Přejít na výpis diskuzí
Temné síly vystupují na povrch v ukázce ze hry Dungeons 3
16.6.2017 | Patrik Hajda
23 příspěvků
-
V článku se hned do první věty patrně strašným omylem dostal odkaz na mobilní Dungeon Keeper od EA, což je smrtelná urážka série a ultimátní fuck-up, který ve zdejší recenzi od Karla Drdy dostal nepochopitelné 3 body, když je to ve skutečnosti mínus desítka jako vyšitá.
-
-
tebe sa pacit nemusi, ale milióny ludi ho drtia kazdy den.
-
-
Ted to tak hraje 200k lidi dle google statistik *1*
-
*15* *1* *15* *9*
-
0/10
-
-
-
Proč to je barevné jak p!ča?
-
Nekdy si rikam, jestli ti vyvojari vubec DK hrali.
-
Proste to neumi udelat. Zase je to preplacany, hnusna stylizace a barvy, pro takovej styl hry uplne mimo. Tohle nebude hrat ani desetiletej.
-
To zas..ne EA ktore vlasni znacku Dungeon Keeper.
By mohlo remasterovat DK1 v najnovsom Frostbite engine.
A kupujem ihned,
Ked teraz tie remastery tak letia. Final Fantasy VII, vyzera ze sa dockam.
Ku mojmu stastiu uz chyba len DK1 a Horned Reaper *16* -
-
Kdyz jsme u Bullfrogu, tak remake Magic Carpeta. To je muj remake sen, ale rekl bych, ze na to jeste neni dost silnej hardware, aby to stalo za to. ;)
-
-
Copak Carpet, ale Populous! ;-) *11*
-
-
-
Dokud to bude takto barevne, tak se o pozici Dungeon Keepera 1 a 2 nebojim.
-
Dvojka bola vtipná, a na desat hodin pobavila. Radej by som přivítal remake DK1.
-
-
war for the overworld znáš?
-
-
musim priznat, ze toto mi uslo.
-
-
-
Zkusil jsem 1 i 2 a je to docela jiná hra než DK a i taková nudná a příliš rychlá, za duchovního nástupce DK považuji War for the Overworld.
-
-
mne prišel rychlý i war for the overworld. skirmishe trvají tak hodku. chtel bych si svuj dungeon piplat treba týden. (jo vím že tam je nastavení kde se dá spomalit výskum)
-
-
v kampani je specialni mise, kde si muzes dungeon pilat nekonecnou dobu a posilat si na sebe vybrane nepratele
-
-
No já nevím, mě naopak přijde, že minimálně dvojka, kterou právě hraju, je naopak příliš pomalá, dost často čumím a čekám, než bude něco hotový, pozdější mise kampaně mají většinou kolem dvou hodin, a to jenom, když člověk fakt spěchá.
-
-
War for the overlord je dobrý. Ale něco tomu chybí.
-
-
no ja nevim, bavim se u toho vyborne
-
-
To já taky.
-
-
-
No když už si načal to téma "strašných omylů"...
http://games.tiscali.cz/recenze/lego-batman-recenze-50235