Přejít na výpis diskuzí
Test Drive Unlimited 2 - jak se hraje a co hře chybí
8.2.2011 | Václav Rybář
182 příspěvků
-
Koupila sem si originál TDU2 ať můžu hrát online a hra se mi seká. Ikdyž mám nastavené low a při neofiko offline verzi mi to jelo bez problému tak teď se mi to seká a je to celkem nehratelné. Nějaké zkušenosti nebo rady? Díky
-
-
Na některých PC se to neseká. Je to hold na výkonné compy
-
-
ahoj mam dotaz jak se vkládají auta do TDU 2 nevím si rady a nikde to nemuzu najit prosim piste na email thetourse@seznam.cz moc diky za odpovedi.
-
Prosím odpovězte y ti co nemají tady na tý stránce účet tak mohou něco napsat prosím odpovězte
-
Hele prosím potřebuju poradit když si tam dám abych mohl hrat v on-line režimu tak mi to tam furt ukazuje že ten tdu.com atd. neexistuje poradite prosim predem dekuji
-
cuss mam volant logitech momo a kdyz to vse nastavím tak vjedu do hry a a mam plny otacky i kdyz nedrzim plyn,pak mi zacalo blbnout a rizeni zatocil jsem do leva a vehre se zatocilo do prava.Prosím nekdo o Radu Dekuji
-
Hra je super mám naní už 200 hodin a furt ji hraju a to mám i NFS nebo GT5.Jsem sní velice spokojen a čekám na to DLC 2 to bude bomba *5* super grafika, asi doporučuju spíše online hrat máme tam club pro česky a slovensky hráče CZ-SK club.
-
Mohl bych se zeptat jakou klávesou se na PC dá stáhnou a natáhnout střecha?
Dík moc za odppovědi -
Ahoj,mam takovy problem s focenim(za prachy).Kdyz najdu to kyzene misto,vstoupim do fotorezimu a nevidim sve auto.
zkousel jsem si pohrat s nanstavenim a marne.
Prosim muze mi nekdo poradit? -
Ahoj, mám volant od trust i se spojkou, ale jen sekvenční řazení (vse mám nastavené zvlášť) , ale když ve hře dám ovládání se spojkou a manual, tak mi nejde řadit. Jde mi to jen pokud mám nastavené sekvenční řazení. Měl by pls někdo radu? dik
-
-
No já mám to sammé možnosti... sekvenční a spojku. Volant mám od Trustmasteru takovy rally skin s s extra feedbackem, zkoušel jsem to s tím řasením a zjistil jsem toto: Sekvence spolupracuje se spojkou sama... mám čtyřkolku... ta má řadičku v podobě dvojzvratné páky...
motorky to mají podobné... Důležité je že správně a "něžně" se s ní má řadít pomalu tím myslím našlápnutím a teprve došlápnout... našlápnutím aktivuješ spojku a nasledně řadíš což při dupnutí nestihe zareagovat spojka a po kratší době (stačil mi na to kdysi půlrok) byla v pr**li. TAKŽE sekvenční a spoju (pedál) nedáš dohromady. řadít spojkou má tedy jednu možnost a tu že řekněme jednička je num 1 dvojka num 2... a budeš řadit šlápnutím na spojku a zmáčknutím 1...
-
-
Hoj, Nevíte někdo jestli bude v blízké době nějakej novej PATCH ? Čekal jsem od teto hry víc .. Hlavně lepší ovládání na volantu ale vypadá to že to je snad ješte horší ...