Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FF XIII bola veľmi zvláštna hra. Na jednej strane fantastická grafika, príbeh, súbojový systém, desiatky hodín zábavy, na druhej strane, v živote som pri jednej hre toľko nenanadával ako tu. je ťažké hrať a užívať si rpg hru zameranú na príbeh, ak svoje postavy k smrti nanávidíte, doteraz som podobne idiotské dialógy videl iba v jedinej hre (FFX-2 od toho istého autora). v živote som sa pri sledovaní cut scén necítil tak trápne ako v týchto dvoch hrách a XIII-2 má bohužiaľ na starosti opäť ten istý človek- motomu toriyama. postavy v trinácke mi pripadali ako banda pojašených 10 ročných decák s inteligenciou na úrovni debility, počúvať tie drísty, čo vypúšťali z huby bol teda zážitok, na aký nezabudnem dokonca života. je tu priblblý idiot, ktorý každých 5 minút vykrikuje aký je hrdina, uškriekané dievča, ktoré som mal chuť zabiť zakaždým, keď otvorila hubu, ufňukaný emo zasran nijak nezaostáva, dúfal som, že sa v priebehu hry aspoň trochu postavy znormalizujú ale ono to bolo čím ďalej horšie! to večné potľapkávanie po pleci, škerenie sa jeden na druhého a hlášky o tom ako idú zachrániť svet každých pár minút ma privádzali do stavu šialenstva a úplne pokazili celý zážitok z inak veľmi dobrej hry. a predpokladám, že od retarda, ktorý písal dialógy pre X-2 a XIII, v XIII-2 asi nemôžem čakať nič lepšie... mám rád japonské hry, predošlé ff, lost odyssey, vagrant story, MGS, RE, SH série, ale takéto obludnosti, ako tu, som ešte nevidel, neviem, či som jediný, kto to takto vníma, ale práve dialógy mi pokazili celý zážitok z hry...
    • FF je u mna dead uz od FFX(PS2) - vratane. Nikdy som nepochopil jak mohla mat taky uspech. Otrasne RPG prvky - "skill tree", ziadne levely a experience, ziadna world map, suchy bojovy system, zbrane, zle navrhnuty pribeh a dialogy, boje pod vodou(LOL?!?), otrasny(!) voice-acting...
      FFX-2: to iste len este horsie
      FFXII?: heavy multiplayer oriented style, zla neinspirujuca hudba, zly bojovy system, "skill tree" - retarded ako v X, dialogy/pribeh - meh...

MGS?: prvy MGS1 na PS1 bajecny! Vsetko po nom = r-e-t-a-r-d-e-d! Dialogy v MGS2?! A MGS3?!: "Mother of USA army"?!?!!!, "Snake videl si ten film... a Snake, videl si onen film.., Snake poznas ten film.." O-M-G *6*

Vagrant Story bola skvela, SH a RE sa mi tiez videli. Fakt je ze vacsina hier po PS1 sa zacala pohybovat na urovni debility predovsetkym v navrhu a dialogmi... a ludia im to zrali *1* *1* PS1 rules
  • Škoda že nedělají na toto téma filmy přez tuto počítačovou grafiku a zpracování. Myslím že byly 2 díly a oba stály za to. Je to škoda..
    • No ony ty filmy vpodstatě existují. Akorát mezi scénami tam máš chození po mapě a spoustu bojů.
  • Tento výtvarný styl mě jaksi míjí... *7*
    • Mě například sportovní žánr totálně míjí a taky nelezu na fora/diskuze o NHL a nepíšu tam jak mě NHL nebaví.
      • Když se v nadpisu píše, že jde o "krásný" teaser, tak reaguju čistě na to. Psát, jestli s tím souhlasím nebo ne, se snad ještě může...
  • kua co to má bejt nejdřív hypermoderní technologie a najednou meč a brnění?Enixu se asi stýská po 2D časech *2*
  • hurda
    slint
  • Urug
    To bude nejspíš zase něco japonského
    • to ako fakt? No na to by tu nikto neprišiel bez teba!
      • Urug
        nemáš zač
  • :-)
  • Nic proti vkusu našich asijských spoluobyvatel, ale já tyhle vyzáblé super kočky navlečené v metrákovém brnění a gigantickým obouručákem v jedné ruce opravdu nemusím. Nevím proč, ale pořád mi to evokuje "klasiku" jako strážci. Morfujemeee:-D
    • Hm, tak to já to naopak žeru, nehraju hry abych se zabýval nějakou realističností nebo nějákými fyzikálními zákony, morálkou atd. Hry hraju protože je to únik od reality a únik od reality je i IL-2 který se ty fyzikální zákony snaží dodržovat. Navíc Power Rangers beru jako parodii a každý soudný člověk snad ani nemůže jinak
    • Vyzáblá?:D
    • je to hra a navic RPG. hridna by mel neco umet :)
    • naprosto souhlasím taky to nemám tenhle styl rád až na jednu věc-kde v tom teaseru vidíš vyzáblinu,metrákový brnění a gigantickej obouručák? *1*
    • hh docela trefne :D
  • no muj pojem krásného je asi jinej *9*
    • No to bude tim že každej má rád něco jinýho . *3*
  • low
    • Oh yeah brotha !! shake dat azz!
      *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit