Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak.

Kkt: budeš mít xbox, Ps nebo PC verzi?
  • Na jednom ostrově to asi bude všude vypadat podobně... A co detaily jako vlnící se tráva do větru, za vypnutýho motoru když si stáhneš okýnka (v případě TDU2 střechu) slyšís zvuky přírody :D, poletující lístky spadené ze stromů, letadla a ptáci na obloze, lodě na moři... Zvuk příboje :D Navíc tady bude i DEN/NOC, déšt, offroad cesty, nutnsot tankování paliva.Nevím čím bych to ještě vylepšil.... Nebo spíš pokazil.
    Nevšiml jsem si v jiné závodní arkádě že by se procházeli pánové s pejskama po ulicích.. ? :)
    Čím bys chtěl vylepšovat havajský pláže, hory? Co se týče města toho mám z dlouholetých seríí NFS plnou... Jde především o to co koho baví. Další věc co oceňuju je delší vývoj než jeden rok, vypuštění bety a vnímání ohlasů hráčů atd. Nečekám nic dokonalýho, vylepšené TDU 1 mě nasytí doplna *4*
  • Vis vono by to melo logiku co pises kdyby... Ja mam rad vyzvy a RBR parim dosud moc rad. Jenomze prizpusobovat se jizdnimu modelu kery v principu ignoruje prirozeny pocit z jizdy je divny. Ja mam z toho pocit jakoby meli auta TDU natvrdo zaply vsemozny vychytavky jako ABS kere za kazdou cenu drzi vuz na silnici a pak az situace prekroci hranici kerou jsou schopny zvladnout se stane vuz neovladatelny. A to je spatny. Zavodeni je o tom ze ridic ma auto pod kontrolou i ve vyraznym smyku kery umi zvladnout. To je vyzva. Ja nepovazuji za vyzvu zvladnuti virtualnich klacku hazenych vyvojari pod nohy jako dusledek jejich neumetelstvi. Simulacni mod mi totiz spise pripada jako umele zhorseni jizdnich vlastnosti nez blizsi posun k realne fyzice.
  • no takže TDU 2 s 1gb RAM nerozjedu ? a jeste k tomu pc .. kupoval jsem ho asi pred 4-5 lety takze to neni zadna novinka . Ale me nejde o sestavu , jde mi o to rozjet TDU2
  • A skutečně ty V8 řvou? V bětě spousta aut zněla jako kuchyňskej robot, změnili to? Stejně tak jízdní model. Že se člověk musí učit je pozitivní, to souhlasím. Otázka je, jestli se musím učit, protože je znát pár stovek koní pod kapotou, nebo proto, že auta divně plavou a člověk nemůže ze začátku vědět, s čím na něj zrovna v zatáčce bafnou. V bětě to vypadalo spíš na druhou jmenovanou možnost. A prosím, jednu velice důležitou otázku. Naprosto klíčová věc - doprava. Vykresluje se protisměr na nějakou rozumnou vzdálenost, nebo je to stále - vidím kilometr dopředu, 100m baf jsem tu, žlutej taxík? Zrychlují auta s vámi (autobusy jezdící 130 po městě)? Stále brzdí ze stovky na 5 metrech?

Ta doprava byla v betě ukrutná, neodpustilelná a strašná. Spousty krabic na silnici s jediným účelem - naštvat vás. Je to prosím lepší? To bude u mě rozhodovat, jestli vzít nebo nebrat. Díky *4*
  • Hm, to byla chyba, měl si koupit rovnou ramky + procesor. 1GB ramek je málo a GTX 460 v kombinaci s Athlonem 4200+ je taky k ničemu, tu grafiku ten procesor brzdí. Já mám v druhém PC taky toho Athlona, 2GB ram a 7300GT grafiku.
  • Preto je hra stavana na multiplayer!Je to predsa v nazvu MMO Racing....Tak co ta trapi nejaka stupidna AI ktora je mimochodom skoro vsade tupa len maju cheaty k dispozicii.Mna ani v TDU nezujimalo AI a toboz ma nebude ani v TDU 2.Pride my box tento tyzden ale uz som vyskusal betu a taktiez tie cierne verzie na nete (ano nemozem sa dockat ale k pravde patri ze som jeden z tych co dali preorder :D).Takze uidim ako v online mode dopadne hra...Zatial zo singla nemam zlsa mi hra, a nemam problem ani s arcadovym jazdnim modelom aj ked hram na hardcore mode ,manual shift a volantom.Je to zabava.Hra je urcena pre masy a tak vyzera aj fyzika, arkadovo ale zas ruku na srdce Hot Pursuit bol total arcade, TDU2 zas taky nie je. Napr. s Brerou dost zapasim a s Lanciu Delta vsetko v pohode...

Je to o priateloch, kluboch a zapasmi medzi hracmi nie o SP, to je len pridana hodnota...
  • sice jde hlavne o auta ale projizdet "mrtvym mestem" bez lidi a s trochou nudny AI? TDU 1 jsem hral a projel celej ostrov a porad stejna silnice, priroda, mesta, vsechno. K cemu mit volnost pohybu kdyz je tech tisic kilaku vsude na jedno brdo? Je tohle lepsi?
  • k tomu pc ... odesla mi grafika tak sem koupil cena=výkon tak se nad tim nemusis usmivat... ja sem zadal o radu ne o výsměch
  • jsem se pousmál nad tím co máš za grafiku oproti velikosti ram a procesoru.. ta grafika vůbec nevyužije svůj potenciál..
  • Možná to máš na simulaci a bez TCS atd ? Zkus si pohrát s nastavením fyz. modelu.
  • Vtipně napsáno :) Chápu že některým lidem jizdní model nemusí voňět, já jsem strávil v TDU 1 cca 170 h a to převážně v mutliplayeru a považuju TDU1 za přelomovou záležitost.
    A to že nechytíte pad/volant doruky a hned dělá každé auto přesně to co chcete je pro mě obrovským plusem než naopak.
    V TDU každé auto musíte poznat, jedno je poddajné, druhé zase vůbec. Vždy se ale musíte podřídit vy :P Navíc žádné NOS, žádné turba a další ptákoviny. Tísice KM volnýho pohybu bez loadingu... Projížďky po ostrovech s kamarády považuju za top multiplayer zážitek ve světe arkádových závodních her..
    Tohle je arkáda přesně podle mýho gusta a nemůžu se dočkat na západ slunce někde na vyhlídce s kamárády, kteří taky potřebujou řev V8 k životu :)

*for haters: žádnou hru nepomlouvám, do hničeho nikoho se netrefuju (tak dejte pokoj :D)
  • smejki
    prosim tě, kup si ramku
  • Čau. Mám menší problém s vyladěním řízení, protože ať dělám co dělám auto je stále neovladatelné a v každé zatáčce dostanu smyk. Nemohl by mi někdo poradit dobré nastavení řízení. Případně může poslat i foto nastavení na bekcham@seznam.cz
    Byl bych velice rád za každou radu.
  • Zdravim . Mam problem .. pri spuštění hry se mi ojeví hlaška : Your system does not meet the minimum requirements

Not enough system memory!
    Minimum Requirements 2gb

mam pc: AmD Athlon X2 4200+, 1gb Ram , Geforce GTX 460 1gb , Hdd 250GB

nevíte nekdo co stim ? jak obejit to aby se hra spustila ? nebo musim pořidit jeste aspon 1gb ram ? ? diky za radu *10*
  • 400MB patch vysel uz v den vydani v americe
  • Driver ani Colin 2 nebyla žádná realita. *1* Ale prineslo to pocit uspokojeni z jizdy.
    TDU jednicka ten pocit prinasela jenom jako simulator autoskoly. Pri paprdovske jizde ala prohlidka krajiny to bylo celkem hezky a jezdeni me bavilo. Mel jsem tu hru na disku celkem dlouho a obcas jsem si pro relax zajezdil. Ovsem zavodeni bylo hrozny a na ten gumovitej pocit z jizdy jsem si nikdy nezvyk. Proste vznasedlo kazdym coulem.
    Dvojka mi neprinasi pocit uspokojeni z jizdy ani pri paprdovskem rizeni. Mozna na rovince. *5*
  • Já jsem na TDU 2 už něco odehrál možná víc, než ten moula co psal ten článek. A bude to přesně tak jak očekáváš. Napřed to bude seznamování se s tím jízdním modelem, kterej ti nejdřív příjde fakt divnej, ale po pár hodinách si zvykneš a budeš si pěkně zatáčky projiždět smykem naprosto v pohodě. Volant chce docela dlouho nastavovat a ladit tak aby ti to vyhovovalo, ale nakonec budeš spokojenej.
  • Prosim Vas ako to mate vy s tym casom v hre ked spustite hru? Ja mam odohrate nejake 2 hodiny... Aj vymate herny cas vzdy pri spusteni rovnaky? Ja mam vzdy 14:10...
  • Vcera jsem hrál dvě hodiny a sice by to chtelo vyladit citlivost volantu, ale jízdní model mi přijde lepší a vyváženější oproti jedničce, kterou jsem měl jinak dost rád a hrál i MP. Auta už neskáčou jak bez tlumičů a předělali model silnic, takže už neletíte do příkopu, když nezvládnete zatáčku. Ručka i kontra funguje a drifty s offroadama jsou jedna radost. Ano není to simulace, ale poloarkáda a já takové rád.
    Uvidíme jak vylepší MP, tentokrát s koupí spěchat nebudu, dokud nebude info jak to běhá v MP, jednička v tomhle byla slabá.

Jediné s čím v článku souhlasím je ta část o simsech :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit