Přejít na výpis diskuzí
Terminátoři se s nepřáteli v traileru na střílečku Space Hulk: Deathwing nemazlí
13.2.2015 | Adam Homola
44 příspěvků
-
LOL lepsi vyber hudby snad predvedl i RZA ve svem slavnem filmu Man with the Iron Fists (doporucuju vsem co chteji videt jak se da skvele nezvladnout kdyz clovek "hraje" ve filmu ke kteremu sam napsal scenar, vybral hudbu a delal rezii).
-
-
Vždyť je to typický Wu-Tang Clan style, já dostal přesně to, co jsem od něj očekával *4* .
-
-
Typicky "neumim hrat, rezirovat, delat/vybirat hudbu ani psat scenare tak jsem to udelal vsechno".
Par vtipnejch a dobrejch becek jsem videl ale tohle teda mezi ne nepatrilo. -
-
Skoro se vším bych souhlasil, ale řeči o tom, že neumí dělat hudbu? To jako vážně? Předpokládám, že nemáš rap rád. Ok, nic proti ničemu, nicméně mám jistý pocit, že tato okolnost trochu kalí tvůj úsudek.
Shrnul bych to slovy. Kdo má Wu-Tang rád, tomu se bude líbit tenhle film. Kdo je rád nemá, tomu se zákonitě líbit nebude *4* . -
-
Rap me nezajima ale v tomhle pripade jsem myslel hudbu k filmu.
-
-
-
-
-
Hudba dobrá jenom si nejsem jistej jestli se hodí k tomu co ve videu děje :) ale je to příjemná změna.
Radši bych už ale viděl nějakej gameplay. -
Jsem jediný, komu to připadá jako Warhammer 40, 000: Space Marine? Přijde mi že jenom vyměnili orky za jakési antropomorfní potvory. Zlatí orci!
-
-
trollus maximus?
-
-
Tak ta písnička tomu nepřidává vůbec nic...
Je uplně mimo jak textem tak hudebním provedením.. *7*