Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je vidět, že se Valve už na nic dnes nezmůže, nebo spíše už ani nic nemusí dělat. Teda pokud někdo nepočítá jejich dota kartičky.
  • TF2 jsem hrál hodně, ještě před tím než zavedli level systém, takže level nemám žádnej. Na těch renderech z map je už vidět ten věk, chtělo by to sáhnout na tu hru víc než jen takhle.
    • Přes 2000h od doby co hra vyšla a pak sem přestal hrát teď po updatu jsem to zapnul a taky koukám, že jak největší loupák mam lvl 0 nebo 1.
      • jeanczarny
        TF2 má levely? o.O Koukám, že jsem to nehrál už opravdu dlouho...
  • Co udělala komunita: pět map, nové čepice, nové taunty, skiny na zbraně, nové věci pro Pyra
    Co udělalo Valve: jednu mapu

    A kdo slízne všechnu smetanu?
    • Samozrejme ze Valve, protoze hracum dalo onen zaklad, do ktereho si muzou ty veci tvorit. Zaklad je vic, nez pozdejsi babovicky.
      • Plati todle u Skyrimu?
    • Já *5*
  • Jack1947
    Nejbohatší a hlavně nejtlustší člověk... teda jestli Geben vůbec se na tomhle podílel. Všichni co takhle snadno zbohatnou dopadaj stejně... *7*
  • Jack1947
    Jojo, 10 let hezké uvidíme jak na tom bude Overwatch

    Čím vyšší level jsem a stále bronze - tím toxičtější komunita to je ;) ( ty lepší level 400 why bronze lol? , nebo ne cílené přimo na mě ale i tak to je trochu nehezké " atlest i know hes bronze"

    Já jsem hrál SMITE ( než jsem dostal ban na rok) a tam to bylo normální, dokonce i v soukromejch zprávách. Inu ono to je snad dneska v každé team based hře, HOTS taky občas hezká fekálie třeba ve hře proti botům. Paladins občas taky, spíš se divím že ne tak často. Já dělám a asi vždy budu dělat chybu že jsem nahlásil jen minimum lidí. Kdežto mě nahlásí každou chvíly :D

    To nemluvě o tom že nepoužívám ani na poslouchání voice chat, protože v ezu se moc nepoužívá. Co jsem viděl videa tak to je taky hezké...

    TF2 co jsem četl není o moc lepší...
    • Vživotě mi nikdo ve Smite nemetkal na můj rank, nebo skill. Takže ono jestli nebylo tím, že si prostě jen marnej a nedokážeš si to ani přiznat :D , což mi přijde mnohem reálnější než to že sou všude všichni toxičtí.
      • Jack1947
        SMite jsem ani nehrál ranked zkusil jsem to jednou ( dodnes lituji) že jsem si neudělal Screenshot protože to bylo něco neskutečného a možná i trochu vtipného jak moc jsem byl proklet a zurážen,

        Takové to slovo - YOur mother should swallowed you so you wouldnt born" je spíše vtipná vsuvka.
        SMITE bylo spíše jen to že YOure trash, začlo to bejt pak před banem spíš otravné - v podstatě jsem dříve nechápal proč někdo tolik nadává - atp než jsem začal taky. Nicméně nikdy ne konkrétní osobě a ještě ve whisperu.
        SMITE jsem hrál defakto od začátku, takže vím jak se to mělo (alphy a to bylo rok po vydání nebo kolik) Kdyby nezavřely svou neschopností jedinou bojovou mmo hru tak by možná k tomu ani nedošlo.

        Jinak nechci spamovat s tím jak jsou lidi zlý nebo tak. Je jasné jsme jen lidi občas i mě rupnou nervy jistě... ale pak si řeknu je to jen hra.

        Nehledě na to že to vše je kvůli nefungujícímu Matchmakingu kterej je prostě špatně nastavenej.Něco málo jsem o tom četl a ta soba evidentně nikdy nehrála hry. Protože každou prohrou se ti snižuje skryté elo které tě pak přiřadí k slabším hráčům. Je to paradox 50/50. Jenže nikdo přesně neví jak to funguje.
    • Veskoslav
      A nebo je to prostě všechno dáno tebou. Jestli hraješ jako píšeš, tak mít Tě v týmu, jdu se dobrovolně zabít pokaždé, když se respawneš.
      • Jack1947
        Nebo prostě je to dáno komunitou a vzhledem k tomu že jsou toho plná fora. Jak již jsem psal nemám s tím zas takový problém Týmové hry jsou už takové.

        To aby nebyl Všeckoslav aby něco chytrého nenapsal. Takže si užij reakci - tímto s tebou v mém vláknu končím ;))
        • No na forech bude asi ten zlomek lidiček jako ty, tak si tam společně pobrečte jak sou všichni zlý a netahej sem ty vaše milné závěry..
          • Jack1947
            Mylné závěry, jen ze srandy si jsem si vygooglil, to bě doporučím taky nejtoxičtější hráče v LOl a mají tam toho hodně ( myslím screeny) takže si hezky počteš nejenom LOl Guild wars2 taky, Rocket League atp... WOW CS:GO.

            O to mi nešlo spíše jen takovej komentář.

            Ty o mě nic nevíš hodnotíš mě jen dle jednoho výroku. Navíc jsem nikdy nikde nebrečel, takže mýlíš se leda taky ty. Třeba díky Paladins a to se nedělám legraci jsem zjistil a naučil se co to je KYS :D ( mimoto to používám na trolly taky)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit