Přejít na výpis diskuzí
Team Fortress 2 poráží v popularitě na Steamu Counter-Strike
28.6.2011 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
sem si to teda stahl a chtel bych se zeptat jestli tam jsou taky servery kde je friendly fire, normalni colision detect a trosku omezenejsi naboje at to neni jenom perma zmackly levy tlacitko
-
-
prosim te nepoucuj nejsem z tech co si hru nedavno stahnuly vim ze za pyra muzes byt lepsi nez priklad co jsem udal ale kdyz to delas jak sem napsal vetsinou ses za chvili prvni a mas nejvetsi skore a psal sem to proto protze prispevek nademnou na to poukazoval na drzeni leveho tlacitka mysi a nic jineho
strategie za pyra: Degreaser + extinguisher zapalis quick change zbrane na extinguisher a a mas instant kill nebo zapalujes a dodelas brokovnici ale jde o to ze hodne lidi si mysli ze nedelas nic jinyho nez ze drzis W a strilis -
-
neberte to spatne ja tu hru nezatracuju precejen sem si to ted stahnul ale prvni co me proste tak nejak bilo do oci je to ze tam neni friendly fire a colision detect(muzu chodit prez spoluhrace a dokonce s nekteryma zbranema i strilet)
-
-
To procházení nepřátel tam v podstatě musí být. Navíc díky tomu nacházíš spye, protože skrze něj neprojdeš.
-
-
-
myslim ze takovy servery nejsou bohuzel joo nektrejem lidem to vadi protoze napriklad hrat za Pyra jen behas a drzis levy tlacitko mysi (z plamenometem)
-
-
lol'd!
-
Jestli takhle hraješ za pyra, tak to teda moc velký skóre mít nebudeš. Ono se to nezdá, ale za pyra můžeš být naprostá mašina na zabíjení, aniž bys nějak víc ten plameňásek používal.
-
-
Ten kdo vymyslel odfoukávání u pyra by potřeboval pár facek, protože pokud hraješ proti trochu lepšímu pyrovi, tak ho v podstatě (s Degreaserem tuplem) nemůžeš za Dema nebo Soldiera zabít - navíc pak jeho skvělé hrábě, kdy plácne a je jedno za co hraješ, Ty zemřeš (nevím zda to již opravili) nebo zbraně, kdy Tě při hoření zabije také okamžitě...
A ty nové zbraně jsou hodně nevhodně použité... Tomislav, Liberty Launcher nebo starší minisentry a mnoho dalších zbraní, které hodně ničí hru. -
-
Podle mýho je Pyro zrovna ta classa, co by potřebovala buffnout, né nerfnout a Pyro bez "odfukování" by byl už jen poloviční Pyro. Nauč se hrát za Soldýra a Dema, pak ho sundáš raz dva.
-
-
-
-
-
counter strike navzdy myslim ze neni dale treba rozepisovat *5*
-
-
smazáno
-
hahaHAHAHAHAHAHAHAH Nech toho nebo mě zabiješ :DDDDDDDD
-
-
Mazej hrát svoje CoDko a neotravuj !
-
-
dej si eco at vychladnes :)))
-
-
-
-
moje prvni tf2 video http://www.youtube.com/watch?v=cb1cuGC-OXM
-
-
V poslední době jsem se strašně zažral do vytváření videí s novými zbraněmi.
Jen tak mimochodem (a abych si zvýšil sledovanost):
http://www.youtube.com/watch?v=6XirUepIx6I -
-
Jo jó, tomislav je hovXdo jak prase. *3*
-
-
Jo, to je. Ale vypadá s ním, že to umím :)
-
-
No on střílí téměř okamžitě, takže se heavy nemusí obrňovat pomalou chůzí s točením když se blíží na frontu a taky může rychle heavy zareagovat na nečekanou návštěvu(jen ti spyové štvou a štvou). A ta menší kadence ani moc neva.
-
-
-
-
Kvalita videa odpovídá kvalit hře *2*
-
-
Team Fortress II poráží v popularitě Countre-strike? To bude nejspíš tím, že je to na rozdíl od Countru sranda.
Jinak k TF2Free. Já to až na sem tam zvýšené skóre moc nezaznamenávám. Přeci jenom na serverech, kde hraji, se to pořád hemží dobrými hráči, tak proč si stěžovat? Sem tam to sice nechce načítat servery, ale historii si to pamatuje, takže se můžu kdykoliv připojovat přes ni.
A zvolání na závěr: "Pro boha, už někdo nerfněte ten Tomislav" -
-
¨Csko je větší zábava pro mě a řekl bych že nebudu sám,jenom csko není zadara jako tedka TF2.A jen tak mimochodem cs 1.6 i source se furt držej na prních místech už nějakej ten rok .A že tam hrajou lamy mě vůbec nevadí ,aspon sem měl dobrej důvod nainstalovat TF2 - mám dobrý score ted většinou :D
-
to že jsi TY v counter-strike neuspěl neznámená, že se milióny hráču nebaví/nebavilo. CS je herní dědeček a předloha pro kvalitní MP hru.
Jinak s tebou souhlasím, i po free2play update mi slape TF2 tak jako roky předtím. (hraju jen GTFO servery)
-
-
nvm nechce mi najst ziadne servry neveiete niekto co s tym ?
-
-
Zkus si nechat vyjet historii serverů a připojit se přes ni. Alespoň mě to tak funguje.
-
-
a kdyz ti to jeste nic nenaslo takze historie neexistje
-
-
Jo, tak to potom nevím. Ještě si můžeš nechat na internetu vyjet kód serveru (nevím, jak se to přesně jmenuje) a zařadit si ho do oblíbených. Ten se pak nevyhledává a automaticky ho tam vždy budeš mít připravený na připojení.
-
-
-
-
a zase se nacháte vytrolit zjevnou krávovinou *7*
-
hezky jenze uz se mi postestilo najit hackera kterej strilel pres steny to me opravdu potesilo a bude jich vic :P dal od uber updatu (servery uz to vyhledava) mam furt problemy hraju a kdyz s epripojim ve rhe na jinej server hra se vipne anapise hl2 prestal pracovat deje se to od doby co vysel uber update takze diky zatim to vypda ze stim nidko nci endela + avatary hracu vubec nevidim jen ten svuj skousel em spoustu veci smazat congig a bin ale pomohlo to je n na chvili problemy pretrvavaji
-
-
Tyhle věci neřeš, děje se to při každém větším updatu a nic s tím neuděláš, počkej ještě tak týden a mělo by to fungovat normálně.
-
-
Mě vadí hlavně to, že jsem si to koupil 2 týdny zpátky, a teď je to zadara :/
A jako prémiovej účet toho teda moc nenabízí... Ani jsem nedostal tu čepku za to, že jsem si to koupil... -
-
jj ja jsem si dokonce poridil limited edition s gumovou figurkou figurou a 2 specialnima ingame profesema, a tedka tyto bonusy dostane kazdy po registraci...
-
Já to měl zadara v orange boxu :D
-
-
kreslená blbost, to se nevyplatí rvát do toho peníze. Já jsem to hrál a měl jsem hned po první hře score 20:1, prostě kreslená hra pro děti (pro lamy). Po dvou dnech jsem se vrátil k Black Ops, protože to je alespoň nějaká výzva a mám tam score asi tak 20:5.
-
-
Jestli si myslíš, že tvůj skill se určuje podle skóre na publiku, tak ti přeji i nadále hodně štěstí ve tvé progamingové kariéře. *4*
-
It’s a Troll!
-
tak to nic moc teda, ja jsem tam ty lamy rozstriel 35:0, musis jeste cvicit kamo
-
20:5? To jsi teda pěkná lama :D
-
+ Vsadím se že nevíš že hra je víc pro týmovou hru ..než call of duty kde je to ONE MAN ARMY
-
-
skill hráči nepotřebují team work *5*
-
-
no tak tohle zrovna v Tfku neplatí, můžeš bejt skill jakej chceš, ale sám nikdy nemáš šanci vyhrát
-
-
-
Jsem rád že si odešel
Ignoranty, Idioty jako tebe tam fakt nepotřeubjeme ano vrat se ke Call Of Duty a tam zustan -
-
ajajaj: *1* Black Ops a vyzva?? LAMO *1* *1*
-
-
-
Zahrál jsem si a nic moc. Postavičky jsou moc specializované *9*
-
-
A tak to má být ;)
-
To je to, o co ve hře go. *3*
-