Přejít na výpis diskuzí
Test Drive Unlimited 2 - recenze (zaměřená na multiplayer)
22.2.2011 | Václav Rybář
41 příspěvků
-
Největší handicap hry je z mýho pohledu 1. grafika, která je sice hezká ale to načítání textur během jízdy je opravdu trochu historická záležitost a engine na kterím jela TDU1 tímhle rozhodně netrpěl. Tedy trochu krok zpět...
2. počet aut v základní verzi hry, kde chybí alespoň 30-40 aut z TDU1 po updatu car packu.
Shodou okolností nejoblíbenější auta z TDU1, kvůli kterým jsem si hru pořizoval (lamborgini, Mclaren F1Lm, Clk GTr atd atd...) tam nejsou. Jako malý bonus není Ferrari myslím 458 Italia zdůvodu toho že na posl. chvilku nedostali licenci prostě a na xbox360 není......
Zatím mám trpělivost a nic až na výše zmíněné mi nevadí. HRaju na volantu a na něm žádné rozdíly mezi tdu 1 a 2 nevidím a auta se mi ovládájí úplně normálně.. Nutí vás to sledovat cestu, GPS, úhly zatáček, převýšení horizonty atd.. Ne jen bezmyšlenkovite dupat na plyn a čekat že pojede jak Fitipaldi......
To vykreslování grafiky se asi nezlepší ani po žádném patchi. Pokud ale nepřibudou další auta nějakou rozumnou formou tak u mě hra bohužel ztratí smysl.
Zdarec. -
-
Mě grafika nepřijde nějak extra špatná, a to doskakování textur a objektů bylo i v TDU1 (auta se objevovaly asi 200m před tebou). Ale nedostatek aut mě tam hodně štval. Oproti TDU 1 je jich snad 2x míň, navíc chybí zrovna moje nejoblíbenější. TDU 1 bylo postavené právě na tomhle sbírání drahých aut a jízdě po ostrově než na samotných závodech. Ve druhém díle to ale ztrácí význam, když půlku aut si můžete koupit po 2 dnech hraní a druhou půlku byste si ani nepustili do garáže.
-