Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Podivej, na minuly diskuzi sem zamerne trolloval, protoze uz me stvalo, jak vsude kde muzes poskozujes moji oblibenou hru a propagujes svoji, je to jako, kdyby si dokola nutil nekoho zrat koprovou omacku, i kdyz ma chut na steak... Kvalita tvyho minulyho clanku vubec nebyla spatna, spatny je jen to, ze se nechovas jako objektivni a nezaujata postava i k ostatnim hram (nebo, ze je aspon neignorujes, kdyz ti nic nerikaji), ale hledas na ne spinu kde se jen da. Ted doufam, ze si pochopil co se ti tu snazim rict a nevyrazis na me s nejakym protiutokem.

Muj celkovej nazor na anime se nijak nemeni, na tuhle hru taky ne, proste se mi to nelibi, az se mi to hnusi, ale musim uznat, ze ta hra ma neco do sebe a kdyby byla vyvedena v jinym grafickym stylu, tak by me urcite zaujala.
  • Zloděj křičí chyťte zloděje... *15* *15*
  • sorrac ze 2hy krat na teba reagujem, ale Dragon Age si preco nehodil do toho baliku anime stuff? *3*
  • "Navíc i Evropané mají spoustu úchylných věcí, co by zae nepřežili Asiaté."
    Co třeba?
  • OH MY GAWD!!!!! Oni maj zvířecí ouška a ocásky a přitom jsou to ještě ke všemu lolitky! Rasa Elin je přesně to, CO JSEM OD ŽIVOTA VŽDYCKY CHTĚL!!!!!!! >_<
  • Já mam rád anime a vždy budu.Fairy Tail, Naruto,Bleach,Zero no Tsukaima,Guilty Crown a podobné.
    Mam jich v PC hodně a spousta z nich je dobře nakreslená či zvukově nebo příběhově dobrá.
    Lolitky jsou prostě lolitky a pokud se ti něco nelíbí tak na to nekoukej či nehraj.Některé anime jsou blbé to jo a některé ne,ale pokud v této hře nebudou nahé tak je to v pořádku a mě se zdaj roztomilé s těma ocáskama a ouškama a tak to je.A hlavně si neplet Anime,Mangu a hlavně HENTAI.(Omlouvám se za Gramatické chybky)
  • ked to niekto bude hrat, nech to hra, co sa nad tym vzrusujete, a chcete daco zakazovat
    co ste fasisti?
  • Veskoslav
    Nikdo Tě to nenutí hrát, nikdo Tě to nenutí sledovat;) Navíc i Evropané mají spoustu úchylných věcí, co by zae nepřežili Asiaté. Je to o kultuře.
  • EuroSamurai
    A víte co kašlu nato beztak to bude zas bezduchá diskuze plná flamu kde budou komentovat lidi co o danný věci věděj kulový,fanboyové,hateři atd. na tohle nemám náladu :D
    Bye.
  • Hrůza tohle, celá tahle asijská hentai úchylnost by se vůbec do Evropy tahat neměla, humus!
  • Veskoslav
    Slovo překlep nic neříká? Navíc já si příspěvěk můžu editovat zpětně;)
  • Ale kompenzuje. Imho Cahire, tahle hra není o vzhledu charakterů, je úplně o něčem jiném. A myslím, že lidi jako ty si klidně můžou hrát jinde se svým namakaným Onanem. V Teře nikomu chybět nebudeš.
  • Cahir
    Házím všechnu "východní stylizaci" do balíku "anime stuff". Za neznalost se omlouvám, doufám, že i tak rozumíš, co jsem svým příspěvkem myslel.
  • ty taky menčino *5*
  • Cahir
    Kvůli jednomu člověku?? Pro něj jsi to přece nepsal.

Vypadá to, že trolling v diskuzích je mocná zbraň a v tvém případě dvojsečná.
  • Trol.diskuzni
    A sakra, Cahir začíná (opět) moralizovat... Světe, třes se. Ještě by mohl přijít Amaroun a idylka by byla perfektní.
  • Veskoslav
    Vzhledem k tomu, že v každé populaci je 30% debilů, tak jsi se právě zařadil do té menšiny.
  • Veskoslav
    Tak za chvíli si budeme stěžovat, že ženské nejsou reálné, že všechny vypadají postavou stejně, mají stejné kozy, dokáží skvěle běhat na potpatcích, zbroje nic neváží, mnohdy jsou zbroje ženských postav čistě na vzhled, o funkčnosti nemůže být řeč atd.....Ještě tu přidejte, že se vyrojí pedofilové a bude aspoň sranda....
  • Trol.diskuzni
    Jaj, to zas bude diskuze... *7*
  • Cahir
    No Trole, moje zdejší rekace jsou jaksi projevem mé osobnosti... Já tu žádné divadlo nehraju, ty ostatně také ne, ač se to snažíš popírat sebevíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit