Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skor som hraval AoE 1+2 nez Weestwoodov (a samozrejme aj SC+BW+ SC2 komplet), Zo Serie CaC za zmienku stoji kompletne prejdenie Tiberian Sun. Ale je to tak daaavno ze az pradavno.

Niekde som cital ze prezrbrojenie(doplnenei municie) je potrebne iba u casti jednotiek... Co je na tom pravdy? + si nespominam ci tato funkcia bola aj v predoslych Weestwood RTSkach? (poprve som sa s tymto stretol asi az u Earth serie, zvlast 2150 kde Americke/zapadne UCS a EURASIAN Dynasty mali za potrebu ich u zakladne doplnit, Lunar Corporation pouzivali silove zbrane, cize tam to odpadlo-btw. dalsia vychodna Dynastia :D)

Fajn by bolo, ak hra bude uspesna(vyzera ze je/bude), ze si zoberu k srdcu to pomalo kritiky (napr.kampan) a spravia pokracovanie, Nejake pribehove pokracovanie ku katastrofe  by potesilo, aspon tak mi to prichadzalo u serie CaC (postupne zamorenie sveta Tiberiom), resp. postupne oteplovanie Zeme az jej skaze v Slnku ako bolo u EARTH 2140/zvlast 2150 kde cas bol veeelmi obmedzena surovina :D a to zvlast pre UCS a ED, Lunary to mali v pohode :)

Na zaver, isto hru raz skusim, ale kedy sa este uvidi, bud skusim toto teraz alebo Last of US 2 Remastered (druha cast druhej serie sa mi pacila, mno... O:-) btw. herecka co hra Dinu je max sympaticka, co sa o Ramsay neda povedat ani z daleka...)

• Jevo83

Ramsay hra co moze, ale z nejakeho dovodu jej scenarista napisal tu rolu dost nestastne... myslim ze do prvej serie sa typologicky hodila, druha seria zatial pripomina skor telenovelu a nesedi jej VOBEC scenar... aj z Joela urobili skor karikaturu...skoda, HBO je vacsinou spolahlive.

Tempest rising sa mi paci tym viac, cim viac gameplayu pozeram, asi za to dam aj plnu sumu, co by som este pred tyzdnom necakal😁

• co tak sledujem komentare tych co hrali hry LoU tak ta herecka je uplne zle zvolena, a ze su v drvivej vacsine. A co sa mna tyka, v prvej serii som ju strpel ale napr. 1.cast druhej serie bola skor zamerana na nu, druha cast uz menej a druha cast sa mi pacila viac.

A tiez sledujem tomu Hype na Tempest Rising ale som zvedavy ako sa rozhodnem, ci TR alebo LOU 2 kupim .. Blbe je ze ani jedno nevyzera pre mna ako hraca bez chyby.

• Jevo83

Je pravda, ze v porovnani s Joelom, co je uplne dokonzly casting, u nej nie som 100% presvedceny, ale v prvej serii mi vobec nevadila. V druhej z nej zbytocne robia totalne egocentrickeho blazna, co je dokonca v rozpore s vyvojom jej postavy v prvej serii - najma jej vztah k Joelovi.

Myslim si, ze je vyborna herecka, ale straca sa v tej postave.

A hry bez chyby neexistuju, ale stale su zabavne ;)

• Taronyu

Trošku neohrabané, ale za mňa zatiaľ spokojnosť. A Klepackeho songy sú super.

• ChyrenCZ

Nemůžu si pomoct, ale Red Alert 3, potažmo Generals sondtracky jsou o mnoho levelů výš.

• Derp_1337

Hej, to asi bude tvůj dost subjektivní názor. Většina lidí je s tím soundtrackem spokojená. Však se na jeho tvorbě podílel člověk, co dělal sountracky k původním C&C hrám.

