Test Horizon Zero Dawn na PC. Je to opravdu tak špatný port?
-
Tak nevím. Mám starší GeForce 1080 s 8GB RAM a hraju naplno na maximální detaily v 2560x1440. Asi dvě položky jsem z ultra snížil, teď nevím jaké, ale nic extra zásadního. Možná je to tím, že jsem spíše na začátku hry, ale nic se nikde nezasekává, vše v pohodě. Nevím, jestli nepomáhá to, že mám 32 jádrový procesor AMD 2990WX a k tomu 64 GB RAM. Primárně mám komp na rendering. Ale žádný problém jsem nezaznamenal.
-
Já nevím blbej port jak se to vezme já mám grafiku z roku 2013 a jelo ( teda jede i to) no na high-medium docela hratelně, sice jak na konzoli ale někde i snad těch 60FPS!!
Špatnej port si představuji trochu jinak, třeba že by to nejelo vůbec nebo extra blbě. Musím opět říct že to je jedna nejhezčích her na PC asi... RDR2 a plochý Deatn stranding na to určitě nemá😎
-
Me to na mem starsim I7 6700k, GTX 970, jede na 1080p vpohode na ultra a fps drop jsem videl snad jen dvakrat, kde spis slo o donahrani sceny. Navic jsem si jeste prihodil muj oblibeny reshade preset, protoze ta hra v zakladu vypada trochu mdle a neostre.
-
Za me je to jedno kolik to dava na FPSkach jelikoz je to singl hra. Me jede na FHD ultra uplne napphodu. Ryzen 2700x,16gb ram, grafika gtx 1080ti. Bez dropu fps. A dokonce se mi libi vic nez assani.
-
porad premyslim, jestli tu hru koupit nebo ne
jsem hrac cRPG a RTS, ale tady me zaujalo prostredi, ale ja to vypada, port je dost nedotazeny
co do stylu je ta hra vubec zac? je to akcni rpg? jsou tam nejake silene boje s bossy?
-
-
Pribeh skvely, i kdyz jeho odkryvani je v podstate jako hrat jinou hru (prozkoumavas podzemni komplexy).
Jsou tam souboje s bossy, ale neni to neco ve smyslu Shadow of the Colossus nebo Dark Souls, protoze vetsina utocneho arzenalu je pro boj na dalku. Tzn. ze se vetsinu casu snazis o zasazeni slabych mist na tech robotech (nejlepe spravnym elementem) a mezi tim uhybas mensim potvoram nebo utokum bosse. Doporucil bych zapnout si hodne vysokou obtiznost, abys mel ten spravny pocit respektu proti tomu kolosu pred tebou.
Hre bych nejvic vytkl nezajimave questy, ten gameplay loop je skvely v zakladu (mozna jediny problem je, ze na PS4 to na 30fps proste nemuzes ovladat dostatecne presne a responzivne, takze jsem povetsinou pouzival funkci zpomalovani casu pri skakani, abych mel cas presne zamerit - to by ale na PC s 50+ fps nemel byt problem), ale neni na to naroubovana zadna dynamicka hra nebo neco, co by to vic okorenilo. V tomhle ohledu je to totalni (pod)prumer jako ostatni zname open world hry.
-
-
diky, popsali si to dost, to neni hra pro me
-
-
příběh psalo asi 10leté dítě, žádné intelektuální povznesení tam nehledej.. prostě běháš po krajině a sbíráš vše co má ikonku, že jde sebrat.. a potom se objeví něco jako-že cool stado robo-velociraptorů a ty jich několik střelíš lukem do hlavy.. pak ti dojdou šípy tak si jedním kliknutím v ui vyrobíš nové... potom vytáhneš klacek a pár ránama umlátíš zbytek... a jedeme dál.. občas je to proložené šplháním po skále, kdy musíš koukat na to, kam tvůrci namontovaly úchyty, protože to není AssasinsCreed i když by to tak mohlo někomu připadat.. doporučuji si stáhnout "demo".. těch pár minut než hra crashne ti to celkem slušně představí.. :)
-
-
Príbeh je jeden z najlepších, aký sa open worldoch dá nájsť. Tu je vidieť, že niekto vôbec nevenoval pozornosť cutscénam, nečítal a nepočúval záznamy. Alebo to možno ani vôbec nehral :D
-
-
já z toho za dvě hodiny odehraný mám úplně stejnej pocit. takovej AC + Far Cry cringe fest. jako fakt špatný po všech stránkách, od combatu přes příběh..vizuál se mi taky nelíbí, ale já prostě nemám rád konzolovky.. nechápu to hodnocení ať konzolové nebo pc verze, mě přijde že tam není vůbec nic novýho.
-
-
Tak vlastně sis odpověděl sám. Nemáš rád konzolovky. Čili si vždycky nějakou hůl na psa najdeš.
-
-
-