Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Risknul jsem to a hru si i přes rozporuplné komentáře koupil na steamu. Ovládání aut je v pohodě, jen je trochu citlivejší, takže hraní na klávesnici neni uplně OK - neměl jsem dobrý pocit z jízdy, ale zkoušel jsem to jen chvilku. Mám gamepad (s dvojicí analogových sticků) i volant, takže jsem klávesnici po zvědavostním oťukňutí opustil:-) Na instalování volantu jsem byl líný, přece jen je to arkáda, takže zapojuju gamepad :-) Trochu jsem si upravil citlivost v options a teď mi přijde ovládání +/- jako v TDU1. Jezdim na střední obtížnost (Sport). Nejvíc prostoru na zvládnutí auta je při průjezdu zatáčkou - správně ji prolétnout/driftnout, nebrzdit málo ani moc, brzo ani pozdě, v tom je to umění:-D
    Celkově mám ze hry dobrý pocit a baví mě, ale zároveň je tu pořád velký prostor pro vylepšení ... pro TDU3;-))
    Co trochu víc kazí dojem ze hry jsou občas nedostupné servery - třeba včera jsem se dostal do hry až po půlnoci (čekání jsem strávil u knížky:-) ). Mají nějaké "Issues", které snad brzo opraví, ale i přes to mám ze hry dobrý pocit. Neni nad to projíždět se po klikatých uličkách slunného ostrova a narazit třeba na šílence v SUV, který vás chce srazit ze silnice!:-D Najednou se klidná driftovací projížďka mění v honičku z filmu alá Bullet :-)
  • Lol nevim co se vam nelibi. Hrani zavodnich her na klavesnici je nejenze to nejhorsi co muzete udelat... Navic u toho ztratite nervy....
  • Čaute chtěl jsem se zeptat, čím se stahuje střecha pod jakým názvem to najdu předem dííík
  • Největší problém je klávesnice a z toho zmíněná frustrace a težší autoškola. Na klávesnici je to horší, u lepších aut který maj brutální výkon je největší problém dávkování plynu, klávesnice je prostě jen zapnuto nebo ne, to znamená plný plyn nebo ne, a to v zatáčkách nebo při rozjezdu prostě nejde ovládat aniž by si dostal smyk. A i rozjezd je někdy dost problematickej ...
  • Pořiď si gamepad nebo volant a klávesnici si nech na psaní *3*
  • ja uz sem ztratil caps lock jak sem nastvane mlatil do klavesnice :(
  • Pan_Klobouk
    Presne, ja jsem taky vcelku spokojenej. Necekal jsem zazraky (zvlast v dnesni dobe) a zatim si u TDU2 nemuzu moc stezovat. Rezim sport, ridim na X360 padu, pohled z narazniku (pohyb hlavy v kokpitu mi vadi) a frcim. Uvidime co dal, zatim jen vydelavam, nakupuju a delam licence. U par voleb mi to hlasilo, ze servery nejsou k dispozici. :) Na MP se ale chystam stejne az pozdeji, az budu mit s cim poradnym zavodit.
  • Jeste jsem zvedavy na multiplayerove challenge ktere nebyly vcera jeste dostupne.

Doufam, ze bude dostatek klasickych MP p2p trati nebo i okruhu :P
  • Tak uz mam neco najezdeno a musim rict ze jde o hodne zabavnou vec.

