Přejít na výpis diskuzí
Temné RPG Tyranny ukazuje svět, v němž vyhrálo zlo a vy jste jeho služebník
20.6.2016 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Letošní rok zdá se bude pro Paradox ekonomicky nejúspěšnější v jejich historii. *4*
-
Mě to připomíná celkově koncept inkvizice. Ale background sleduju a je to hodně chytlavé. Jsem zvědavý, jak velkou volnost bude mít hráč v rozhodování a jestli půjde hru dokončit mnoha způsoby (ne jen těmi tradičními) nebo tam budou slepé uličky.
Co třeba takový radikální až fanatický Fatebinder, co se vymkne kontrole a stane se postrachem pro všechny? Pošlou na něj designéři Archona, který ho popraví a hru ukončí nebo mu dají možnost třeba svého nadřízeného zabít či zranit ?
Inu, nechme se překvapit. Tak nebo tak se tu rýsuje další skvělé RPG. -
Tohle mě nějak minulo, takže sem příjemně překvapen. Vypadá to, že k Numeneře tu máme další hodně zajímavý RPGčko.
-
-
Tohle spis vznika jen kvuli Numenere a taky to vyjde driv, kdyz to bude jen opakovani prazdnych Pillars s odflaknutym textem.
-
-
Zatím to zní moc zajimavě! Těším se a držím palce!
-
U Kyrose to bude fajn změna. Doufám že to vyjde brzy už mi taková hra chyběla a to ne málo.
-
-
Doufám, že se nepleteš, protože jestliže ano - tak čeká tě… správně, smrt. *1*
-
-
Ono to takhle na papire vypada hezky...Archoni, Fatebinderi, Xmeni. Jenze pak dostanete 3 npc a 2 boje na jednu lokaci jako v Pillars a pujdete zase zapnout Pac Mana.
-
To zní dobře. Mě osobně to připomíná W40K. Kyros= Emprah, Archaons= High lords, Fatebinders= Inquisition, Mágové= Psykers.
-
Len nechapem čo im urobilo prideľovanie skúseností za boj keď ho tak ignorujú aj v pillars aj tu. Mna to vyslovene nebaví keď bojujem aby som sa dostal cez nejakú lokáciu s tími istými príšerami dookola a nemam za to ani len posun v levelovaní. Toto pre mna vytvára nudu z hry ktorá by ma inak bavila.
-
Jak napsat, že se mě článek nebavilo číst, aby to nebylo považováno za trollení? Třeba je to mnou, že jsem zdeměntněl a už nedokážu udržet pozornost, ale nevim, Respekt přelouskat dokážu, rozhovor s Avellonem na rpgcodex (o jehož kvalitách si třeba plkání v LEVELu může nechat jenom zdát) jsem taky slupnul, tak proč tady nedokážu přečíst víc jak nadpis a pak se začít těšit, že padlo embargo na E3 previews a informace budou v čtivé formě uveřejněny každou chvilkou i jinde.
-
Škoda, že to není tahovka..
-
-
Ještě, že to není tahovka..
-
Taky bych bral radši tahovku. Realtime s pauzou už mi leze krkem. Jenomže Obsidian...
Štěstí, že aspoň ta Numenera ho bude mít.
-