Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a ted fakt nevim. Chci si koupit handheld a vaham mezi 3ds xl a vitou. Uz jsem byl téměř rozhodnut pro nintendo, najednou takova pecka na vitu a navic je ted i levnejsi, hak konzole tak hry, na druhou stranu ma nintendo spoustu kvalitnich titulu a sony se k vite chova jako k psp, cili spousta blbych portu, sem tam kvalitni hra. Tak porad nevim pro co se nakonec rozhodnout...
    • jasne ze vitu.mam ji a nedostatek nekvalitnich her si uz opravdu nelze stezovat,....ja vas nechapu.jakto ze na vitu nic nevychazi?vzdyt na store je kazdy tyden nejaka nova velka hra.za posledni dobu-teraway,spiderman,batman,killzone,fifa 14,god among us,,w2c rallye atd....a to jen za posledni mesic-dva.ten kdo ma psn+,tak dostava kazdy mesic tri kvalitni hry zdarma.a co se tyce indie her tak to je podle me super ze jsou i na vitu.vzdyt se staci podivat naj ejich hodnoceni.limbo,hotline miami,guacamelee,retro city rampage a dalsi a dalsi.to vsechno jsou hry s nadprumernym a dokonce i s plnym hodnocenim.takove si ROZHODNE na nejakem ipadu a podobne nezahrajete.a propojeni s ps4 to bude jen dalsi paradicka,ktera rozsiri funkcionalitu vity.tot muj nazor
      • Ukecal jsi me :D, díval jsem se na hry co jsi sem napsal + lineup pro 2014 a vypada to dobre. Puvodne jsem sice chtel 3ds, ale cena tech her je zlej sen (nebudu za hru na handheld davat vic nez za hru na velky konzoli). Navic mam ps3, v budounu jiste koupim ps4 a mel jsem psp, takze mi bude asi vita o trochu blizsi, navic konecne duvod predplatit si ps+. Cena je taky dobra, takze po Vanocich kupuju *1*
  • Já bych to jen opravil snad na to, že je to "nejlepší co můžete mít na vitu" podle jakéhosi Pavlovského, jehož vkus nemusíme nutně sdílet.
  • Ferdis2
    Re: Jejdasek
    K zoznamu doplním Gravity rush, Virtue's Last Reward, New Little King's Story. Všetko výborné hry na Vitu a po recenziách ani stopy... *9*
    • To jsou starsi tituly, uvadel jsem jen co vyslo pésledni dobou a ne nutne musi byt vsechno dobre. Ale kdyz games hram na vitu nevenuje, melo by si odpustit tyhle odsudky zalozene na predsudcich.
  • K tehle hre jsem byl skepticky. Ale zkusil jsem demo a nebylo to tak spatne. V podstate se jedna o linearni tunel, kde je kladen duraz na reseni ruznych hadanek nebo motori ky obtiznych ukonu a min na bojovani. Ocenit se da napaditost jednotlivych ukolu, alespon v demu. Hodnotil bych 7/10, ale jedna se klasicky prehypovanou alternativni hru, takze bude pokrytecky precenovana. Na druhou stranu nesouhlasim s tvrzenim, ze Vita ma nedostatek kvalitnich titulu. To je casto opakovany predsudek. Smesny na hernám webu, ktery se nesnazi recenzovat tituly pro vitu a ignoruje je, treba z posledni doby muramasa rebirth, dragon's crown, valhalla, spider man, batman, castlestorm, proteus a rada dalsich.
    • Malleth
      Vita má spíš nedostatek kvalitních exklusivních titulů, kvůli kterým stojí stojí za to si ten handheld koupit. Tearaway je jedna z mála takových, která jinde nevyšla a ani nevyjde.

      A rozhodně nesbírá vysoký hodnocení jen kvůli tomu že je jiná. Stejně jako u LBP jde o hodně kvalitní, nápaditou a koncentrovanou zábavu, který se můžou vyrovnat snad jen Mario hry. Škoda jen místama nešikovně umístěný kamery.