SUV je nuda, nastesti vas hra vylozene nenuti je jezdit za kazdou cenu.
    Co mi dost vadi je ze njde skipnout spousta animaci s frikulinama :D, ze v zakladni verzi hry neni Lamborghini (doufam ze maji licenci a budoe neco ke stazeni..), omezena moznost custom nastaveni kontroleru (resp. zadna, je to prednastaveno) chvilemi si hra nerozumi s mym Logitech FX Xbox360 volantem.
    Ovladani je temer stejne jako u TDU 1 takze na volantu bez problemu, vraceni kamery v kokpitu myslim nejvic omezuje hrace na gamepadech kdy kdyz pustite stick a on se vrati do puvodni polohy tak stejne rychle cukne kamera.. Pri plynulem pohybu volantu je vse naprosto ok.
    Jinak doporucuju vsem SPORT rezim ovladani. Ten full automatic je plny asistu a auto se chova opravdu divne. Nebo pro ty hodne narocny hardcore, coz si ale myslim ze neni v TDU treba.. Jde preci jen stale o arkadu. Po spouste casu v TDU1 jsem po prepnuti na volant byl jako doma... Jsem slepej nebo nejde nastavit manualni spojka?
    Nicmene uz jen kvuli komunite hracu s gamepady by to meli vychytat. Trosku zavidim PC hracum kteri si muzou nastavit vyssi rozliseni a AA, coz konzole neumi a po graficke strance to neni perfektni, nicmene jako celek prozatim projeta Ibiza pusobi moc hezky.
    Skoda tech chybejicich licenci na urcity auta...
  • HRA je super! Zatím jsem jen testoval grafiku. Dnes opráším G25 volant. V rozlišení 1920x1080 s very high detaily a 8xAA to vypadá překrásně. Zvuky jsou taky povedené. Kraviny kolem plastiky atd, bych klidně oželel, nepotřebuji někde chodit, hru hraji kvůli poježdění na ostrově. Mě zkrátka tato série baví svojí otevřeností. Jestli chce někdo opravdu závodit tak ať hraje GTRka nebo LFS.
  • Vidno ze si jeden z tych debiiilkov ktory vyskusali cracklu verziu na 5 minut...
    Tato hra nie je zjavne urcena pre teba chod si hrat hot pursuit alebo ostatne sunty.
    A chcel by som vediet kto pise taketo prispevky?Kolko mas rokov? 12?A jazdil si uz na nejakom aute ?Co ty prosim ta vies ako sa ma auto chovat a kde...Realitu alebo dobry fyzikalni model hladaj v simulatoroch alebo na trati.Tato hra je arcade racing pre tych co chsu mat krasne auta a paradni zapad slnka pred ocami...tato hra je o feelingu ak ta to nechytilo tak chod inde a nekritizuj.
    Kamos co nehra racing gamesi si to dnes kupil a uplne ho to dostalo...driftuje,offroaduje a vsetko v pohode.A to hra na klavesnici...
  • Jsem si te pridal....na xfiru :D
    A jo PC :D
  • krunoslav
    ještě me napadlo proč vlastně tam není třeba modelování poprsí a zadečku? i když ono stejně všichni asi hrajou za chlapa:D
  • krunoslav
    já měl u svu většinou spíš ten problém, že sem nedopatřením drcnul do těch barelů..asi sem jel moc rychle..ale teda nevim jak bych některý věci dal bez volantu..no radši to nebudu zkoušet:D
  • S tím bych nesouhlasil první autoškoly na Ibize jsou v pohodě ale teď dělám další na hawaii a je to naprostý nesmysl přesně čas je nastaven strašně těsně a co je horší auto i při sebemenší odchylce jde okamžitě do smyku příklad za vše při startu když držíš jen plyn a uto by mělo vystartovat tak jde do pomalu do smyku stáčí se do jedné strany at prostě nesmysl hra jinak neni zas tak špatná ale tohle je strašnej opruz navíc tyto mechanizmy se přímo v závodech neobjevujou tak nevim proč je cpou do autoškoly *10*
  • jak pises ty taky ji mam prez steam celkem stebou souhlasim jen azn a tu skolu svu ta me zase prisla lehci jak ta normalni :) jinak radio je opravdu bida :)mozna tak 5 pisnicek co sem slysel bylo dobrych :) jeste k tem suv absulutne nuda :) nevim no ale ty zavody me moc neberou to je uz lepsi jezdit jen na apsfaltu..jinak prvni TDU bylo takovy dospelejsi ale tohle je spis pojetim pro mladsi hrace hlavne co se tyce upravy toho vaseho avatara, jinak zatim nemam volant mel by prijit do tydne tak to hraju na klavesnici na ni se to da hrat lip jak jednicka
  • Ja jsem tDU hral vzdy jen na volantu, chcilku na padu sice taky ale nikdy nebyl problem.

BTW nikdo ti nebude hru delat primarne pro volant, jeste navic kdyz jde o arkadu. Kdyz drtiva vetsina koncovych uzovatelu bude drzet v ruce pad.

Doufam ze nebudu mit se svym volantem problem ve dvojce... :D:D :/
  • Díky za podrobnější info. BTW ty obvazy na hlavě mě pobavily :D:D:D:D:DD:
  • krunoslav
    ale tak stejně většinu času trávíš v autě..teda pokud do těch prodejen a tak jezdíš a nenecháš se tam jen přenést klikem..zrovna dneska se chystám si zahrát nějaký z uživatelských závodů..je fajn, že se dá s lidma soupeřit za peníze o první místo
  • *1* Taky jsem dospel k zaveru ze hra neni o zavodeni. *1*
    To by meli ale asi zmenit nazev ne? Treba "Highlife Unlimited" nebo "Dance Party Unlimited" a nebo rovnou na "The Sims on the wheels".
    Vidis to a ja blbec jsem cekal ze hra je hlavne o zavodech a ta vata kolem je jenom na spestreni. A vono je to naopak. Zavody jsou jenom vatou a spestrenim pro simulaci zivota frikulinsky spolecnosti na Ibize. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit