Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Sem s tím. :)

  • To je fakt hrozně pěkný, ten trhaný pohyb mě vyděsil, to bych určitě nehrál, ale jestli to fakt uhladí, tak se na to těším. Jo, byla chyba že jsem jako první krokovací dungeon hrál Legend of Grimrock

    • nightborne

      Když už jsme u toho, vcelku dobrej "moderní" krokovací dungeon je taky Vaporum.

      • pichpe

        Vaporum je super. Tedy za mě až po update, kdy přidali aktivní pauzu, ten realtime úplně neseděl mé taktické povaze :-D

        Jedničku jsem na switchi dohrál bez zapnutí jiné hry. Dvojka už bohužel není v CZ, ale úplně to nevadí. Brzy se na ni vrhnu (hned jak dojedu Octopath Traveler 1).

    • Dá se zvyknout i na ten trhaný pohyb. Jako první jsem hrál Lands of Lore a tam byl pohyb vyhlazený (v rámci tehdejších možností). Dungeon Master mi pak připadal hrozně primitivní i kvůli tomu trhanému pohybu, ale nakonec jsem si ho zamiloval kvůli komplexním mechanikám a dobrým hádankám. LoG je taky fajn. Souboje jsou dynamičtější, hádanky a pasti fajn, správný finální boss. Jen jsem čekal trochu víc variability prostředí vzhledem k datu vydání (vynahradili si to ve dvojce).

      U Hibernaculum by mi asi nejvíc vadilo to malé výhledové okno. U starých her to toleruju, ale když k tomu není technický důvod...

    • Vypadá to dobře.. Souhlas. 

      Grimrock nebyl špatný, ale jen prostě nabídl 10-15 let starou hratelnost jako Lands of Lore, Dungeon Master, Stonekeep, Brány Skeldalu a ještě mnoha a mnoha dalších.. Pro někoho určitě zastaralý a překonaný herní model. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit