-
Takze presne jak jsem uz tusil a rikal, v roce 2011 Aliens: CM (opet) svetlo sveta nespatri viz. nejnovejsi info na netu, nebot vyvojari se soustredi na Duka. Tahle hra je "ulozena v supliku" jakozto pripadna zaloha kdyby neco..Kdepak, je to stejna situace jako s Dead Island (rozumej mrtva)
-
Proč ti blbí mariňáci vždycky skočí na ty vajíčka? Nikdo nikdy jim neřekl "Bacha na vajíčka, skáčou z nich potvory."?
-
-
jak to nemaj rozkazem tak je to v prd....
-
-
a
-
A ja se těšil na novou ukázku a ono to je ta první co jsem už kdysi dávno viděl :)
No snad to už příští rok vyjde,jinak to nevidím dobře :) -
Trailer jsem viděl už před dvěma lety. Starý!
-
Ja si myslim, ze to vyjde. Gearbox je velmi dobre studio, ktere me naposledy hodne prekvapilo s Borderlands, takze jim v tomto projektu verim. Kazdopadne, pokud by cela hra mela atmosku jako Alien vs Predator do prvniho stretu s alienem za Marinaka, budu s prominutim uchcavat. Prvni a druhe AvP se mi moc libily, ale plnohodnotna trebas 10h kampan plna bezmoci a strachu ala prvni dil filmove sagy s troskou toho akcniho koreni ala dil druhy...to by byly hotove orgie...Chci horor, chci se bat, chci temna prostredi, chci slyset ticho, chci pot na cele nehlede na to zda drzim samopal ci kulomet....chci ambientni doprovod ala Dead Space...chci strety s alienem hrou kocka a mys, tak aby kazdy takovy souboj daval zabrat hlavne nervum, ne gamepadu...chci prohledavat a vsimat si prostredi s obcasnym popohnanim opet jako v Dead Space, ne neustale bezet s krvavou obrazovkou jak idiot v Modern Warfare 2.....hergot...vubec, kdyz tak premyslim, naroubovat mechanismy DS na prostredi, zbrane, nepratele a cele ubiversum Vetrelcu a jeste priostrit "fear factor"...budu skakat do stropu. *1*
-
-
mě taky to Bordelands nijak extra nenadchlo a to jsem ho hrál dobu,stylovka to byla slušná a libilo se mi to,ale hratelností mě to pak rychle omrzelo.Naopad Dead Space je nadhernej přiklad toho jak to má vypadat,paráda od dob resident evilu na PS1 mě už fakt dobu žadna survial horror hra tolik nenadchla,jen mi tam chyběla nějaka ta menši skladačka nebo hlavolam :D
-
Borderlands naopak zklamalo *10*
-
-
Úžasné video, tolik akce najednou jsem už dlouho neviděl ! Jen by to mohlo být kratší.
-
-
:-DD asi tak... tyhle nic neříkající trailery ,,miluju,,... *4*
-
-
Najdi si pojem TEASER od TRAILER... Uvidíš, že stpoáž kolem jedné minuty je slovu TEASER naprosto odpovídající.
-
-
z čehož 30sec. dělá reklama *1*
-
-
-
-
Vyjde to nekdy?! Ja jen, ze hra Colonial Marines mela byt uz kdysi na PS2, pak byla zrusena, pote nove oznamena na vsechny mozne platformy, ale nyni je stale v nedohlednu. Nekdo tomu jeste veri?
-
-
To by me taky zajimalo. Osobne jsem k tomu dost skeptickej. Sleduju ke hre v podstate vse co se kolem ni mihne i na zahr. forech a zatim veskera infa takrka zadna a v podstate vse jen v rovine spekulaci. Kde jsou nejake nove screeny, videa, informace, alespon nejake oficialni prohlaseni? Nikde nic, jen ze se na ni udajne stale pracuje a projekt neni odpiskan... Nedivil bych se kdyby to dopadlo stejne jako s Dead Island, tam take porad jen oddalovali a dnes by tomu uz veril jen malokdo ze to kdy vyjde. Uvidime jestli se se hrou neco zacne dit po vydani DNF.
-
Na to taky pamatuju, ještě mám doma časopis s prvním pohledem na hru. Na možnosti ps2 vypadala grafika, soudě podle obrázků skvěle. Pokud mě paměť neklame, vyšla namísto ní na ps dvojku nějaká real time strategie s vetřelci. Vypadá to že Duke nuken forever, má nového konkurenta *4*
-
-
jsem fanoušek aliens takže se těším at teaser vypadá jakkoliv :O)
-
to se teda předvedli, do starýho teaseru s přeletem nad planetou a vejcem přidali mariňáka, a z toho si mám cvrknout? ale já si cáknu stejně, páč to MILUJU *1*