Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak Commander se dá stáhnout a funguje i na smartphonech (napr Galaxy S2 u me). Je to sice maly, ale bezi to krasne a je sranda

Jediny co mi nefunguje je vybirani serveru (to prepinani mezi Commanderem a Battlelogem).

Rozhodne je Commander zabavnejsi z smartphonu/tabletu nez na PC.
  • ja jsem si to koupil vcera a aktivoval klic a jak spustim nacte stranka battlelogu a pise mi to ze tam mam zakazany vstup nechapo co jsem jako udelal
  • jasne takhle vypadá válka *11* v realu by v tech domech byli zakempeni snajpri a nikdo by se na ulici neodvažil. si zjistete jak probihali boje v damasku. tolik k taktice a vedeni valky. hlavne že vedle je clanek o gamedizajnu.
    • Šak to je přesně jak v Battlefieldu. Akorát že snajpři jsou rozlezení po kopečcích na okraji mapy a protože z tama netrefí ani dveře od stodoly, všichni se můžou vesele promenádovat po prostranstvích. *4*
    • za priklad modernej pechotnej taktiky by som nedal hordu alllllaaaaah akbar *1*
      • project reality funguje docela dobře
    • Jack1947
      Na realitu mas Armu a na uplnou realitu Americas army... a ten vycvikovy simulator jakykoli. Trolling tedy nic moc. *3*
      • arma taky neni nic moc ale nebudu argumentovat najdete si to na YouTube kde to recenzuji ti dva češti fandove
        • celoush
          Jen doufám, že nemluvíš o bug reportu od TC... protože to nemá s recenzí moc společného.
    • Erien
      Koho by asi tak bavilo hrát realnou válku ty joudo. Proto je to hra, která je o zábavě a ne realitě.
  • A uz fixli netcode? A padani app? Oh wait!
    • Spades
      Neexistuje nic takoveho jako netcode... kdyby ano nebylo by co opravovat proboha, protoze by pokazde pouzili uplne stejny kod jako vsichni ostatni...

To cemu vy banda ingorantnich vseznalku rika netcode, je souhrn vaseho HW a pripojeni, jejich HW a pripojeni a vsech HW a pripojeni MEZI vasim PC/konzolemi a jejich servery. To se proste opravit neda...

Jedine co muzou opravit je algoritmus pro predpokladani reakce primo ve hre. To by se ta hra ale jeste vice sekala. Pokud nevis o co se jedna, najdi si nekde clanek, ktery vysvetluje jak se v modernich FPS zpracovava multiplayer a prestan tu drbat srance.
      • Netcode je ludove pomenovanie pre komunikacny protokol klienta so serverom pri hrani cez internet.. Na Lan sa vyuziva taktiez ina verzia protoku napr. bez kompenzacie lagu a interpolacie, nakolko nie je potrebna, lebo odozva je "fakticky okamzita",,A ze neexistuje netcode? Potom preco pred vydanim BF4 vyhlasovalo, ze FIXLI netcode a bude najlepsi doteraz a ano, pouzili slovo "netcode", mozem ti aj postnut youtube linky.

Tak nestrapnuj sa a nepis srance.
      • Jasny, nic takovyho neexistuje ale ve hre je alogritmus ... ktery jsem nazval netcode. A hra by se urcite jeste vic sekala. Skoda ze jsem po netu hral desitky fps a v pohode fungovaly, jediny BF3 a 4 ma featuru chcipani za rohem.
        Ty jsi koukam velky odbornik. *15*
      • Radioaktivni_surikata
        Ale jde zeefektivnit zpracovávání dat na serveru, určitě jdou nastavit priority v klientovy, kterej se o odesílání a přijímání dat ze hry na server a opačně stará atd. Stejně tak jde řezat do věcí, fyziky a efektů, který jsou synchronizovaný na serveru. Spousta věcí se dá nahradit algoritmy, aby se vše nemuselo přepočítávat (třeba ty synchronizovaný vlny). Co DICE udělali před vydáním, po vydání a co třeba ještě udělají nemám páru. Faktem je, že bez jakýhokoliv upgradu mýho HW šlape všechno mnohem, čímž myslím fakt znatelně, líp, než před měsícem. Což podle tebe je nemožný, pokud EA nekoupila nový servery nebo nevybudovala nějakou super rychlou infrastrukturu.
  • s tou slecnou bych si teda zahral... operaci ... metro...
    • No iste. Niečo sa jej nebude páčiť a klikne na tvoju pozíciu Tomahawk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit