Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je mi panecku rada nad zlato .Nejakou dalsi prelu by jsi v rukavu nemel? *1*
  • Počkat... A na jakou cílovou skupinu jsou dělaný ty extra-lolitky s postojem jak laciná děfka, kterým při jakémkoliv pohybu se nadzvedne sukýnka? Neříkej mi, že je v tom nějaké ezoterické uvědomění duševně vyzrále části populace...
  • Tak to se mas cim chlubit *1*
  • Trol.diskuzni
    Kdo by to jen čekal, že bude Amaroun s Cahirem souhlasit... No jo, svůj k svému. *3*
  • Hehe a co si jako cekal?Lezes do kazde diskuze o SWOTOR a potazmo jakekoli bioware hry a nadavas na to jak jen muzes,vsechny oznacujes za biodrony apod. a dokonce to tahas do diskuzi,ktere se SW/BioWare nemaji vubec nic spolecneho.
    A pak ,kdyz se nekdo na oplatku zacne navazet do tve oblibene hry,tak se urazis jako male dite.
    A ,ze jsi fanousky swotoru neoznacil za uchylaky?To ma byt argument ,vzhledem k tomu,ze ty je zase oznacujes za vygumovany fanatiky bioware?
    Prvne si zamet pred vlastnim prahem,nez tady zacnes brecet,jak jsou na tebe vsichni zli.
  • MidnighT91
    So fuc*ing cute... Když bych hrál teru, tak za tuhle rasu...
  • Co se porad nekteri snazi usmernovat lidi do politicky korektnosti? Prvni, co me napadlo po zhlednuti videa: jasna hra pro pedofily *15*
  • Cahir
    Ringwraithe, napiš ten článek a nehysterči!
  • Kinet1c
    suhlas
  • Hairy_Ass
    Jo, je to vskutku zvláštní. Lidé, kteří jinak trollují všude možně, a tváří se, jak jsou děsně nad věcí, tak tady předvádějí přesně to, co Harpagon v Lakomci od Moliéra. Zloděj volá: "Chyťte zloděje!" *1* *1*
  • Kinet1c
    obe su rovnako
  • Kinet1c
    ma pravdu, preco pchaju do asijskych mmo furt nejaku cudnu zvieraciu rasu a nieco na sposob tohto, ma to aj lineage 2, trpaslik ok ale trpaslicka OMG, jedina asijska mmo co som kedy mal rad, ostatne bol odpad, aj napriek tej trpaslicke. hovorim o sebe, inym ako vidim nevadi toto, mne ano, nie som nejaky konzervativny clovek, ale taketo, skratka toto je priliz, este aj ta pandovita vec co tam je, no nic, asi je chyba vo mne, ze nemam nast rokov mozno, ale musim uznat graficky asi jedna z najpodarenejsich, skoda ze to je tak radsej poviem slovo INE
  • Vůbec nechápu kecy o úchylárnách. To jenom omezenost a neznalost asijských stylů může člověka přimět napsat takovou sračku typu, že je hra pro pedofily. Prosím dané idioty ať si k hlavě přiloží zbraň a zmáčknou spoušť. Nesnáším lidi co dané tématice h*vno rozumí a budou tu psát rádoby moudré a vtipné komentáře...
  • Cahir
    Počkat! Nenaznačil jsi právě nepřímo, že jsem pedofil? :-D Praktické zkušenosti samozřejmě nemám.

Nečetl jsi snad ten slavný román od Nabokova, kolego? Rozdíl je v tom, že s tebou nekoketuje ženská, ale malej harant... Spojení erotična a dětské nevinnosti bude asi nejtrefnější charakterizace.
  • Ringwraith
    To je pravda, ale z toho, co napsal jsem usoudil, že má zájem si ji zkusit.
  • Kinet1c
    este ma jednu moznost, hru nehrat vobec
  • sankuri
    Aion a nejlepsi MMORPG:-D Tak uz jsem se dlouho nepobavil:-DDD
  • Whisp
    Podla mňa hranie za pandu je o dosť úchylnejšie ako hranie za elinku *1*
  • Mayuri12
    Tak to pozor troll diskuzní nerad trolli co trollujou anime *5* *5*
  • Mayuri12
    Nenech se trollama rozházet já se jim na diskuzích o ME jen směju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší