Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Takhle nějak bych si představoval atmosféru Max Payne 3, ale co se dá dělat. :)
  • Khanemis
    Konečně něco, co je zřejmě přímo ze hry. Ta kreslená videa jsou sice pěkná, ale tohle ukazuje, že se na tom snad opravdu pracuje. Jinak to vypadá velmi pěkně, atmosféricky. Jen se bojím, že dojem v ostré verzi utrpí, až namísto těchto prázdných ulic, co vidíme ve videu, budou ve hře poskakovat sem a tam stovky hráčů. Kéž by to bylo nějak chytře vymyšlené, aby to tak nedopadlo.
  • Tuhle věc sleduju a vkládám do ní velké naděje. Bloodlines, i přes ty všechny technické chyby, je jedna z mých oblíbených her. A to hlavně díky hutné atmosféře a parádnímu soundtracku. Doufám že se jim bude dařit a dotáhnout to do zdárného konce.
    PS: I když bych byl asi radši kdyby vyšlo klasické singleplayer rpg pokračování. Ale třeba konečně někdo posune MMO žánr, zaseklý na WoW klonech, dál.
    • Masa-san
      Taky má oblíbená hra, po pár letech jsem to vytáhl ze šuplíku zase se náramně bavil, posledně jsem hrál za Malkaviána. Úplně to mění herní zážitek s těmi všemi šílenostmi navíc co ostatní clany nemají (http://www.youtube.com/watch?v=ThyD2ikS9SY
      nebo http://www.youtube.com/watch?v=U5YGKD1wwak&feature=related) .

Ještě si to brzy dám znova za jiný clan *5*

Velká škoda, že se vývojáři rozpadli a nemohli tak udělat sequel, Single player pokračování bych rozhodně uvítal.
      • Jo nedávno jsem si to zrovna za Malkaviána prošel. Posunulo to zážitek na úplně jinou uroveň. Značku jsem minul, ale želva mě rozsekala*1* :
        http://www.youtube.com/watch?v=W38U0bIaDiM&feature=related
      • za nosferatu to bola tez prca:D
        • Masa-san
          Pravda Nosferatu ten měl také něco Extra, vzhledem k jeho půvabné vizáži, která vedla sama osobě porušení Masquerade - upířích pravidel. *1*
  • O.L.D ale vypada to kruto
  • SixThe9th
    krom vytecneho sveta WoD (ktereho by dle me, mel uz nekdo prevest i do filmove podoby) hra taky bude stavet na dosud nevidanem hernim rysu ve svete MMO a tim je permadeath. Jsem nesmirne zvedav jak se tohle povede, jsem velky fanousek CCP a tohle je velka vyzva. Cim vice ztracim nadeje v uchvatnost The Secret World (tam me zatim nejvice prudi soubojovy system), tim vice ji vkladam do WoD.
  • Jeden z mých TOP očekávaných projektů! :)
  • Masa-san
    Jsem na to zvědavý, zatím je to v plenkách, ale vypadá to nadějně. Tak jak WoD má vypadat.

PS: Snad bude opět možné popovídat si s dopravní značkou či televizí *1*
  • Amylee.Anderson
    A nejvíc nejlepší by bylo, kdyby z toho udělali SP!
  • Už se těším až si vytvořím Edvarda a Bellu a budu se na slunci třpitit a plodit děti juchů... *1*
  • Malkavian
    Skvělá temná atmosféra i hudba *14*
    • Amylee.Anderson
      Skvělý nick a ikonka!
      • Masa-san
        Už jen chybí vyjadřovaní se po mAlkaviÁnsKu.
        woofy woofy woof !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit