Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čekání na Survivors se prodlužuje, takže než to vyjde, klidně zkusím i tohle. Plošinovku jsem nehrál věčnost. 

• Inquisitor

Nádhera.

• Tie pixely vyzerali na CRT monitoroch uplne inac a aj dojem boli iny. Ale stale pekne za mna

• Awoved jsem zkusil přes gamepass a vydržel jsem přesně 10 minut (včetně tvorby postavy).

• Přijde mi, že pixelizace odpovídá tomu, co bylo v hernách běžné v roce 1991, kdy šel do kin film. V některých ohledech je to i lepší. Pravda, na velké televizi to bude vypadat blbě. Pro hraní retro a pseudoretro her je potřeba použít adekvátní zařízení a nastavení jako menší obrazovku nebo softwarový "CRT filtr", který podobné hry většinou nabízejí. Případně to hrát na handheldu jako Switch nebo Steam Deck.

• ALHAZRED

Hej, stojíš pri tom, búchaš do tlačidiel, mačkáš páčku, a hádžeš do toho dvojkorunáčky...takého terminátora som hrával s kamošom v herni...za 20Sk si si velmi nezahral...😂

• ALHAZRED

Nič proti nostalgii, len to s tým pixelartom netreba preháňať, lebo ja mám pocit, že v devedesiatkach, keď som to hral na automate v herni, tých pixelov bolo viac...trochu vyžehliť prosím, na 55" TV mi to vypáli oči...😛 uvidíme...Prostredie fajn, ale tie postavičky, hrúza, klbko pixelov !

• jurb83

Toto by sa hodilo do arkadovej skrine jak rit na serbel

• jurb83

Kolko ludi, tolko chuti, mne sa to paci viac ako farbami preblity bugfest menom Awoved

• ZOLLINO

nekdy lepsi pixelove 2D nez zkryplene 3D

• Podobný paskvil bych čekal spíš na nějakém arkádovém automatu, ale proti gustu... Sám považuji T2 za legendu a jeden z nejlepších akčních filmů vůbec, ale takovýto pixelartový blitek bych nehrál ani zadarmo.

• Hustýýýýý ! To chci ! :)

• Derp_1337

Jo, fakt retro. Úplná ta atmosféra z toho číší.

Tak snad jen se ještě můžeme modlit za to, aby byl dobrý gameplay.

• Trax

Vypadá to super! Taková nostalgie. Určitě pořídím na Steam deck. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit