Přejít na výpis diskuzí
Temný rytíř povstal - dojmy z filmu
23.7.2012 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
Jsem rád že jste se snažili nespoilerovat. Nejprve jsem se bál to číst. :D Já se filmu nemohu dočkat. Až si sednu do toho temného kina, bude naprosté ticho a Nolan nám ukáže, zač je toho loket.
Nolanovu trilogii o Batmanovi mám ze všech filmů o superhrdinech nejraději. Hlavně z důvodu, že hrdina není nějaký prvoplánový nabušený týpek či super playmate s neuvěřitelnými nadlidskými schopnostmi, ale tváří se tak nějak realisticky a lidsky. Posouvá filmy o superhrdinech na úplně jinou úroveň, hlavně co se týče zvratů, charakterů, audiovizuálu... no zkrátka se už vážně těším. *14* -
-
Bez spoilerů říkáš, ok tak já tomu dám šanci. Raději jsem to zatím nečetl.
-
To tiché kino je zbožné přání že?
-
-
Hm, a neni tento web nahodou o dojmech z her???Nebo se vezete v okurkove sezone na tom masakru treba jako ta tv pro slaboduche Nova ??? *10*
-
-
omezený rozhledy jsou krásná věc...zvlášť co se kultůrní stránky týče
-
-
jestli pro tebe Bedmen představuje kultůru
-
-
-
Dneska mi to uteklo, ale zitra uz musim!
Proto jsem radsi v tretine prestal cist : P
-----EDIT
Jo houby - jsem o tejden napred, a nikdo me neopravi, sebranko!
Tak v patek teda. -
"Ale ať jen nepěju chválu. Párkrát mě napadlo, jestli vlastně ten Batman není trošku... autoritář?" Začínám mít toho kluka netopýřího ještě raději. *1*
"Většinou se dojde k tomu, že lidi jsou v jádru hodní a zaslouží si Batmanovu víru v ně. Takové to je... americky optimistické. Ale to je asi ta část, kde nastupuje komiks a taková ta pohádka, co myslíš?" - Aleši, a teď si představ film, kdyby se ti lidé opravdu projevili jako vyplašený sviňský stádo, který si chce jenom zachránit kejhák. Nevypadal by chudák Batman v dalším záběru jako napálenej trouba? *1* joker by byl v podstatě vítěz a to by moc nefungovalo. Už takhle ukázal Batmanovi prostředníček skrz Denta... -
-
Ale vždyť on tak v polovině případů vypadá, zachrání lidi a oni ho chtěj akorát zavřít ;) Když já nechci ani naznačovat co se týká trojky, tak to nemůžu rozvést :)
-
-
Jo, pátek v Imaxu to jistí. *15*
-
Jo tak tohle si nepřečtu.
-
batmana jsem nikdy nemel moc rád, počkám až to pujde za 5 let na tv nova pak to kouknu *6*
-
-
to je výborný, dostávat mínusy za něco co se ti nelíbí. Takže další věc o který se tu nesmí mluvit špatně, komiksový charektery, anime, a samozřejmě HC hry z roku raz dva tři, jen tak dál.
-
Tak jsi jdi dál fapovat a radši nic dál nepiš jinak tě uhatejou k smrti
-