Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

    Já si pořídil kombinaci Secretlab Titan Evo židle plus Secretlab Magnus Pro XL stůl a jsem velmi spoko. Doporučuji. Jen si počkáte na doručení teď po svátcích. :-)

  • Gulivera84

    Jaka je nosnost, nebo jako se to rika, proste do kolika kil.....

  • - dnes jsou vsude ekokuze nebo radoby kuze, radeji bych volil nejakou textilni verzi s hrubsim materialem a texturou, ale ne kazdy vyrobce je nabizi. Ale design limitky peknej.

    - mechanika sklapeni neni moc videt z foto, hlavne podle ni se pozna rozdil mezi budget kramem (kde je konstrukce zidle furt stejna a meni se jen design sedaku a operadla) a relativne kvalitnejsimi kousky

    - ocelovej kriz s kolecky vypada solidne, dnes s oblibou davaji vetsinou ty plastove, nekdy i s metalickym lakem, ktere se s oblibou lamou. Kvalita kolecek taky ruzna, nektery s brzdou, nektery bez atd

  • LessPh

    Kupte si radši pořádnou kancelářskou židli, i relativně průměrná je na větší úrovni jak top herní.

    • twicer

      Je to tak, teď pokukuji u českého výrobce na 1850 SYN OMNIA RIBBED, cena okolo 9000kč a ty mechanismy co ti ta židle nabízí z naprosté většiny nenajdeš ani u herní židle za dvojnásobek. Na výběr z desítek odstínů v několika površích.

      Dají se najít i poměrně vypovídající ukázky jejich produktů, https://www.youtube.com/watch?v=s8zFEwCy6ks

    • Recenzi jsem necetl, nevim jakou to ma mechaniku apod., ale kdyz vidim ten kratky podsedak, to stupidni tvarovani s radoby bederni operkou, no potes. Tyhle radoby herni cenove prepalene vyrobky, nevim..

  • Hidden

    Dotaz na pouzite materialy, presneji PU/kozenku sedaku/operaku - jelikoz ve specifikacich vyrobce to nikde nevidim, ale je perforovana, takze by se mozna dala zmerit nebo alespon odhadnout - jaka je jeji tloustka? Posledni zidle co jsem mel ji mela tak tenkou, ze kdyby ubrali o vlas vic nebude tam uz nic a zakonite sla ani ne po roce do kopru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit