Přejít na výpis diskuzí
Teaser na Final Fantasy XIII-2 je krátký a krásný
20.1.2011 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
kua co to má bejt nejdřív hypermoderní technologie a najednou meč a brnění?
-
-
Vítej ve světě (či světech) Final Fantasy! *2*
-
-
V FFX byly tehnologie a střelný zbraně zakázaný aby Yevon získal fanatický ovečky který je dotovali takže meče byli jediná možnost :D
-
-
-
Liara ?
-
-
jj je to ona :)
-
-
na FF mě sere ještě jedna věc,člověk si pamatuje jak hrál FF 7,8 v osmý třídě a na to měl odpovídající úroven AJ a přitom krásně celou hru přelouzkal dneska mám za sebou x let učení AJ a stejně člověk pomalu třetině slov nerozumí a neví jestli za to můžou překladatelé nebo vývojáří kažodpádně nevim proč tam dávají tak strašně náročnou úroven AJ
jinak celkově s těmi dialogy souhlasím,prostě chce to starý FF tým zpátky -
žádný levely,exp ani world map?jaký FF si to proboha hrál? :D
-
-
uh.. FFX?
-
-
Když tenhle styl nemáte rádi tak co tu trolujete?:)
-
-
o tom jsou diskuse víš
-
Diskuze není určená jen pro příznivce. Co by se nemohli vyjádřit ti kterým se to nelíbí? Navíc tady nepíšou nic urážlivého
-
-
Je to asi stejný jako když heterosexuál vleze do gaybaru a stěžuje si že tam nejsou žádný ženský a že to není jeho styl a že to tak nemá rád .
Sorry ale já prostě takový chování neberu a ani nechápu smysl ale to už zacházim moc do OT každej sme holt jinej a já to tu zbytečně hrotim(moc volnýho času) takže se omlouvám. -
-
Paradoxne jsi uhodil hrebicek na hlavicku s tim gay barem, citim velikou spojitost s vetsinou "chlapske" populace v tehle japonskych hrach:D
-
-
-