Přejít na výpis diskuzí
Test klávesnice ASUS ROG Strix Flare - čistá herní mechanika
27.3.2018 | Vít Mareš
21 příspěvků
-
A jak často to používáš? Já to teda bytostně nesnáším a vždycky když jsem nucený takovou klávesnici používat tak je to za trest a furt mi tam ta klávesa překáží.
-
Proto tu je p.ALT+Q
-
Hele je to o přístupu.
Já třeba zvolil přesně opačnej postup, kupuju si kvalitní a drahý hardware abych si pak v raplu 2x rozmyslel do čeho mlátím :D Do roka jsem byl ztěhle nesmyslných amoků vyléčen :) -
E-Blue K753
-
Tak ja mám už deset let Samsunga - kancelarskyho, obycejnyho za par stovek. Obcas do ni cmrndnu omylem trochu vody, tak ji alespon rozeberu, vycistim, odrbu, vysusim, slozim a jede smse dál.
-
Rozklinut clanok -> plusy a minusy -> minusy cena -> zatvorit clanok...
-
Aku mas?
-
Škoda že se běžně neprodávají mechaniky s klávesami těsně na sobě jako u NB. Furt mi při psaní sjíždějí prsty do mezer...
-
Nevim kolik vam za tohle plati, ale porad jeste asi dost malo :D
-
Pro nerváky jako já je každá klávesnice nad 800 Kč zbytečná :D Mě paradoxně vydrží spíš nějaký C-tech než klávesnice 3 krát dražší do které praštíte 3 krát a už nejde :D Zkušenosti už mám :D Pro chytráky : Kupuji si to vše za své :D U maminky nebydlím takže si na to musím vydělat :D Když si to zničím tak je to moje blbost ale prostě ty online hry k likvidaci klávesnic a myší přímo vyzývají :D Než jsem pochopil že je lepší CS:GO odinstalovat než ho hrát tak jsem zničil dvě myši :D
-
když budeš používat \ tak dělený levý shift oceníš
-
totalna kopia Corsair K95 platinum!
-
Tato klávesnice se prodává za krásných 4500,-kč . Kdyby aspoň měla nějakou mechanickou (silikonovou ) zdímačku na fanfulína ,ale bez ní je to neprodejné.
-
Další porce novinek z báječného světa Asusu!
-
Jak moc velká je přidaná hodnota oproti levným mechanickým klávesnicím z Číny? Funguje parádně a mám ji za méně než čtvrtinovou cenu a to počítám i přiražené clo. Jediné mínus je, že musíte čekat cca 3 týdny než dojde a nemáte český potisk kláves (není problém pro ty co píší všemi deseti).
-
To je mi náhoda, zas recenze na Asus produkt :)
-
edit: CZ v nicku ještě někdo používá *14*
No myslím to vážně.. na screenu dělená varianta je.. v krámech je to horší :( -
mám skill.. do kláves se trefím.. a mám o jednu víc *16* *5*
I like fire! -
Proti gustu žádný dišputát :D
-
"děleným levým shiftem" WTF shoř *16*