Přejít na výpis diskuzí
Terrarií inspirovaný akční survival Darkout právě vychází
3.12.2013 | Petr Poláček
14 příspěvků
-
Terraria je paradni hra, tesim se, ze ted vyjde na vite. Tomuhle proto dam sanci minimalne zvysenym zajmem.
-
Jako snaha se cení, nic proti ale tohle na můj HDD? :D ani náhodou :D to raději srdcovku - Terrarii *16*
-
Kde je Jack1947? Snad první diskuze kde neotravuje se svýma nesmyslnýma moudrama :-)
Jinak o hře slyším poprvé a vypadá zajímavě, uvidíme jak se to bude hrát. -
Možná to vysvětluje tahle teorie:
http://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley -
Teraria je na tom paradoxně lépe než toto. Není nic horšího, než rádoby HD grafika, která má příšerné animace. U pixelartu to naopak stylisticky sedne.
-
Ja prave narazel na reakci, ze to vypada spatne.. Pokud by to melo takovouto grafiku ale hratelnost na urovni terrarie, tak si myslim, ze je to fajne. A z toho videa to nevypada spatne.
-
taková píčovina to jen na PC muže byt *6* PC exkluzivita *15*
-
já jsem třeba Terrarii hrál a tam mi přijde grafika skvělá. ono to má takovou velmi dobrou atmosféru. díky tomu, jak se to chová. jsou to takový detaily a blbě se to vysvětluje, ale hraní Terrarie u mě vyvolává takový příjemný dojem díky těm detailům. u téhle hry ty detaily nevidím. graficky to vypadá samozřejmě lépe, princip vypadá podobně, ale zatím u mě chybí ten pocit. ale tak nechci to moc hodnotit, dokud si to nezahraju. Terraria se mi taky začala líbit, až když jsem ji dostal do rukou. zatím ale z Darkoutu příliš nadšený nejsem a neláká mě. to spíš Starbound...
-
Dobrá jebka, smažte to
-
Takze ty jsi asi terrarii nehral, nebo jo? :)
-
Taky vychází beta Starbound...
-
but looks horrible
-
To se mi už asi rok válí na Desura účtu a doteď jsem to nevyzkoušel. Budu to muset napravit.
-
Sounds fine :)