Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě je Cyberpunk asi nejpřehypovanější hra dekády. Po prvním přehrátí nemám žádnej důvod se k tomu vracet, nic novýho jsem tam nenašel, nebudu na to nijak zvlášť vzpomínat, a tuším že technický problémy jsem s tím neměl jen proto, že mám drahý železo. 

    • spoock

      Jsem rád, že jsem nečekal a hned tu hru s menší ztrátou prodal po vydání. Tak špatně investované peníze do hry, když nepočítám hry pro děti na tablet, jsem už dlouho nezažil.

  • Na PS5 to je pojede poradne prece to se rikalo ze jeste ma prijit update :)

  • Tady už patche nepomuzou… skoro rok a dočkali jsme se vylepšení mapy a slov jak neuvěřitelně složité to bylo(, nedokážu si moc před stavit, ze by sahaly do wanted systému natož do AI…tady zbývá poučit se z chyb a znovu a lépe , akorát budem čekat tak dalších 5-10 let 😕

    Jen by si měli rozmyslet ,jestli opravdu chtějí stavět další městskou akci na tom to enginu ,který očividně má s tím docela problémy.

    • dworkin

      Největší problém nevidím v enginu, ale v game designu. CD Projekt chce být Rockstar, ale neumí otevřené město, a chce být SQUARE ENIX, ale neumí levely v budovách, které fungují jako puzzle.

      • victor

        Engine má setsakra velkou porci viny na tom jak krvavé má hra nároky na to ,co předvádí a že hra neumí pořádně základní fyziku a přítomná vznášedla raději okopírovali jen po Gordonu Freemanovi ...na Cyberpunk slabota a říkal jsem to dávno před tím než položili nedodělek na pulty prodejen před hráče .

        Dost dobře má CD Projekt velký problém , protože jejich engine opravdu velkou open world akci viditelně nezvládá a rýpal bych hodně a  dlouho  jestli bude kdy zvládat vůbec ....

        • Za ty prachy co jim to vydělalo si ten engine můžou udělat znovu úplně od nuly klidně dvakrát :-D

          Jako ač chápu že bugy hráče naštvali, tak bych jejich situaci neoznačil jako "velký problém". Když by byli v problémech, tak nerozhazují peníze za které můžou vydat celou obří AAA hru. (nedávno vyplatili v dividendách víc, než kolik stál vývoj celého Witchera 3. To asi neuděláš, když máš finanční potíže. Když za ty peníze můžeš udělat další hru o rozsahu Witchera 3 a ještě by ti zbylo) Něco mi říká, že to studio je až do vydání další AAA hry zajištěné.

    • Carnage666

      Myslim si že se radši vrátí do světa Zaklínače, pokud vim nějakou další hru mají připravovat, jen bez Geralta.  Do futuristický openworld městský akce se už asi hrnout nebudou.

      • victor

        Cyberpunk odhalil fakt , že CD Projekt Teď nemá v rukou žádné velké technologické trumfy na kterých by mohl stavět .

        Cyberpunk vyhořel díky špatnému engine , ne díky tomu že by vývojáři nevěděli co ve hře chtějí mít ....dejte lidem kostky a postaví z nich Minecraft , Dáme tedy lidem to nejůžasnějsí dobrodružství jaké můžeme a ....zatraceně  jak když máme jen základní Minecraft engine a to co přilepíme hru jen rozhodí :/ ???

        Taková "Polská dokonalost" , to je Cyberpunk ve stavu rok po vydání 

        • Carnage666

          To mi spíš připomíná Warhorse a Cryengine. On Cryengine je na krajinu a přírodu fakt super (Hunt Showdown vypadá luxusně), ale přišlo mi že vize kterou mělo Warhorse na KCD tam hodně dřela. A nejvíc mi zážitek kazilo odporný doskakování a donačítání textur a to jsem na to měl v tý době stroj.

  • unicz

    Škoda, že jsme se nic nedozvěděli o efektu na AMD HW.

    • Naprostý souhlas. NVidia jede svou labutí píseň a AMD díky přítomnosti v konzolích bude jediná možná volba v letech budoucích. Nechápu, proč se hry ještě testují na NVidii. V Době prvních GeForce to byla oproti molochu 3Dfx fajn firma, dnes už nemá co nabídnout.

      • Labutí píseň? Spíš naopak, ne? Jak NVidia, tak AMD, jsou na tom momentálně asi nejlíp v celý historii obou firem. Paradox je, že si prakticky ani nekonkurují, protože prakticky všechno, co dodají na trh, tak se prodá.

        A ta teorie o tom, že AMD bude v budoucnu jediná možná volba, je hodně na vodě. AMD dodávalo čipy už do předchozí generace konzolí a že by byla vidět znatelná výhoda, se říct nedá. Paradoxně momentálně je NVidia jediná rozumná volba v mainstreamu*, ne snad, že by byla až o tolik lepší, ale GK od AMD prostě neseženete vůbec, od NVidie aspoň něco.

        * Je mi trochu srsti označovat za mainstream karty v rozsahu 20-30t Kč, ale holt časy se mění."


      • Inferius

        Krom nejvykonnejsich grafik ke kterym neexistuje konkurence.

        • medveddd

          A upscalingu, který rovněž nemá oponenta.

    • Škoda mluvit 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit