si spustím Battlefield 3/Bad Company 2 mod Conquest nebo Rush. O tom je tahle serie a proto mám tuhle hru objednanou a veškeré informace o jiných modech jsou mi, stejně jako mnoha fandům téhle serie jedno.
  • Kanye West.. ehm.. oook.. mám chuť si zaflamovat, ale prdim na to :D
    • vasekveselej
      Úspěch se mu ale odepřít nedá... *1*
  • Team deatmatch je stejně pro lamy *1*
  • je mi to jedno TDM sem hrál jen proto abych dostal ten pin za výhru (v Bad Company2) proč hrát v 24 lidech když můžeme hrát v 64 lidech
  • Vůbec nevadí....pokud tam ovšem bude nějaký jiný masivní mod s hromadou lidí a vozítek ;)
  • Já deatmach moc nehraju , lidi tam běhají všude možně a každý je někde jinde , zatímco např. rush tam celý tým jde daným směrem a všichni drží po kupě jako tým a jdou za vítěstvím . Zahraju si , ale nějaký problém 24 hráčů vůbec nevidím , tak i tak to bude určitě zábava . *2*
  • radeji by tady melo byt info, ze Origin, pres ktery budete muset BF3 hrat, bude monitorovat vasi praci na PC a veskere udaje muze EA pouzit
  • v bc 2 tdm taky nebili vozidla, a bylo to pro min hraci, takze mali zlepseni
    • Ty voe to je pravopis...
      • mas pravdu, to je tim ze si to po sobe nekontroluju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit