Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Použití Unreal enginu se mi osobně nezamlouvá, Tekken asi přijde o část své audiovizuální jedinečnosti. Škoda.

Ohledně hratelnosti doufám, že zmizí rozvláčné žonglování s do vzduchu vyhozeným oponentem pomalu přes půl arény. Pátý a šestý díl jsou v tomto příšerné, místo pořádn bitky ala třetí díl je to v 5 a 6 jenom oťukávání, občas pokus a chyt a jinak jasná snaha o "launcher" - útok, který soupeře nadhodí do vzduchu. A to podle mne hře škodí a doufejme že se Namco konečně polepší.
  • No ste si odpovedeli sami UT4 = vsechny platformy
  • už se těším, až Eddie zase rozjede svůj taneček *4*
  • Keyz
    Chvilku to vypadalo, že mu stojí bederní rouška *15*
  • chtelo by to ještě na ps3 protože na ps4 je placenej online takže by bylo lepší kdyby ještě udělali tekken 7 na ps3
  • kdy by radši dělali TvsSF
  • Jack1947
    No to je jasné ne XBOXONE a PS4, nebo ne? *7*
  • XXDarthVaderXX
    PS 4 na 100% a pak bych typoval po menším odstupu XBOX ONE a PCčko, možná Mac a Linux
  • Na Playstation 4 to bude 100%, ale pochybuju, že to bude na PC, stejně mám radši street fightery a ty na PC vyšli
  • Doufám, že styl boje už konečně udělaj jako byl ve dvojce či trojce. Od čtyřky je to takovy hodně rychlý a pro mě dost nepřehledný.

Z dalších projektů by třeba mohli pracovat na Rage Racer 2 (Proším moc) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit