Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano to se muze stat. Ja teda mam doma hodne Sanyoo ted uz Panasonic Eneloope baterek a ty drzi kapacitu. Vzdy na vymenu a nabite v pouzdru. Tudiz toto je spis takova jen vymluva ve prospech Sony a vyrobcu, aby meli duvod davat vestavene i horsi clanky :( Vymenim 2x AA a jedu dal. Zadne nabijeni, zadny nesmyslny kabel, kdy tu pak dobu hledam kde ze jsem ten kabel k PS5 gamepadu dal. 

  • Ono nutno podoktnout, ze u X One + ovladacu uz je ten kabel k dispozici vzdy taktez.

  • Derp_1337

    To nejspíš nebude pravda. Určitě se našlo pár důchodců, které srazil infakt, když šli nakupovat 😐

    Jinak samozřejmě procházka do obchodu většinou neublíží, ale dost to otravuje. Obzvlášť, když je sobota večer, člověk nemá nic lepšího na práci a chce se trochu zabavit a v tom mu odejdou baterky. Bež takhle po 21h někde do obchodu. 😬

  • michaelfoucault

    Procházka do obchodu ještě nikoho nezabila 😎. 

  • KarelKarel

    Kabel bych uz nebral, neni podle me proc. Ideal jeste na AA baterie, kde si k tomu koupim za 300,- nejaky 3500mAh, co vydrzi tyden a popr. je muzu pouzit i nekam jinam.


    Nevim proc uz resit neco jineho?

  • Derp_1337

    Nevidím problém s PS gamepadem. Prostě zapnu kabel a hraju dál.

    Někomu můžou kabely připadat na obtíž, ale já to vidím naopak. Nerad se starám o výměnu baterek. Užil jsem si v minulosti podobných starostí dost. Např. se mi během herní seance vybily baterky a zjistil jsem, že doma žádné už nejsou a musel jsem jít do obchodu (a nebo doma už nemáte žádné plně nabité znovu nabíjecí baterky). To doslova zkazí herní zážitek.

  • Hnus, proste jak to neni na AA baterie tak na nic. Tohle me vadi u Playstation kde se nabiji gamepad a neni baterie bezne vyjmutelna. Xbox jak puvodni starej 360 tak novejsi vse stale splnuje. Mam 3 kusy a nemenil bych.

  • Já používám ovladač na drátu (Steam Controller, do kterého jsem líný kupovat/nabíjet baterky). Při hraní u stolu to není moc omezující, kabel od myši který se zadrhává o něco na stole nebo visí přes hranu stolu je horší. Na gauči už mi to přijde trochu jako návrat do devadesátek a dál, kdy bezdrátové ovladače nebyly. Dá se to přežít, ale jen pokud nemáš členy rodiny (včetně sebe), kteří chtějí mezi gaučem a televizí občas projít a nejsi pečlivý v úklidu po hraní, protože v opačném případě se ovladač odložený na opěrce často proletí.

    Jen mě překvapuje, že autor předpokládá hraní stříleček na PC s ovladačem u stolu. To opravdu nebude častý případ. Ale plošinkovky, bojovky, soulsovky, ale třeba i 3D adventury si s ovladačem a klidně i u stolu zahraju radši než s myší a klávesnicí.

  • 0011

    Ano mají, ale je lepší pořídit levnější origo series gamepad s donglem nebo dual sense. Mají sice i držák na mobil ale za 100 € mi to příjde předražený.

  • honcka

    Mají i Recon Cloud Controller, který je bezdrát

  • Lukyz

    Přiznám se, že mě to přestalo zajímat v momentě kdy jsem se dočetl, že je to pouze přes kabel. Klávesnice, myš jasně, ale gamepad? 🙄

  • ...vytvorenim noveho uctu na turtlebeach_com lze ziskat 10% slevu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit