Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GT a FM není totéž jako TD, FH či Crew ;)

• to som netvrdil, ale ponukol ovlast konkurencnej co sa zavodov tyka

a verim ze niektore 3rd party hry su aj na PS

• Kdo to tu rozjíždí? Jen jsem poukazoval na to, že na PS nemáme nic kvalitního jako je Forza Horizon. TD to mělo zlepšít, bohužel se nestalo. The Crew teda nabízí totéž jako FH, ale... :)

• Nejsem si vědom toho, že si v sérii GT jen tak projíždíme městem :) 

• Crew, no budiž :) 

• Tak Forza i GT jsou v simkádě na 100%. Simů je dost, TD to určitě neni.

• To byla ironie. No nic, tohle je zbytecny :) Diskuze na tema Venom je skvelej o neco vys mluvi za vse :D 

• Když ti to vyhovuje nebo nemáš jinou volbu, tak do toho jdi. Jen mi přijde trochu trapné nadávat na to, že mladá generace vyrůstá v hromadách něčeho bez kvality, když to bylo stejné v podstatě kdykoliv. Mladá generace si tu svou "kvalitu" žádá a taky ji dostane. Ti, co už vyrostli, jsou té "kvality" přecpaní a chtějí něco víc, by měli za tím jít a ne fňukat, že marvelovky, asasíni a podobné věci, co byly vždycky mířené na děti a puberťáky, jsou pořád mířené na děti a pubeťáky a nevyrostly spolu s nimi. Nebo snad vychází málo her a nezbývá nám než hrát pořád jen nové díly "asasínů"? A taky jsou i jiné aktivity než jen hry a filmy.

• Tak si jdeme koupit Assasins Creed 50 ne ?

• Derp_1337

A ty zase trolluješ. A trapně. Ale nevadí, není každému shury dáno.

• Derp_1337

1.) Venom není od Marvelu.

2.) Já se na Marvelovky nedivám, protože mě nebaví. Je to nuda. Ta jejich poslední fáze je strašný trapas. Takže moc dobře vím, o čem mluvíš.

Bohužel Marvel si neuvědomuje, že lidi, co vyrůstáli na komixovkách, už dávno dospěli a chtějí dospělejší tématiku (např. The Boys). Disney/Marvel furt servíruje tu starou ohranou a nudnou PG12 polívku a diví se, že to lidi nebaví. Jaké překvapení.

Vyjímkou je poslední Deadpool vs Wolverine.

3.) Seriál The Boys je super. Měl by ho poznat víc lidí.

• asi neumis cist, ale nevadi, neni kazdemu shury dano...

• frank.horigan

No nebudem se bavit o nějakém Venomovi. Od nějaké té jejich fáze je 4 z 5 Márvel filmů naprostý grc co nedává smysl, je to furt to samé a ani CGI tam kolikrát není s hlavou patou.

Vám se někomu ti všemožní hrdinové ve PEGI12 formátu dělající furt to samé nepřežrali??  Za 10 let to bude celé k smíchu.  Hrozně blbě to zestárne. 

Podle mě jediná cesta jak z té trapnosti ven je dospělácký masokombinát (The Boys) a nebo si z toho dělat prču. (Nový Wolverin).

• Derp_1337

To jsi dost mimo. Na CSFD je 55%. Takže to přibližně odpovídá názorům na IMDB.

• tak to zpovykany deti hodne vytahly, to melo tak 3/10 i na csfd po prvnim tydnu

• Tohle přesně říkal můj táta před třiceti lety.

• Derp_1337

Zrovna Venoma bych jako příklad neuváděl. Na IMDB to má 6/10 a to je lehce nadprůměrné hodnocení. Takže většina lidstva se to tak trochu líbí.

No a jestli to považuješ za odpad, tak se ten film očividně netrefil do tvého výtříbeného osobního vkusu.

Navíc ono nejde úplně srovnat "zábavnou hodnotu" filmů s hrami. Za film vyplázneš 200Kč v kině, a pak je jenom na tobě, jestli se ti to líbí nebo ne.

Zatímco u her jako Test Drive Unlimited S.C. vyplázneš 1200Kč a pak ještě během hraní trpíš u otravných herních mechanik, které tě mají přinutit, aby jsi utratil ještě víc peněz (mikrotransakce).

• Ano... Doba preplnena kvantitou sra**k absolutne bez kvality.  :) Smutny ze jak v tomhle mlada generace vyrusta, tak ji to prijde zcela normalni. Je to bizar. Im too old.

• to samy filmy, prave jsem videl v kine upoutavku na venom 3, pritom predchozi dil byl odpad, ale stejne utrzil pul miliardy v dolarech, tak proc by se netocil dalsi brak

• Tak pokud nezmenime pristup typu: "nevadi nam ze vydali totalni brak(ktery se jim jeste ve vetsine pripadu zaplati hned pri vydani), my si pockame rok dva nez to opravi a pak jim za to stejne penize ve sleve dame i my...... Herni byznys je MEGASPINA, ktera zije jen z toho, ze lidi dnes plati jak ovce snad za cokoliv aniz by je zajimala kvalita produktu.

Funny times to live in...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit