Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morlang

cubko! :D

• Carnage666

Ryzen 5 3600, RTX 2080 super, 16gb ram a jedu v 1440p.

• Anon-ym

Zajímavé, že u ostatních her tolik lidí není, co si stěžuje a sami autoři reflektovali v postu, že těch lidí je velké množství.

Je hezké, že spokojení hrajou vesele dál, ale myslím, že za 45 eur mají nespokojení celkem právo očekávat, že by si tu hru měli dokázat zapnout a zahrát bez toho aniž by co čtvrt hodinu crashovala.

• Morlang

build?

• Taronyu

Príbeh je jeden z najlepších, aký sa open worldoch dá nájsť. Tu je vidieť, že niekto vôbec nevenoval pozornosť cutscénam, nečítal a nepočúval záznamy. Alebo to možno ani vôbec nehral :D

• Derp_1337

To, že si nějací lidí stěžují v komentech, ještě neznamená, že to "obrovské spoustě" lidí neustále padá.

Z principu se jedná o to, že nespokojení jedinci jsou mnohem "hlasitější" než ti spokojení. Ti spokojení vesele hrajou dál, zatímco ti nespokojení (a trollové) jdou spammovat do diskuzí a na fóra.

• KrPa

diky, popsali si to dost, to neni hra pro me

• já z toho za dvě hodiny odehraný  mám úplně stejnej pocit. takovej AC + Far Cry cringe fest. jako fakt špatný po všech stránkách, od combatu přes příběh..vizuál se mi taky nelíbí, ale já prostě nemám rád konzolovky.. nechápu to hodnocení ať konzolové nebo pc verze, mě přijde že tam není vůbec nic novýho.

• Pribeh skvely, i kdyz jeho odkryvani je v podstate jako hrat jinou hru (prozkoumavas podzemni komplexy). 

Jsou tam souboje s bossy, ale neni to neco ve smyslu Shadow of the Colossus nebo Dark Souls, protoze vetsina utocneho arzenalu je pro boj na dalku. Tzn. ze se vetsinu casu snazis o zasazeni slabych mist na tech robotech (nejlepe spravnym elementem) a mezi tim uhybas mensim potvoram nebo utokum bosse. Doporucil bych zapnout si hodne vysokou obtiznost, abys mel ten spravny pocit respektu proti tomu kolosu pred tebou.

Hre bych nejvic vytkl nezajimave questy, ten gameplay loop je skvely v zakladu (mozna jediny problem je, ze na PS4 to na 30fps proste nemuzes ovladat dostatecne presne a responzivne, takze jsem povetsinou pouzival funkci zpomalovani casu pri skakani, abych mel cas presne zamerit - to by ale na PC s 50+ fps nemel byt problem), ale neni na to naroubovana zadna dynamicka hra nebo neco, co by to vic okorenilo. V tomhle ohledu je to totalni (pod)prumer jako ostatni zname open world hry.

• Kosac

příběh psalo asi 10leté dítě, žádné intelektuální povznesení tam nehledej.. prostě běháš po krajině a sbíráš vše co má ikonku, že jde sebrat.. a potom se objeví něco jako-že cool stado robo-velociraptorů a ty jich několik střelíš lukem do hlavy.. pak ti dojdou šípy tak si jedním kliknutím v ui vyrobíš nové... potom vytáhneš klacek a pár ránama umlátíš zbytek... a jedeme dál.. občas je to proložené šplháním po skále, kdy musíš koukat na to, kam tvůrci namontovaly úchyty, protože to není AssasinsCreed i když by to tak mohlo někomu připadat.. doporučuji si stáhnout "demo".. těch pár minut než hra crashne ti to celkem slušně představí..  :)

• KrPa

porad premyslim, jestli tu hru koupit nebo ne

jsem hrac cRPG a RTS, ale tady me zaujalo prostredi, ale ja to vypada, port je dost nedotazeny

co do stylu je ta hra vubec zac? je to akcni rpg? jsou tam nejake silene boje s bossy?

• xtron

4k na víc jak cca 20-30 fps bohužel nedám a snížil jsem něco z ultra, ale jiné problémy naštěstí na RX 580 nemám. Hrál jsem hru cca do 20% na PS4 a na pc si to užívám mnohem víc (hraní na PS4 mi prostě tak super nejde - jsem odkojený na PC).

• Carnage666

Já mám naštěstí klid a hra mi jede úplně v pohodě 80-90 fps na high/ultra.

• Škoda vidět zdecimovanou Decimu.. To si nezaslouží.. 

• Moje 5700xt u toho prostě co 30min chytne asi totální schízu, vypne se celej komp, repráky bzučí, a potom nenaběhne ani bios ;) zdroj se nepřehřívá a je dostatečnej (seasonic 650W gold plus) , ani ta karta nejde přes 78c.. musim potom třeba 10min počkat a dostanu se přes LED checky na mobo.. jako dobrej port 😬

• Anon-ym

Druhým (resp. spíš prvním) hlavním problémem toho portu je, že obrovské spoustě lidí ta hra neustále padá. Horší performance se přežít dá, ale crash každých 10 minut je fakt dost neodpustitelná chyba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit