Přejít na výpis diskuzí
Teaser na Final Fantasy XIII-2 je krátký a krásný
20.1.2011 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
žádný levely,exp ani world map?jaký FF si to proboha hrál? :D
-
-
uh.. FFX?
-
-
na FF mě sere ještě jedna věc,člověk si pamatuje jak hrál FF 7,8 v osmý třídě a na to měl odpovídající úroven AJ a přitom krásně celou hru přelouzkal dneska mám za sebou x let učení AJ a stejně člověk pomalu třetině slov nerozumí a neví jestli za to můžou překladatelé nebo vývojáří kažodpádně nevim proč tam dávají tak strašně náročnou úroven AJ
jinak celkově s těmi dialogy souhlasím,prostě chce to starý FF tým zpátky -
FF XIII bola veľmi zvláštna hra. Na jednej strane fantastická grafika, príbeh, súbojový systém, desiatky hodín zábavy, na druhej strane, v živote som pri jednej hre toľko nenanadával ako tu. je ťažké hrať a užívať si rpg hru zameranú na príbeh, ak svoje postavy k smrti nanávidíte, doteraz som podobne idiotské dialógy videl iba v jedinej hre (FFX-2 od toho istého autora). v živote som sa pri sledovaní cut scén necítil tak trápne ako v týchto dvoch hrách a XIII-2 má bohužiaľ na starosti opäť ten istý človek- motomu toriyama. postavy v trinácke mi pripadali ako banda pojašených 10 ročných decák s inteligenciou na úrovni debility, počúvať tie drísty, čo vypúšťali z huby bol teda zážitok, na aký nezabudnem dokonca života. je tu priblblý idiot, ktorý každých 5 minút vykrikuje aký je hrdina, uškriekané dievča, ktoré som mal chuť zabiť zakaždým, keď otvorila hubu, ufňukaný emo zasran nijak nezaostáva, dúfal som, že sa v priebehu hry aspoň trochu postavy znormalizujú ale ono to bolo čím ďalej horšie! to večné potľapkávanie po pleci, škerenie sa jeden na druhého a hlášky o tom ako idú zachrániť svet každých pár minút ma privádzali do stavu šialenstva a úplne pokazili celý zážitok z inak veľmi dobrej hry. a predpokladám, že od retarda, ktorý písal dialógy pre X-2 a XIII, v XIII-2 asi nemôžem čakať nič lepšie... mám rád japonské hry, predošlé ff, lost odyssey, vagrant story, MGS, RE, SH série, ale takéto obludnosti, ako tu, som ešte nevidel, neviem, či som jediný, kto to takto vníma, ale práve dialógy mi pokazili celý zážitok z hry...
-
-
FF je u mna dead uz od FFX(PS2) - vratane. Nikdy som nepochopil jak mohla mat taky uspech. Otrasne RPG prvky - "skill tree", ziadne levely a experience, ziadna world map, suchy bojovy system, zbrane, zle navrhnuty pribeh a dialogy, boje pod vodou(LOL?!?), otrasny(!) voice-acting...
FFX-2: to iste len este horsie
FFXII?: heavy multiplayer oriented style, zla neinspirujuca hudba, zly bojovy system, "skill tree" - retarded ako v X, dialogy/pribeh - meh...
MGS?: prvy MGS1 na PS1 bajecny! Vsetko po nom = r-e-t-a-r-d-e-d! Dialogy v MGS2?! A MGS3?!: "Mother of USA army"?!?!!!, "Snake videl si ten film... a Snake, videl si onen film.., Snake poznas ten film.." O-M-G *6*
Vagrant Story bola skvela, SH a RE sa mi tiez videli. Fakt je ze vacsina hier po PS1 sa zacala pohybovat na urovni debility predovsetkym v navrhu a dialogmi... a ludia im to zrali *1* *1* PS1 rules
-
-
slint
-
Když tenhle styl nemáte rádi tak co tu trolujete?:)
-
-
o tom jsou diskuse víš
-
Diskuze není určená jen pro příznivce. Co by se nemohli vyjádřit ti kterým se to nelíbí? Navíc tady nepíšou nic urážlivého
-
-
Je to asi stejný jako když heterosexuál vleze do gaybaru a stěžuje si že tam nejsou žádný ženský a že to není jeho styl a že to tak nemá rád .
Sorry ale já prostě takový chování neberu a ani nechápu smysl ale to už zacházim moc do OT každej sme holt jinej a já to tu zbytečně hrotim(moc volnýho času) takže se omlouvám. -
-
Paradoxne jsi uhodil hrebicek na hlavicku s tim gay barem, citim velikou spojitost s vetsinou "chlapske" populace v tehle japonskych hrach:D
-
-
-
-
Liara ?
-
-
jj je to ona :)
-
-
kua co to má bejt nejdřív hypermoderní technologie a najednou meč a brnění?Enixu se asi stýská po 2D časech *2*
-
kua co to má bejt nejdřív hypermoderní technologie a najednou meč a brnění?
-
-
Vítej ve světě (či světech) Final Fantasy! *2*
-
-
V FFX byly tehnologie a střelný zbraně zakázaný aby Yevon získal fanatický ovečky který je dotovali takže meče byli jediná možnost :D
-
-
-
low
-
-
Oh yeah brotha !! shake dat azz!
*8*
-
-
Tento výtvarný styl mě jaksi míjí... *7*
-
-
Mě například sportovní žánr totálně míjí a taky nelezu na fora/diskuze o NHL a nepíšu tam jak mě NHL nebaví.
-
-
Když se v nadpisu píše, že jde o "krásný" teaser, tak reaguju čistě na to. Psát, jestli s tím souhlasím nebo ne, se snad ještě může...
-
-