Test remasteru Mafia II: Definitive Edition: Srovnání s originálem, výkon grafických karet
-
neni te mafie uz trochu moc ?
-
me ty obrazky prijdou jako spis poznej 5 rozdilu ..daleko vetsi zmena mi prisla u grafickyho modu nez u tohoto kde jen zmizel filtr
-
taky vám to přijde jako nejzbytečnější remaster evah? 🙂
-
na GTX 1070 OC mam teda slusne prepady ... Dakujem, za taketo remastre... Hlavne, ze ma hra o 40Gb viac...
-
Uz jsem si tak nejak zvykl, ze remastery hraji hlavni roli na konzolich, dobre udelana PC verze remaster vetsinou nepotrebuje. Druha Mafie neni vyjimkou, stale vypada i po letech od vydani k svetu.
-
-
potřebuje, ale většinou se bavíme o úplně jiném časovém horizontu než u konzolí. Mafii 2 jsem poprvé hrál asi před rokem (v době vydání jsem to zkoušel a pohybovalo se to / jestli se to tak dá nazvat / okolo 3-5 FPS na nejnižší nastavení), když už jsem měl stroj, co by to utáhnul, tak už jsem se k tomu nevracel, protože to komunita tenkrát hodně kritizovala. Loni jsem to viděl v nějakém bundlu za cenu co se neodmítá, i kdyby to nebyla úplně bomba, ale nakonec jsem byl mile překvapen a podle grafiky bych nepoznal, že už je to trochu dědeček.
-
-
Je to.... hrozný...Klasika s modama vypadá líp a líp i funguje :)
-
Tak toho physx je docela skoda...kour od pneumatik byl fajn :)
-
Fak nechci rejpat a jsem rád téměř za každý nový obsah, ale u většiny obrázků nebýt tam ty popisky...
-
Btw kdo by se chtel puvodni verzi priostrit, protoze ta ma anti-aliasing opravdu otresny, velmi snadno se to da zajistit pres nvidia-inspector. Na netu najdete spoustu navodu a dopad na vykon i vizual ocekavejte asi podobny jako u MSAA definitive edice.
-
Je fajn, že to posunuli na moderní API. Ono je tedy z roku 2011....