      • Handhéld stoji za to si koupit proto, ze je to handheld a umoznuje hrat mobilne. Kdo nema potfebu mobilniho hrani, nemel by byt zbytecne (umele) nucen si ho kupovat exkluzivitama. Vitam politiku, ze spousta her vychazi na vitu i ps3. Tearaway js samorejme neco jineho, ten vyuziva specifika vity, ten je ok.
        • Malleth
          Exkluzivity jsou důležitý i na handheldu. Kvůli konkurenci, kterou má Vita silnou
          • Nemyslim si. Beru exluzivitu pro platformu, treba playstation. Ale nutit nekoho exkluzivitami kupovat handheld nepovazuji za rozumne.
      • BookerDeWitt
        Souhlasím, pro mě ale je například i pozitivum různé porty, jako například Borderlands 2! Konzolová i PC verze mě minuly a svůj stařičký Xbox 360 jsem už poslal k vodě (na PC bych to nejspíš ani nerozjel :D), takže BL2 na Vitu beru jako druhou šanci dohnat to, co jsem zmeškal.
        • Malleth
          Wow, to mě nějak uniklo že budou Borderlands 2 na Vitu. To by mohlo bejt fajn
    • ucho
      no taky mě překvapilo, že už cena padla na 5k (teda mám za to, že stála 6k), kdy to má člověk třeba včetně této gamesy. to už začíná být zajímavé, příští rok bych mohl pořídit.
      • Tady ji maji za 4,2kKc http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-Vita/Konzole/Sony-PlayStation-Vita-PSVITA.html

        A kdo má ps+ a poctive stahoval, tak ma pro vitu mraky dobrych her.
        • BookerDeWitt
          Z Originálek jsem si Vitu minulý týden, společně s Killzone: Mercenary právě pořídil. Mohu jedině doporučit. Vita má našlápnuto to teď příští rok pořádně rozjet + bude skvělá jako případná dočasná náhrada díky remote play pro PS4, třeba když se Vaše přítelkyně bude chtít zrovna divat na televizi.
  • "..., spoutaný do malého přístroje a možná trochu krátké hry. Aspoň však nemá šanci začít nudit." takže je jako plus, že je to krátký a kdyby to bylo delší, tak by to byla nuda? Z tohohle se stává stránka pro děti. Za chvíli budete recenzovat tamagotchi nebo já už nevim. S pozdravem, RedMist
    • Malleth
      Spíš to myslel tak, že nemá šanci začít nudit protože je skvěle navržená, rozmanitá a koncentrovaná (neobsahuje výplň). Díky tomu se dá kratší herní doba prominout.
      • Přijde mi, že na games posledních pár měsíců promíjejí dosti hrám hodně věcí a nebo si naopak vymýšlejí stupidní věci, proč je hra špatná.
    • Kratkost hry vyvazuje nizka cena.
      • To jako těch 750,- na JRC, jo? ...Nj, už to chápu, to bylo myšleno ironicky :D tak to jo
        • O JRC jsem nic nepsal, bambulo. Da se to koupit uz za 580 Kč a to je polovicni zavadeci cena, nez je bezne.
          • To promiň, ale pořád mi to nepřijde jako nízká cena pro hru na takový zařízení. Navíc na JRC mají odkaz v recenzi, proto jsem to sem napsal.
            • Hry na vitu stoji bezne kolem litru. Proto plati, ze kratsi herni doba je vyvazena nizsi cenou. Co tobe prijde nebo neprijde je nepodstatne.
  • Lawliet
    Víte na co by jste se měli dle mého zaměřit pánové? Na tuny recenzí všeho co se hýbe. Všech platforem. Zřídkakdy možná proložit článkem o nějakém AAA titulu, které stejnak máme z první či druhé ruky dříve než od vás. Tudíž by vaše síla měla být v recenzích. Je tolik titulů na tolik platforem o kterých jsem v životě neslyšel až je to škoda a právě v tomhle by jste mohli vy pomoci. Články o AC, kterých tu bylo milion jsem stejnak měl jako mnozí jiní měl přečtené dávno od někud jinud jako mnozí jiní a je tedy škoda plýtvat váš čas na tyto články, když je tolik materiálů ke zpracování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit