Přejít na výpis diskuzí
TERA: Rising přechází na free-to-play systém
9.1.2013 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
TERA me hodne bavila, ale ta hra proste potrebuje, aby ji hralo hodne hracu, protoze jinak je to stejna nuda jako vsechny ostatni wowlike MMORPG.. Takze s prechodem na f2p by to mohlo bejt zase dobry.. Doufam.
-
-
a ja jsem mental, kterej si splet TERU s RIFTem :D.. Beru zpet, pardon.. Teru jsem nehral :S :D..
-
-
Teď by se hodila recenze Lukáši. Napište někdo, jak to ve hře vypadá co je tam dobrého a na co se zaměřit, zkusím to. Hledal jsem nějaké fan stránky české, nějaké byly, to vím, ale teď je vůbec nemůžu najít.
-
-
Dlouho existoval TERAPortal, česká fan centála TERY, stvořená už před tím než hra vůbec vyšla v Koreji... tam se sdružovaly všechny nový informace a všichni lidi kolem TERY.
Ale tak před půl rokem zavřeli krám. -
uz zadne nejsou ceska komunita je mrtva teda aspon co jsem naposledy hral cca 4 mesice ona ta hra je cekem zabavna ale po dosazeni maximalniho levelu nebylo co delat
-
-
Táto správa mi po dnešnom nevydarenom dni neskutočne zdvihla náladu. Okolo sviatkov som dostal chuť si zahrať nejaké MMO, tak som vyskúšal F2P model u SW:TOR, ale ten ma neskutočne sklamal.
F2P sa zavádza iba u TERA EU ktorú ma na starosti frogster ? -
-
tak zkus secret world, sice musis dat asi 450Kc za hru, ale pak nejsi nicim omezeny a pokud nepotrebujes ke stesti PvP tak PvE a hlavne pribeh a questy je to nejlepsi co muzes ve hrach najit a hrave to strci do kapsy 99% jak MMO tak singlovek
-
Aj USA.
http://support.enmasse.com/tera/tera-rising-play-for-free
-
-
It can't be helped.
-
zrovna vcera jsem premyslel ze si zaplatim abych se podival kam se hra hnula :)
-
Tohle je F2P né jako Star Wars:TOR.
-
-
Pravda. Stahovala jsem to bůhví kolik hodin a pak mi nabídnou jenom dvě rasy -_-''
-
-
to já hrál trial takže mám míchané všechny rasy a 6 postav
-
-
Jojo timto se primo vysmivaji SWTORu ze nemaj koule na to udelat normalni F2P
-
-
Co je to ''normalni'' F2P? SWTOR ma F2P odpovidajici zavedenym zvykum. Takze ma ''normalni'' F2P. F2P titluly nikdy nebyly zdarma a mnohdy vysly draze nez mesicni predplatne. Hry se skutecnymm FREE hranim se daji spocitat na prstech jedne ruky. Z novych her je to jen Secret World(tam je to presne B2P-musis koupit hru ahrat bez omezeni) a ted Tera. Jinou neznam
-
-
Lineage 2 !!! ftw
-
normalni=neorezavat stavajici hru pro f2p ale zpristupnit co ve hre je pro f2p a platicim dat neco navic!
-
-
Bavis se o pranich hracu,ne o realite. Normalni F2P hra dnesni doby je hra s omezenymi hernimi moznostmi(nekdy je to osekane az absurdne,jindy spise symbolicky). Pokud chces hrat plnohodnotne,platis jako blazen
Nastesti se to po letech zacina pomalu menit. Lidem konecne!! dochazi ze slovicko Free v tomto pripade neznamena zdarma a prestavaji na to slyset. -
-
Tak napr. v SWTOR som ako f2p hrac dosiahol maximalny level a mam odomknute skoro vsetko co sa da a nezaplatil som ani cent, jedina nevyhoda, ktora tu pre mna je, je ta ze je tu uzmknutie max. mnozstva kreditov na 250k, vdaka tomu sa neda zaplatit uplne vsetko v kreditoch a clovek ostruha na jednej-dvoch veciach, inak sa tu da v zaciatkoch oklamat jak omezeny inventar, tak peniaze, ktore sa daju sikovne zasit, ako vravim teraz mam vsetko okrem moznosti nosit purpurove veci, dokonca mi ti jebovia raz odomkli slot na akekolvek mnozstvo novych postav, no ja debo som si zalozil len 1 navyse, ale nelutujem, bo tu som jedinu este chcel skusit. Takze ja sa nestazujem, dohral som hru zadarmo a mam skoro vsetko az na tie purpurove a ze nemozem posielat maily.
-
-
-
Guild Wars, treba taky.
-
-
Ano,na GW jsem zapomel. Ale to je trosku jina kategorie,protoze ta nikdy nemela placeny model,takze na free hrani neprechazela:)
-
-
-
-
Tak F2P model od Bioware je parodie na F2P. Něco jako AION EU, ten je taky hroznej.
-