Super OST písníčky: By Our Blood , Death Squad nebo Aegis

• Veskoslav

Už za to, že Českou republiku zařadili k vyspělému Západu si to musím koupit:)

• Myslíš tomu vyspělému západu ze kterého se rychle a jistě stává GLA? :)

• XXDarthVaderXX

I s tím Slovenskem se trefili😉

• Jevo83

Tak zase, nasa momentalne najtrapnejsia vakcinacna kauza je postavena na datach od vasej Pekovej, takze tiez nam moc nepomahate😁

• lito

To, že někdo důvěřuje datům od člověka, co věří v Reptiliany, kteří ovládají svět, jen značí, jak blbý je. Selháni jednotlivce najdeš všude, ale to že se tomu hromadně věří Slovensku viz plochá země, je zajímavý fenomén :).

• Jevo83

Je to celosvetovy fenomen. Cim blizsie je krajina k velmoci typu Rusko, Cina, tym horsie na tom je ekonomicky, vzdelanostne, moralne.

Staci sa pozriet na bezprostrednych susedov Ruska a Ciny. Bielorusko, Moldavsko, vsetky "stany", Armensko, Mjanmar, Laos, Vietnam, Kambodza...

U nas je to podcenenie hybridnej informacnej vojny a zanedbane skolstvo. 

• lito

ano, to máš pravdu, to není jenom u vás, ten problém je i nás a ve velkém, spousty lidi si myslí, že hybridní válka neexistuje, bagatelizují to a pak tomu propadnou.

• Pekova se narodila v Hornich uhrech....

• Jevo83

Pokial pri identifikovani rodiska pouzivas mapu Rakusko-Uhorska (mozno si si nevsimol, ze uz je neaktualna), tak si sa v Hornich uhrech narodil aj ty🤷‍♂️😂

• V R-U nebyly země koruny české narozdil od Slovenska nikdy označovány jako Uhry, království, země koruny český a nebo český země jo...do porážky Uherského povstání byly Čechy oficiálně i ,,jen,, v personální unii i když v praxi to bylo jedno

• Jevo83

Reakce na příspěvek:

V kazdom pripade, v 1974, kedy sa Pekova narodila, uz Rakusko-Uhorsko neexistovalo. Podla tejto logiky by totiz diskuter vyssie patril ku keltskemu kmenu Boiov, kedze im kedysi patrilo uzemie Bohemie (Boiohaemum), terajsieho Ceska.

Inymi slovami, pokial chcel trollit pomocou narodneho sovinizmu, mal sa pokusit o geograficky a historicky logickejsiu urazku.

• Peca

Koupil jsem, je to dobré, starý C&C feel :-)  A soundtrack je vážně prima. 

• Veskoslav

Však také na něm dělal člověk, co měl na starosti hudbu u C&C her:)

• Frank je s CaC spojeny stejně jako Mick s ,,novodobym,, Doomem a hlavně je každý pozná při prvních tónech 

• Mise u Popradu, slovansky prizvuk, jmeno Adam Skorupa…

…to asi nebude nahoda. Ale nedari se mi moc dohledat jestlu se jedna jen o stesticko jednotlivcu, ze mohli byt soucasti, nebo je tym prevazne “slovansky”?

• KrPa

originalne je studio z Danska, ale maji tam posbirane lidi z cele centrani evropy

Skorupa je polak, ktery je znami hlavne hudbou k zaklinacum

• Poprad je realne mesto na SVK, keby sa nahodo nevedelo

• No, jestli nesrovnate Fica do late tak brzo bude spis na Zapadnim Rusku. 

• troska k neucte: cca pre rokom bolo nanho aj daco skusene, cize asi tak O:-)

ale faktom je ze SR je od volieb (resp. este pred nimi vlastne) velmi polarizovane v otazke koho volit...

• Obsahuje hra možnost hrát online? Skirmish? atp. jako to bylo v c&c. Dík za recenzi.  

• JohnyTheZik

Demo mě bavilo, díky za recenzi, koupím. 

Za mě osobně by tomu klidně slušel trochu větší odklon od Tiberium série, protože ačkoliv jsou to moje nejoblíbenější C&C díly, tak vidět znovu Hand of Nod mi přišlo trochu příliš :D

• KrPa

Opravdu porad nechapu to nesmyslne hodnoceni, z tech vytek "frakce navíc, chybí mi superzbraně, chybí mi humor a nadsázka":

frakce navic - bude tak proc to ubira hodnoceni?

chybí mi humor a nadsázka - co je tohle za vytku u RTS?

chybí mi superzbraně - to beru, snad se dockame v datadisku

Same ochvalne ody a stejne to dostane jen 8/10, coz je o bod vyse nez "zaplacene" recenze od AAA studii (Veilguard).

Tempest Rising ma velkou sanci si ukrojit velky kolac ve staregiich - potazmo esportu. Protoze tu dost dlouho chybi tento typ staregii a SCII pomalu umira. Rozhodne mu verim vic nez Stormgatu.

• Frakce navíc...dává logiku že hodnotím hru a počet frakcí co je zrovna dostupný...Total War: Warhammer 3 taky hodnotil podle toho kolik frakcí bylo při vydání a ne podle toho kolik jich slíbili do budoucna ne?

• nie som az tak znalec serie C&C ale:

"chybí mi humor a nadsázka - co je tohle za vytku u RTS?"

autor tym asi narazal na to co bolo v C&C (zvlast ked to ma nadych serie), ale mozem sa mylit.

• Veskoslav

No v Tiberium Wars moc humoru nebylo....

• Jevo83

To je pravda, humor bol domenou Red Alert, mozno trochu v Generals. Ale original C&C seria sama seba brala vazne.

• Derp_1337

"frakce navic - bude tak proc to ubira hodnoceni?"

Tak přece se hodnotí hra v takovém stavu v jakém je, ne? Nehodnotíš ji v teoretickém stavu, v jakém možná jednoho dne může být.

Nemůžeš říct "jednou možná vývojáři přidají tuhle funkci a nebo možná přídají všechny funkce, co by hráli chtěli. A tak tomu dávám 10/10". 😬

• KrPa

to chapu, ale kdyz v dobe vydani hry rovnou vydas nejaky roadmap na pul roku a slibis dve DLC, tak to budes taky hodnotit v dobe vydani? to, ze autori temer nastinili cely vyvoj hry na rok dopredu, beru jako plus

• Derp_1337

No jo, ale zase na druhou stranu se musíš zamyslet nad tím, kolikrát se ty sliby a plány vývojářů nevyplnili.

V tom lepším případě updaty (nebo DLC), které byly naplánované za pár měsíců, se zpozdili o rok, dva nebo klidně víc.

V tom horším případě to nevyšlo nikdy a vývojáři se přesunuli k něčemu jinému. Ukázalo se, že to byly jen plané sliby od vývojářů či vydavatele ve formě "PR damage control".

Problém je, že takové chování je čím dál tím častější. Takže v dnešní době nelze hodnotit jenom na základě "slibů". Prostě to hodnotíš v takovém stavu, v jakém to je. 

Lidi zajímá, jestli si tu hru mají koupit teď a ne až někdy v budoucnu s přidanými DLC.

• Jevo83

Mne to zase pride ako prijemne overhyped B-cko, kde 8/10 je zasluhou prvotneho nadsenia, ale po mesiaci hrania to bude skor 6/10😁

• Tak mozna by bylo fajn vratit se k hodnoceni, kdy 8 je proste skvela hra.

• KrPa

na games to beru takhle:

7 je zaplacena recenze

10 je nerealne, jedna hra tak za 5 let nebo vice

6 a nize je odpad

takze 8 a 9 beru tak jako realne hodnoceni

• Derp_1337

Zase to nepřeháněj s těmi pomluvami o "zaplacené" recenzi. To, že se tobě ty hry nelíbí, nutně neznamená, že někdo dostal zaplaceno, aby to dostalo "vysokou" známku 7/10 .

Zapomínáš na to, že v redakci je více lidí. Sto lidí, sto chutí. Když přijde nějaká hra, tak ji logicky dají ohodnotit novináři, kterého takové věci baví. Rozhodně ji nebudou dávat člověku, které takové hry nebaví.

Všechna tyhle číselná hodnocení jsou subjektivní.

Mě třeba osobně vůbec nebaví závodní hry. Kdybych něco takového dostal ke hraní, tak bych se u toho nudil a asi bych tomu dal i nízké hodnocení. Ale nejsem ignorant, který považuje svůj názor za extrakt čisté pravdy. A tak a chápu, že se najdou lidé, které to baví a dají tomu vysoké hodnocení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit